• Peškaman
    8k
    Ne znam zbog čega se imaš kome ispričavat',razumijem za ostale s kojim 'držiš' forum ali ostalim - apsolutno ne.
    Tvoje razmišljanje i gotovo. A to što se ljudi nađu uvrijeđeni je njihov problem, ljudi sve više zanimaju tuđa mišljenja i životi,postajemo teške mimoze koje se tužakaju 'ko klinci po vrtićima.
  • IceMan
    3.6k
    Meni čak i one šamarčine, kad sam još jednom pogledao snimku, i nisu takvo nužno zlo. Istina Bog, trebao je dobit crveni (i tako ostavio ekipu na cjedilu) al ko je god se bavio sportom ili nečim sličnim, uvijek kad su glave vruće čovjek ponekad izgubi živce. Pogotovo kad nije kriv.

Isto tako, kolega Eduardo, vruće glave izgubio živce, i napisao da nek se srami (po meni to nije trebalo) al čovjek je frustriran, kao i većina nas, i sami kontekst svega možda i nije loš jer svi mi bezgranično volimo Dinamo i bit ćemo ovdje do groba, dok igrači su ovdje u službi kluba i mislim da veće poštovanje mora biti prema nama.

Njima je to 20 sekundi posla, a nama je to nekima i cijeli dan. O ostalim odricanjima da i ne govorim…

Zaključak ovog mog posta, svi smo mi ljudi od krvi i mesa, i svi mi volimo Dinamo. I voli ga i Mišić. I igračima je stalo. Al trenutno baš i nejde sve po planu, i svi skupa bi trebali malo stati na loptu, a ne voditi ratove jedni protiv drugih. I navijači protiv navijača.

Dve tri pobjede u nizu uz dobru bi sve ovo lagano stavile u prošlost, nadajmo se tome i nemojmo priječiti put prema tome.
  • rakurs
    2k
    Njušim vrlo brzo nove izbore i odlazak Bobanamrgud

Majko mila. Neki od vas se ozbiljno trebaju zapitati što žele od Dinama. Pazi ti njušiš odlazak Bobana jer je u svlačionici trenutno kaos. Jel možeš dodatno elaborirat tu umotvorinu?
  • Dubbbrava
    1.2k
    Sportnews.hr ima u objavi od prije 4 sata na temu jučerašnje utakmice i općenito svih situacija nakon tekme jučer vrlo dobre fotke pa ko ima nek baci pogled.
    Doslovno se vidi i kako igrač odlazi odmah nakon kraja, pa Bošnir koji dolazi po njega, pa povratak prema navijačima i onda ta vrijeđaona sa zapada
  • CastAway1986
    4.4k
    Dve tri pobjede u nizu uz dobru bi sve ovo lagano stavile u prošlost, nadajmo se tome i nemojmo priječiti put prema tome.IceMan

Pa svi mi se nadamo pobjedama al vecina nas bi da to ostvarimo s nekim drugim trenerom jer ovako dugoročno nece ici ..
  • Mlađi referent
    14.7k
    Ovo ako je istina doći će do epskog potopa.Njušim vrlo brzo nove izbore i odlazak Bobanamrgud

To bi definitivno bila jedina racionalna i staložena reakcija na prvu krizu u svlačionici.

Jedino ne bi trebalo zaboravit zapalit stadion i maksimirsku šumu uz to.
  • nwankwo646
    878
    "Recite nam odma ako Dinamo mora biti prvak"... A dva boda i ofsajd iz Varaždina, neravne VAR crte, itd, itd se zaboraviše. Bankrotiraj Miškoviću!
  • rioda
    11.1k
    I dalje mi je nevjerojatno kakva je situacija danas oko kluba, a mi imamo 5/5 pobjeda u derbijima i 7/9 bodova u Europi.

Da imamo neki plus bodova u HNL-u, vjerojatno bi sve bilo idilično, a samo sporadično bi se spominjale rotacije igrača. Dakle, govorimo o jednoj ili dvije utakmice razlike. Varaždin gdje smo pokradeni, Gorica gdje nas je presjekao crveni karton, loše utakmice protiv Lokomotive i Vukovara...
  • Zg123
    2.8k
    Miskovic clan IO HNS-a, covjek koji je vec 1 rusio sudacku organizaciju, Mamicev frend kuka o sudjenju? Pa izvolte, rusi organizaciju, trazi strane suce i pokreni nesto, makar mislim da bi sutio ko pipica da smo pretplatili njegovu polovnu robu ili mu uvaljali neki nas srot za dzabe ovo ljeto
  • Jurki
    20.2k
    Mislio sam da smo mi Dinamovi navijači puno stabilniji i manje ekstremni od južnjačkih dole. Ali isti ste svi vi ko Južnjaci. Na manje dobru igru, odmah zazivate novog trenera koji tu nije ni godinu danaMajki2111

Stari moj, al si ti prespal prvu cetvrtinu prvenstva ili te zajebava memorija?
    Velis "manje dobra igra" koja kurceva jebena igra???????? Koja?
    U nasoj igri ja ne vidim ni sistema, ni plana ni nicega kaj se moze zvati nogometom.
    Koliko bi to trener trebal dobiti "lufta" pa da mu se moze ocjenjivati rad???
    Kak je vec pisano.. od drugih forumasa.. dojde novi trener i za vec 2-3 kola se vidi rukopis.
    Kakav rukopis ti vidis od Kove?
    Ja vidim manjak ideje, dio igraca koji su ispreraubani na kraju listopada, dio igraca koji su u psihickom kurcu da ih ni svi psihijatri i psiholozi Vrapca ne vrate u normalu.
    Vidim trenera koji se stisne u kabinu ko kokos koja ceka da nevrijeme prođe.
    Pun mi je vise kurac termina "jedne pripreme, ovo je proces" nemojte me jebat.. imamo ekipu cije su place vece duplo od proracuna 80% proracuna Hnl klubova.

Zelim igru i rezultat da ne pomislim se nakon pobjede baciti s tribine.
    Ko jucer.
  • mrgud
    577
    Upravo suprotno,jer ako Zvone ode tek smo onda naj...
  • criticus
    5.2k
    Ovo što HNS izvršnici, mediji i lešinari suparničkih klubova rade našem klubu jučer i danas je pokazatelj da se mi moramo ujedinit i da smo sami protiv svih.

Ne paše nekom ovaj predsjednik il onaj, ovaj trener il onaj, igrač ovaj il onaj, igra je od loše do sramotne. Al da svi moramo stat iza kluba i gurat naprid je jedini način da čuvamo naš klub.

Svađat ćemo se u kući a prema vani svakom ko prstom krene prema Dinamu j**** mater.
  • Jurki
    20.2k
    Al da svi moramo stat iza kluba i gurat naprid je jedini način da čuvamo naš klub.criticus

S ovim se slazem milijardu posto. Ali isto tak apsolutno svi u klubu MORAJU stvari gledati racionalno.
    Mi kao navijaci smo i uvek bumo stali iza kluba, ali to ne znaci da trebamo biti slijepi na izvedbe na terenu. I da ljudi u klubu ne trebaju biti posteđeni kritika.
  • criticus
    5.2k
    Ali isto tak apsolutno svi u klubu MORAJU stvari gledati racionalno.Jurki

Pa ja neznam da to upravo sad nije slučaj... neznam šta rade. Nemamo mi milijun ljudi sposobnih za poziciju predajednika uprave. Nek netko predloži jednog boljeg trenutno, može se potruditi da se raspiše referendum. Al trošenje ljudi nakon 2-3 mjeseca je tovarski modus operandi i nigdi ne vodi. Također ako pod racionalno misliš na smjenu trenera, ne mijenjas ga nakon 4 mjeseca ako mislis da ima u njemu potencijala ili nemaš viziju ko je taj ko bi bio nasljednik.

to ne znaci da trebamo biti slijepi na izvedbe na terenu. I da ljudi u klubu ne trebaju biti posteđeni kritika.Jurki

To je "svađanje u kući".
  • Majki2111
    4.2k
    Ja sam zadovoljan igrom. Ne očekujem 5-0 i ne očekujem dominaciju protiv svakog protivnika i očekujem da protivnik bude bolji ina Maksimiru. Prima se manje golova nego lani. To mi je dobro. Može bolje, ali nije kriminalno. Ne gube se utakmice u nizu.

Spreman sam dati treneru 5 sezona. Samo treba pogledat Artetu u Arsenalu. Proces višegodišnji, a ne parmjesečni.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet