• NORTE
    20.9k
    Stojković spreman za Celtu!
    Kao i Zajc.
    Sergi je upitan, ozljeda neka.
  • Doktor Kunić
    5.6k
    Dosta je bilo da budemo gospoda u ovoj kaljuži od lige. Od izležavanja, od krađe vremena, od udaranja, vrijeđanja sudaca, ubacivanja lopti u teren i svakog oblika nesportskog ponašanja svih ostalih, na naš račun, mi bi trebali šutit i trpiti. Kad nam to rade bunimo se psujemo i vrijeđamo sudce i ligu, sada kada smo napokon pokazali di im je mjesto opet ne valja. Ne opravdavam nasilje ali dok god se dozvoljavaju ovakve stvari nemam problem stime da pokažemo zube i igramo njihovu igru. Naprijed Dinamo!
  • Efes Pilsen
    13.4k
    Pa sudenje na Poljudu gdje nas je masakriralo je oznaceno kao - dobro. Za nagradu je mlatimudan dobio utakmicu u Varazdinu gdje nas je, opet, gle cuda masakrirao.
    Belovo izivljavanje na Rujevici gdje je Majstorovicu i Husicu dao MMA dozvolu za Belju, Vukovar high kick Gonzalesa niti zuti dok se o Stojkovicevom crvenom vodila rasprava treba li ga dodatno kaznit, a sve pod blagoslovom objektivnih medija.
    Meni je pun kurac sudenja ove sezone, dozvola za lezanje, onaj cirkus koji je Peric odradio na Maksimiru je nevideno nesto.
    Koliko su lezali igraci Rijeke za svaki kontakt Misko bi trebao uplatit za smjestaj svojim ljubimcima na Maksimiru, lezarinu.
    Gojak napravi prekrsaj, igrac u padu ga okrzne rukom po licu on se previja i trazi kontrafaul. Pa mars u picku materinu!! I onda Misic popizdi jer Fruk opet lezi od minimalnog kontakta, a litavski pedercic se jos kurci.
  • Crni86
    16.6k
    Pa sudenje na Poljudu gdje nas je masakriralo je oznaceno kao - dobro. Za nagradu je mlatimudan dobio utakmicu u VarazdinuEfes Pilsen

Varazdin je bio prije poljuda.
  • VolimDinamoOo
    133
    ima ona narodna :"dobar i budala 2 brata"... Po meni je to savrsen opis onog sto se desava oko Dinama. Ovakav "gospodski" Dinamo smeta nekom u drzavi i ceka se pola sezone da se desi neki propust u korist Dinama da bi krenula paljba sa svim oruzjima. Prave se kronologije o Pajacu (index hr) gdje (ne)namjerno izostavljaju jos 2,3 sitacije navedenog u korist Hajduka u zadnje 2,3 godine, prave se ankete, kontaktiraju se suci i ispituju o Misicevom startu, za pobjedu Dinama pisu da je sramotna, vade se neke situacije od prije 15 godina, vrijedja se klub.
    Javljaju se vlasnici klubova (Miskovic) i prave se pametni, a sutili mudro dok im se za klub navlacilo prosle sezone.

Dok istovremeno imamo 11 kola prije toga gdje se tuce po dinamovim igracima, i prolazi bez kartona, a Dinamu su se izmisljali zuti sakom i kapom, gdje je prednjacio Erceg i nitko nije o tome pisao, ponistavaju mu se cisti golovi po isprobanom receptu iz Pule, gdje Var iznenada prestaje raditi, itd i o tome bude mozda clanak dva.

Zivcira me sto klub ne reagira po tim pitanjima jer stete ugledu kluba i umanjuju mu se zasluzeni uspjesi. Pusti ti ovo "gospodski" klub, treba lupit sakom od stol i krenut se boriti ne samo na terenu, nego i van terena. I zato mi je zao sto Misic nije podijelio prave samarcine igracima Rijeke, pa da Majstorovic i onaj imaju razlog za past 2 metra unazad kao da ih opalio Usyk sakom.
  • Noel
    16.7k
    Ovo ispod je moj komentar prije dva mjeseca. Detektiranje problema nakon par utakmica na početku sezone. Nakon dva mjeseca od ovog komentara ništa se nije promjenilo. Ako ja kao običan forumaš koji si utvaram da ponešto znam o nogometu mogu ovo detektirat prije dva mjeseca kako Boban ili nitko u klubu nije došao do srža problema? Ako je, zašto nitko ne reagira i ne riješi problem? Ako nam stupovi momčadi (trener i kapetan momčadi) nisu na razini, kako će bit cijela momčad?

Kad kapetan i motor momčadi (Mišić) i vođa stožera i kolektiva (Kovačević) odrade partiju na terenu i na klupi kao jučer onda ostali dio momčadi i kolektiva na terenu i klupi ne mogu napraviti nikakvo čudo da uzdignu ekipu na terenu. Ne može se dogodit da umjesto Mišića jedan klinac od 17 godina preuzima odgovornost na terenu i pokušava sam 1 na 1 niti se može dogoditi da pomoćni trener Bloudek na liniji skače i djeli upute umjesto šefa stručnog stožera i prvog trenera Kovačevića. To su stvari koje su na razini malog kluba a ne velikana kakvog je Dinamo. Badava nam Zvone Boban,sposobni i pošteni ljudi u klubu, gromoglasni i vjerni navijači ako momčad na terenu na čelu sa Mišićem i stožer na klupi na čelu sa Kovačevićem djeluje izgubljeno i amaterski.Noel
  • Crni86
    16.6k
    Nicota o stanju u svlacionici nakon Rijeke : “ Neki jer ne igraju uopće, neki jer su u Maksimir došli zbog obećanja da će igrati, a sad su 'skupljači lopti'. Treći se žale da su već 'u crvenom' od napora, događa se da Mario Kovačević u zadnji tren promijeni kojeg igrača iz startnih 11 (kao, recimo, Bakrara u Vinkovcima). Po svojem mišljenju ili po nečijem naputku? Neki igrači traže dodatne razgovore s njim ili Bobanom, jedni ljutnju ne kriju 'sitnim pobunama' na treninzima. Očito, ne štimaju baš odnosi, takva se energija jako dobro vidi i na terenu..”

Ak je ovo istina, zalosno da smo mi ovdje imali bolji plan kako rotirat igrace nego profesionalni trener. I decki u podcastu su govorili o tome xy puta. Na kraju sam je govorio na pocetku sezone da ce puno rotirat…
  • hardek
    7.1k
    Nek odradi Celtu i Istru i hvala doviđenja. Lako za rezultate, ali on svlačionicu ne može dobit nazad
  • DiddyGuela
    4.8k
    Po svojem mišljenju ili po nečijem naputku?Crni86

Pitam se po cijem naputku? O autonomiji naseg trenera se razgovaralo vise puta proteklih mjeseci i to na ovom forumu. Svaki puta kada bi se Kovina autonomija dovela u pitanje, javili bi se isti likovi koji i inace dijele dijagnoze,etikete i nadimke neistomisljenicima. Imamo li mi to trenera koji na "voki-toki" sastavlja momcad?
  • mrgud
    577
    Ovo ako je istina doći će do epskog potopa.Njušim vrlo brzo nove izbore i odlazak Bobana
  • Borovljanin
    357

Općenito mrzim taj koncept "poduplani na svakoj poziciji". Po definiciji znači da velika većina njih neće igrati, a vjeruju i misle da moraju. Pa tko bi u toj situaciji bio zadovoljan?

Ni Real ni Barca ni Liverpool to nemaju, upadaju klinci kada su ozljede, kartoni itd... Rijetko kada zamjena vrijedi isto kao starter.
  • Mathiasovi Chageri
    6.7k
    Malo me stvari iznenadi ovdje kao konstantno izigravanje žrtve i spinanje nakon loših utakmica. Buniti se na suđenje, spominjati greške u korist drugih klubova ili se žaliti na tretman nakon utakmice u kojoj naš kapetan radi evidentan prekršaj, zatim hvata za lice protivničkog igrača, zatim se unosi u facu drugom igraču i nakon toga prođe SAMO sa žutim kartonom, nakon što naš stoper u 16 metara udara u glavu protivničkog napadača pri građenju lopte i prođe bez kazne je baš smiješno, da ne kažem neki grublji termin.

Ne samo da su nam se kriteriji za “dobru igru” drastično srozali, pa sad prihvaćamo kao dobru igru kad nam igrači pokažu barem promil želje za igrom, nego sve više tonemo u psihijatriju teorija zavjere, ljudi iz sjene koji mrze Dinamo, medija koji vrše teror nad našim klubom i sličnih bedastoća. Da je Livaja, Uremović ili bilo koji drugi igrač rivala, napravio ovo što je Mišić jučer, ovdje bi se dizale optužnice na Haaškom tribunalu.

Mislim, ako je vama lakše, slobodno i dalje tražite krivce u sucima, medijima, skupljačima lopti po stadionima ili drugima, umjesto da se prihvati da nam je igra bljutavi bućkuriš ničega, da nam je trener nedorastao zadaći, da nam igrači nisu u stanju zapucati po golu davljenicima HNL-a, da nam kapetan nije u stanju detektirati situaciju na terenu kao jedan od najiskusnijih igrača na terenu, nego gubi glavu kao klinac od 17 godina i da se drugu sezonu zaredom biraju utakmice, sve to dok se spalilo 20 milja na pojačanja, kako se prošla sezona ne bi ponovila.
  • Eduardo
    27.1k
    Status na društvenim mrežama "sram te bilo kapetane" napisao sam u trenutku kada je glava bila vruća, a emocije jače od razuma... nisam reagirao na igru, nego isključivo na ponašanje nakon utakmice koje me pogodilo više nego sam očekivao.

Inače, već mjesecima se više manje suzdržavam i od komentara za vrijeme i nakon utakmice, sve ostavim da prenoći, da se slegne, da napišem hladne glave ako uopće pišem... ali jučerašnje ponašanje bilo je kap koja je prelila čašu i tu sam izgubio kontrolu.

To nije nije bilo ponašanje dostojno kapetana dinama, a nakon toga s moje strane niti nekoga tko na određeni način ima ulogu u vođenju jedne ovako praćene stranice. I tu sam izgubio kontrolu. Status je na koncu nažalost bio posljedica osobnog revolta i razočaranja.

Iskreno, ne kajem se zbog izgovorene istine, stojim iza riječi da se kapetan ne smije tako ponašati prema svojim navijačima, ali žao mi je zbog načina na koji sam to objavio... onako afektno, bez mjere i bez konteksta, otvorio sam prostor da se preko tog statusa nakalemi nova lavina uvreda, pljuvanja i linča.

Uopće nisam želio da se preko te objave liječe tuđi kompleksi, frustracije i mržnja. Kažem, reagirao sam na konkretan čin, ne na njegovu karijeru, trud ili sve dobro što je napravio za ovaj klub i svakako ne na Mišića kao osobu u cjelini. Kriv sam jer sam to napisao previše kratko, previše direktno i bez objašnjenja.

Sva poanta izgubila se jer je bilo suviše bez konteksta, oštro i na profilu zone koji je praćen na način koji je...

Isto tako, ono što me najviše muči... tom objavom nehotice sam izložio napadima ljude s kojima već godinama radim na zoni, dečke koji rade ozbiljan posao, koji ulažu svoje vrijeme, energiju i živce, i mnoštvo sati rada koje nitko ne vidi. Ti dečki ne zaslužuju da ih se vrijeđa zato što sam ja izgubio živce... oni nisu odgovorni za moj status, nisu zaslužili da ih sada netko proziva i napada samo zato što su dio iste priče. To nije fer prema njima i to je isključivo na meni. Ovim putem im se ispričavam zbog toga.

Zato ovo nije patetično povlačenje riječi, niti traženje oprosta za vlastito mišljenje (od kog god)... pišem jer dugujem objašnjenje, prvenstveno ljudima s kojima vodim zonu, a onda i našim dugogodišnjim forumašima. U nekim trenucima koliko god istina bila teška, izrečena u krivom trenutku i na krivi način postaje oružje u krivim rukama, a upravo to se dogodilo… pogriješio sam u formi i trenutku. Uvijek sam za argumentiranu kritiku s mjerom i za one koji stoje iza svojih stavova, ali poticati atmosferu linča, makar nehotice to nije i ne smije biti dio onoga što radimo ovdje. Ja sam taj dio jučer pogazio i neću glumiti da se nije dogodilo. Uzet ću odgovornost, i ako treba nije problem maknuti se i svoje mjesto prepustiti nekom drugom.
  • Zagi
    12.7k
    Naučiti iz pogreške i idemo dalje, zajedno.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet