Jurki
Ja sam zadovoljan igrom. Ne očekujem 5-0 i ne očekujem dominaciju protiv svakog protivnika i očekujem da protivnik bude bolji ina Maksimiru — Majki2111
Krulek
Jurki
Ne gube se utakmice u nizu.
Spreman sam dati treneru 5 sezona. Samo treba pogledat Artetu u Arsenalu. Proces višegodišnji, a ne parmjesečni. — Majki2111
ZrnTSCHeZ
Tvrdica McTvrdi
Spreman sam dati treneru 5 sezona. Samo treba pogledat Artetu u Arsenalu. Proces višegodišnji, a ne parmjesečni. — Majki2111
Jurki
Blueshadow86
Na manje dobru igru, odmah zazivate novog trenera koji tu nije ni godinu dana. Odite komotno dole u Dalmaciju. Sram vas može biti. — Majki2111
Možda Dinamo nije ono što ga smatrate da jest u vašem doživljavanju ovog kluba.
Tovar i su postali stabilniji navijači od svih vas.
Ja ne spadam tu. Ja sam potpuno smiren i zadovoljan igrom i stabilan navijač. — Majki2111
Carmichael
NORTE
Unatoč velikoj proračunskoj prednosti, Dinamo drugu sezonu zaredom domaću ligu ne igra dobro, da ne upotrebim neku grublju riječ S time da bi ove godine eventualni gubitak titule bil ravan katastrofi, posebno ak je uzme Hajduk..
Dinamo je Mamićeve primitivne i sulude pressice zamijenil šutnjom. Meni se kao članu obraćaju jednom u pol godine u programiranom, unapred snimljenom istupu. To je loše s obzirom da se smatram vlasnikom kluba, zajedno s drugih šezdesetak tisuća članova. Gazdi se report daje barem jednom mjesečno, ak ne i jednom tjedno. Barem u ozbiljnim firmama, a nogomet je danas biznis. Ak ti se to ne sviđa, privatiziraj klub i šlus, ja od gazde postajem samo tvoja mušterija.
Sve vezano uz marketing i komunikacije, a posebno PR, daleko je od pristojnog nivoa za klub veličine Dinama. Klub iz sredine u kojoj ima jako puno sposobnih profesionalaca koji bi u tome bili od velike pomoći. Brojevi su dobri, ide prodaja i članstvo, digel se broj na tribinama. No nakon mračnih skoro 20 godina u kojima je Dinamo prezentiran kao popudbina Zdravka Mamića, a ne hrvatski, zagrebački i narodni klub, to je nekak i bilo za očekivat.
Nogomet namjerno ne želim previše komentirat jer smatram da ima puno kompetentnijih ljudi. No čak i ja vidim da je najbolji igrač jeseni Arber Hoxha kojem je struka prvotno namijenila otpis. O treneru koji vodi momčad prepunu stranaca i ne zna engleski, ne bih previše, sve je više mišljenja da nije dorastal Dinamu. Vidli bumo jesu li u pravu. I to se odnosi na sve navedeno u ovom tekstu.
Još je jako puno vremena za popravke. U Europi i ove sezone igramo odlično. No šutit na očite probleme i failove mi nekak ne vuče na odgovornog gazdu. A ponavljam, kao član sam gazda kluba, baš kao i ti. — Thomas
Jos-Optimus
Niko1986
I dalje mi je nevjerojatno kakva je situacija danas oko kluba, a mi imamo 5/5 pobjeda u derbijima i 7/9 bodova u Europi. — rioda
Fatos Beqiraj
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.