• Crni86
    16.6k
    Na kraju je misic bio onaj na kojem smo svi mi izlijecili frustracije koje su se nakupile u zadnjih par tjedana radi kriminalne igre koju moramo gledat.

Zasluzio je da dobi po usima ali sve je otislo malo pre daleko.
  • Keyser Soze
    16.7k
    Prošle sezone nakon 12 kola smo bili treći s 23 boda i jednim bodom zaostatka za Rijekom te 4 boda zaostatka za Hajdukom.

Ove sezone nakon 12 kola imamo 25 bodova, jedan bod zaostatka za prvim.
  • Zagreb1992
    2.7k

Al ovo mi je vrh..doznajemo da je bio kod Bobana u uredu ..na koju foru curi to van kluba samo tako
  • Crni86
    16.6k
    pa imaju kameru kod bobana u uredu…. Big brother sema
  • kajjaznam
    309
    Od buhe se desio plavetni kit.
    Ma ne da mi se ponavljati ko papagaj, podrška kapetanu!!!
    Laku noć
  • NerminB
    97
    Jebo te, mislim da novinari u spaniji ne bombarduju real i barcu ovoliko sta se radi od dinama.. horor
  • Hnlovac
    3.7k
    Sto dalje ide vrijeme, to me manje dira kak smo odigrali tekmu i veselim se Celti i Istri
  • Svi na Sjever
    3.2k
    Mišić je uz Mckennu naš najstabilniji i najbolji igrač ovog dijela sezone.

Sve ostalo su Ničotine izmišljotine, možda da proba sa hokejom kao novinar.

Jednu stvar jedino ne smije zaboravit, da je postao kapetan.

Zabit će gol Celti.
  • Fan
    1.6k
    Vjerujem da bi navijači Arsenala mijenjali najjači Arsenal ELO ikad za naslov u ligi.Krizy

Kratkoročno, apsolutno, dugoročno, nikako.
    Da je recimo Wenger pred 7-8 godina uzeo naslov i da se nastavilo tako kako se igralo, sad vjerojatno ne bi pričali o jednom od najjačih klubova u Europi i favoritu za osvajanje LPa. Naravno da bez trofeja nema nikakve potvrde ni garancije, ali ultimativno te proces može dugoročno održati na vrlo visokoj razini.

Mi trenutno imamo "rezultat" a proces ne postoji, tj. očekuje se ogroman pad ako se ne dogodi neki veliki zaokret (otkaz Kovi i pogađanje novog trenera).
    Taj novi trener mora pružiti obećavajuću igru. Rezultat nije odmah nužan, ali je jasno da bi dobrom igrom oni vrlo brzo došli, pogotovo u HNLu gdje većina drugih ekipa u 80% sezone igra loše.
  • Filip85
    1.1k
    možda da proba sa hokejom kao novinar.Svi na Sjever

Ne bi se dobro proveo :lol:

https://www.youtube.com/watch?v=EVrnMmCf4LM
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image