• Crni86
    16.6k
    Znaci osobe u klubu su strucnjaci, oni su tu da predvide situacije, dogadaje te na prve crvene znakove reagiraju.

Ako ce se potezi vuc kad ce cijela hrvatska vidjet da nesto ne valja, onda imamo velik problem. Ne cekas da brod potone pa se onda vuku potezi pa i strucnjak si da vidis krive stvari prije nas laika… Znaci mi ne bi smjeli vidjet to sve lose i trebali bi se cudit zasto je netko odletio pa kad dode taj novi i vidimo koliko to bolje izgleda tek shvatit taj otkaz. To je dodatna vrijednost.

Prosla sezona je super primjer. Svi laici su vidjeli da je maric prevara samo ljudi iz dinamovog proljeca su mu dali jos vremena i stitili ga da bi ga na kraju i oni onda torpedirali, ispostavilo se dva mjeseca prekrasno jer su transfer rok i odabir trenera odradeni uzasno. Ista stvar je bila s cannavarom, kojeg su neki prokuzili nakon mjesec dana, ali toleriralo mu se svakakvo samaranje, ne postojanje igre i sl.

Okej sad je Zvone tu. On ima iskustva i vjerujem da se ne boji lupat sakom o stol. Ali opet ptsp od prosle sezone i xy prilika gornjoj dvojici svatko vec ima ptsp i slabo mu je.

Histeriju dodatno pojačava činjenica da ni prošle godine nismo bili prvi i dobiješ ovo kao krajnji rezultat.Niko1986

Pa na to dodas da smo se sezonu prije izvukli 5 kola prije kraja…. Histerija i ljutnja kod ljudi je sasvim razumljiva. Mi vec dvije i pol sezone nismo uvjerljivi u hnlu. Obecana je rezultatska izvrsnost, iskreno ja ju ovog trena u hnl okvirima ne vidim.
  • San Lorenzo
    22.9k

Djela, a ne riječi, šta bi dobili s tim da je Boban nakon Vukovara izašao i rekao da nismo bili dobri...zna se čija je momčad odgovornost, a kad ta momčad igra dobro, onda ima i euforije i dobre atmosfere...našem treneru je sve super jer je pobjedio Rijeku.
  • Zg123
    2.8k
    Ne razumijem zbog cega bi se klub trebao ikome obracati? Da se razumijemo ja sam protiv Kovacevica i mislim da zasluzuje otkaz jer mu je igra sramotna ali mi smo trenutno prvi u hnlu sa utakmicom vise od blitvara i 4. u EL. Gdje je tu tocno povod za obracanje navijacima ili bilo kakvih organiziranja presica?
  • Niko1986
    4.4k
    Uostalom najavljen je članski dan, besplatan je ulaz vidim još ima mjesta. Tko hoće može doći.
  • Mathiasovi Chageri
    6.7k
    Istina da je malo prehisterično, ali bolje i to nego da se zavaravamo.Niko1986

Prije dvije godine, jedan drugi klub iz naše lige je igrao poprilično sličan, bljutav nogomet, ako se ne varam da je bilo preko 20 utakmica bez poraza. Pobjeđivalo se dosta često na mišiće, sa dosta sreće, ponekad i frustrirajuće (s naše strane) na guzove. Tu se stvorio narativ da je takva igra neodrživa, da je previše tu sreće i trpanja stvari pod tepih, da ne izgleda nikako, što je i bila istina. Tako se i pokazalo. Nakon prvog poraza došlo ih je još, došao je raspad sistema i kraj nadanja o tituli.

Ovo što gledamo ove sezone je naša verzija toga. U jednom trenu prestat će Bakrar pogađati u rašlje iz svakakvih kutova, Hoxhi će prestati ulaziti golovi iz Sesveta, više nećemo imati dva gola iz dva udarca u okvir po utakmici, a onda će na vidjelo doći sve o čemu smo govorili.

Mislim da nije uopće prehisterična reakcija navijača, jer na stvari se upozorava dok ide dobro, kako bi se mogle korigirati, a ne kad je loše, jer je onda kasno. Problem je taj što Kovačević uči i ispravlja već tjednima, a stvari su sve gore.
  • Crni86
    16.6k
    Prije dvije godine, jedan drugi klub iz naše lige je igrao poprilično sličan, bljutav nogomet, ako se ne varam da je bilo preko 20 utakmica bez poraza. Pobjeđivalo se dosta često na mišiće, sa dosta sreće, ponekad i frustrirajuće (s naše strane) na guzove. Tu se stvorio narativ da je takva igra neodrživa, da je previše tu sreće i trpanja stvari pod tepih, da ne izgleda nikako, što je i bila istinaMathiasovi Chageri

Top usporedba. Bas vrhunska.

Pa imali smo mi i sa krznarom rezultate a vidlo se da nema od toga nista jer je igra nula. Jedno je rezultatska kriza a drugo je kriza igre.

Prosle sezone je isto bila kriza igre pa su nam to prodavali pod rezultatsku krizu… Ne treba se sakrivat od stvarnosti jer ce nas ona lupit kad tad po glavi.
  • GeneralNapoleon
    2.2k
    Ja sam zadovoljan igrom. Ne očekujem 5-0 i ne očekujem dominaciju protiv svakog protivnika i očekujem da protivnik bude bolji ina Maksimiru. Prima se manje golova nego lani. To mi je dobro. Može bolje, ali nije kriminalno. Ne gube se utakmice u nizu.

Spreman sam dati treneru 5 sezona. Samo treba pogledat Artetu u Arsenalu. Proces višegodišnji, a ne parmjesečni.
    1h
    Majki2111

Ja ne znam kaj vi očekujete. Dominaciju svaku utakmicu?Majki2111

Ne znam jel da placem il da se smijem. Kaj bi trebali ocekivat nakon kaj smo u jednom roku ulupali skoro 20 milja eura vise od cijele konkurencije zajedno?

Pa tko je tu lud?! Ocekujem da od 10 utakmica u 7 razbijemo protivnika u 2 dobimo na misice a jednu kiksamo. Barem kaj se ove ocajne lige tice.

A mi bi trebali bit sad zadovoljni da svake prestupne nekog manje vise izdominiramo? Da nas redovno prce na Maksimiru? Pa ja ne vjerujem.

A ovo sa Arsenalom i Artetom je valjda isto samo losi vic. Covjek pola desetljeca vec trustira process i jos uvijek nisu nista znacajnije napravili. Pitanje hoce li i ove sezone sa poluraspalom konkurencijom.

Osim sto uopce nismo usporedivi sa Arsenalom koji je u premier ligi prije hajduk nego mi. Mi smo Bayern koji kad ispusi naslov sljedece sezone treba uzet sa dvoznamenkastom razlikom. Dinamo je klub koji (barem jos) nije u situaciji gdje se ima spominjati ikakav proces.

Mi smo vrhunac hrvatskog nogometa i nema usranog procesa. Ili si prvi ili si bivsi. Naslov je minimum minimuma i tko za to nije u stanju nema tu sta trazit.

O procesima mozemo pocet pricat ako ostavimo Kovu pa se srozamo na razinu ostalih klubova gdje cemo onda morat cekat priliku da se poslozi ekipa i pogodi trener koji ce osvojit ligu.

A ne kad dominiras budzetom i igrackim kadrom a na terenu izgledas ocajno. Jedna sezone se uvijek moze dogodit. Mogu bit i dvije kad se generacije lome. Ali mi smo vec trecu sezonu u slobodnom padu a trosimo vise neg svi ostali zajedno. Ove prezentacije su nedopustive, papogotovo jer su postale trend (ili nastavljaju trend).

Dobro je Jurki rekel, luzerstvo na kubik, i nemrem vjerovat da stvarno ima ljudi sa takvim mindsetom.
  • Sibirski plavac
    7.1k
    Pa imali smo mi i sa krznarom rezultate a vidlo se da nema od toga nista jer je igra nula.Crni86

Jedan od rijetkih koji je skužio da "ovako više ne ide" i sam je dao ostavku. Svim trenerima nakon njega to je nepoznat pojam.
  • Fatos Beqiraj
    293
    Ne kuzim ovu pricu ulozili 20 miliona. Pa sta smo trebali igrat sa juniorima? Otislo nam 15 igraca normalno da se triba ulozit ne kuzim poantu.
    Pa otisli su ti svi najbolji igraci i nositelji osim Misica.
    Sta je trebalo dovoest hnl prosjek u zamjenu za male pare?

Dobijemo rijeku jedva na misice, hodza zabije, Bakrar zabije, pa zabije zato jer smo ulozili tolike novce u njih. Kako to da nama ulazi a rijeci ne ulazi pa zato je je bakrar placen milion eura a njima igra krilo neki hnl otpadak.
    Stvara se problem rijeka nam stvorila sanse, pa oni su prvaci trenutni sta je trebalo.

Koji je to prije trener ili momcad dominirala hnlom , svi su kiksali od losiji klubova, to je jebeni nogomet.

Ako Kova uzme titulu ocete onda rec bravo majstore, necete jer ce te se povuc i cekat novu priliku za izac i pljuvat okolo sve kad ne bude dobro
  • Pacho
    9.5k
    Koja je momcad dominirala HNL-om? Jel ti to ozbiljno pitas na Dinamovom forumu?
  • NitkoBitan
    32.6k
    Doduse u te dane je fokus bio samo na HNL, u Europu se putovalo na izlete i samaranje.
  • Pacho
    9.5k

Kao sto i sam znas, bilo je i sezona kad smo u HNL-u dominirali, a i u Europi bili odlicni.
  • Majki2111
    4.2k
    ELO kaže da nisi u pravu. Gledamo najjači Arsenal ikad.

IMG-20251020-WA0014.jpg
  • Krizy
    63.2k

Vjerujem da bi navijači Arsenala mijenjali najjači Arsenal ELO ikad za naslov u ligi.
  • Zagi
    12.7k
    Nije baš sam tak osvojiti PL naslov pored Guardiolinog Citya i Kloppovog Liverpoola.
    Nadoknaditi toliku prednost? Sretno.

Impresivan posao Artete.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal