• Fan
    1.6k
    Kaj ako se Bobanovo razmišljanje o situaciji razlikuje od tvojeg i čvrsto ostaje uz trenera?Zagi

Nemam nikakav problem s tim da s Kovačevićem eksplodiramo.
    Primjera radi, da smo još nekoliko mjeseci loši i onda postepeno počnemo igrati dobro do fantastičnog i uzmemo naslov, onda svaka čast Bobanu na odabiru i strpljenju i skidam kapu.
    Ali ako ga Boban odluči zadržati i nastavimo igrati sve gore i gore kao u ovom trenutku te se dovedemo do situacije ko prošle godine gdje je bila panika i počnemo uzimati trenere reda radi jer nije bilo boljeg izbora i izgubimo naslov, onda je Boban sjebao, jbg.
    Ja ću svakako ić na Dinamove tekme u oba slučaja i nikad ne trpam uvrede s tribina pa mi je svejedno s te strane, ali da bih volio gledati gledljiv Dinamo, bi.
  • Zagi
    12.8k
    Primjera radi, da smo još nekoliko mjeseci loši i onda postepeno počnemo igrati dobro do fantastičnog i uzmemo naslov, onda svaka čast Bobanu na odabiru i strpljenju i skidam kapu.
    Ali ako ga Boban odluči zadržati i nastavimo igrati sve gore i gore kao u ovom trenutku te se dovedemo do situacije ko prošle godine gdje je bila panika i počnemo uzimati trenere reda radi jer nije bilo boljeg izbora i izgubimo naslov, onda je Boban sjebao, jbg.
    Fan

Nekako mi to zvuči da ipak misliš da je bolje stati na kočnicu i odgoditi odluku za recimo polusezonu?
  • NerminB
    105
    Dati celti* loptu i smireno cekati trenutak za napad, uzimamo 1:0, 87' Misic za opci delirijum
  • rioda
    11.1k
    Dati betisu loptu i smireno cekati trenutak za napad, uzimamo 1:0, 87' Misic za opci delirijumNerminB

A kako ćemo protiv Celte?
  • NerminB
    105
    jebem ti betis, citav dan mi betis u glavi
  • Fan
    1.6k
    Nekako mi to zvuči da ipak misliš da je bolje stati na kočnicu i odgoditi odluku za recimo polusezonu?Zagi

Nikako.
    Rekao sam da ne bih imao problema s tim da se to dogodi, a ne da vjerujem da će se to dogoditi.
    Moje je mišljenje da ćemo nastavit igrat sve lošije i lošije i da nemamo što više tražiti s Kovom.
    Kao i svi, ovdje samo komentiram. Glasao sam za DP, 4 godine mogu raditi što ih je volja. Da, hipotetski, skroz unište klub, to je i na meni. Birao sam ih i jedino što mogu je pratit i eventualno komentirat njihove korake do sljedećih izbora. Ali ovo je već sad teški offtopic. Idemo mi uzet Celtu kak god znamo.
  • fakin
    1.8k
    A kaj ak Celta stane u niski blok
  • Niko1986
    4.4k
    Celti se ozlijedio prvi golman Radu, protiv nas brani zamjena.
  • Crni86
    16.7k
    branila je i malmou zamjena pa uzalud
  • Zagreb1992
    2.8k
    Celta ima za vikend Barcelonu ..Bit će zanimljivo vidjeti hoće se koje rotacije i kod njih raditi
  • znajdatevolimja
    1.7k

Kamo sreće kada bi nama branila zamjena.....
  • NerminB
    105
    nemoj zezat, protiv rijeke je nevistic bio top.. mozda je ovo pocetak njegovog pozitivnog niza :lol:
  • Ivdzo11
    8.5k
    mislim da im je puno puno vaznija tekma protiv Barce, tako da ocekujem dosta rotacije, ali opet je to ozbiljna momcad...
  • Omake
    13.1k
    kad udari brat na brata, Villar na Villara
  • hb1
    212
    Ni blizu nisam nervozan pred europsku utakmicu kao pred HNL, ne mogu reći da mi nije stalo ali nekako najviše želim i nadam se da se ustabilimo u HNL i da uhvatimo pravi ritam, dok to nije to, europa mi je kao neka egzibicija, bonus.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.