• cibona
    6.6k
    Kako to biva, opet se ponavljamo iz godine u godinu. Dežurni pljuvači i mrzitelji "demokratskog" opet su u pravu i na vrijeme su upozoravali na sve nedostatke koje ova loše sklepana momčad na čelu s miroljubivom trenerom ima, a oni koju su na naše prozivke odgovarali sarkastičnim komentarima, ili još gore, bljutavim esejima, pobjegli su u mišju rupu. Sada šute.

Kovačević nije nikada trebao postati trener dinama, a danas su i oni najnaivniji shvatili da ovoj momčadi nasušno nedostaju dva ozibljna krila, golman i desni bek. (A nadam se da su progledali i kulenovićevi navijači koji se jkš uvijek nadaju njegovom pozivu u reprezentaciju)
  • Thor
    1.2k
    Ne znam kaj bi rekao osim pozvao u pomoc! Tko moze pomoci neka pomogne. Ne razumijem kaj se odjednom dogadja???
    Necu zazivati nikakvu smjenu ali ocito da se nesto dogadja u svlacionici i/ili oko je potrebna nam je neka pomoc ili reset!
    S.O.S.!
  • NKDZ86
    6.1k
    Glavno da se napada ljude da šta pljuju, kakvi su to navijači, sramota, itd. Ovo je sramota na kvadrat. Nemam riječi. Kaznit sve bez mjesečne plaće. Jad i bijeda.
  • DinoLeonix
    2k
    Za ovaj poraz ne treba kriviti niti jednog igrača nego isključio osobu koja sjedi na klupi.
    Istina, zazivali smo svi, pa tako i ja rotacije. Danas se vidjelo da igrači bez nekakvog kontinuiteta nemogu samo tako uskočiti na travnjak. Kako naših prvih 11 tako i klupa treba kontinuirano igrati. Imao je sasvim dovoljno utakmica da svaki od tih igrača odigra po poluvrijeme. Oni su na terenu potpuno izgubljeni, nemaju ideju koja im je uloga i sto trebaju raditi, sto se jasno vidjelo u velikoj većini utakmice. Pogledavaju jedni u druge, mašu, šire ruke jer jednostavno na postavljene obrane nemaju ideje. Teško je i imati ideju kad s trenerom ne možeš komunicirati.
    Pročitani smo. većina ekipa, ukoliko imaju iti malo inteligentne trenere će se postaviti u niski blok i čekati kontre. Kad imamo posjed i kvazi dominiramo, jednostavno smo neučinkoviti, bezidejni pa čak i sramotno loši.
    Još jednu stvar bih spomenuo i pohvalio. Da ne bude sve u kritikama.
    Gospodin Zajc. Na jednoj nozi zadnjih 7-8 minuta. Skakutao je, pokušavao, bilo je vidno da je u bolovima ali se nije predao iste sekunde kao naš kapetan lani u Gorici kada se lomilo prvenstvo.
  • Makedonion
    123
    Vukovar zabije gol, ja stojim ispred TVa, derem se, masem rukama, crtam po papiru kaj treba promijeniti... a nasa trenercina se sakrije u kutak i skoro rasplace. A tak smo danas i izgledali. Volio bi da su Dinamovi nogometasi predani svom poslu kao sto sam ja predan. Obolit cu na mozak ako ce i protiv Rijeke izgledati ovako.
  • Filip85
    1.1k
    Onako po sjećanju, kiksali smo nakon Ajaxa 1998. u Amsterdamu, protiv Dragovoljca 1:2.
  • Makedonion
    123
    Probudio se. Ne mogu spavati, a moram rano ustati. Ovaj poraz boli. Razmisljam kako bi ja reagirao sutra na treningu da sam na mjestu Kovacevica. Mozda ce biti malo poduzi komentar, ali moram to izbaciti iz sistema. Ne ocekujem da ce itko procitati ovu bljuvotinu iz moje glave, al opet, to je za moje psihicko zdravlje.

Dakle...

Ulazim u svlacionicu, uzimam dubok dah. Postavim pitanje igracima:

"Neka digne ruku onaj ko namjerno sabotira moju strategiju da me se smjeni"

"Nista a?"

"Koju p**** materinu onda nitko ne trci? Ne da ti se igrati protiv Vukovara? J**** te u usta zvaljava, jel oces jedan dan igrati za Villarreal ili FK Zlin? Jel oces igrati na Africkom kupu nacija? Jel zelis igrati na svjetskom za Hrvatsku? Onda se moras dokazati protiv zadnje j***** momcadi lige. Doci ce skaut Las Palmasa i vidjeti da si dio ove blamaze, odustat ce odmah od tebe."

"Jos jednom vas pitam, ima li netko ovdje nesto protiv mene? Ako ima, neka mi kaze, idem odmah do Bobana porazgovarati o smjeni. Samo da Dinamo ne trpi. Prestanite si brijati p**pek i shvatite da cete potrositi mjesece dokazivanja pred menadzerima i skautima samo da meni napakostite. Karijera vam je kratkorocna, i vi je zelite potratiti na ovaj nacin."

"Jel ima tko za reci kolegi nogometasu nesto u facu? Ima da svi jedan drugome izj***** sve po redu."

"Idemo na trening, idemo analizirati vase muke, i pronaci rjesenje za to. Mi smo tu da vas pripremimo za ono kaj vas ceka vani. Cijenite klub koji vas hrani, i navijace koji trose pare da vas prate diljem Europe. Ako se njima da ici do Vukovara, onda ima da se vama na onoj oranici riskira glezanj za njih."

"A sad se ajmo pripremiti i zgaziti Rijecane, a potom tovarcine koji vam se najvise izruguju za ovu blamazu."
  • Thor
    1.2k
    ....idem spat to je najpametnije :zip: :yawn:
  • Masto
    323
    ja bih rekao da treba kriviti i igrače i trenera i stožer, ne mogu zamisliti kako ekipa koja barem po sofi vrijedi 10 puta više 90 minuta ne moze izboriti stopostotnu šansu za gol, ako im trener ne paše trebalo bi im bit jasno da igraju za klub a ne za trenera pa nek u slabo pripremljenoj utakmici pokažu svoju "vrijednost", dinamo je klub gdje bi u slučaju da trener zakaže igrači trebali napraviti razliku barem protiv ugleda teoriji slabijih ekipa, pa tako i u slučaju da igrači zakažu gdje trener to treba uvidjeti i reagirati
  • Ludovic IX
    10.1k
    Ajmo kompletna zona, nema šišanja/brijanja/jebanja ili za drolju, nema pive dok dinamo ne dobije 5 zaredom..
  • serbus
    5.4k
    [img]http://IMG-20251027-WA0038.jpg

Jel ima Slavonaca koji znaju nešto više o ovoj zastavi ..?
  • Slepicka
    347
    dugo ce biti nejebice i suhih usta na zoni
  • Ijayi Atiemwen
    4.4k
    Koji ptsp od prošle sezone. Ako Zvone ne mijenja opet će nas golman i trener koštat prvenstva (i kupa).
  • mrgud
    565
    Zvone če nas koštati jer je on alfa i omega u klubu,ali vjerujem da će povuči već danas logične poteze
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet