• IceMan
    3.6k
    Lani je Marić potrošio 6,5 miliona ak se ne varam, pa smo htjeli u ludnici završit svi kako smo izgledali(opravdano), sada nakon 17 miliona nešto šutimo…

Negdje se očito pogriješilo jer ovo ne štima, ja i dalje vjerujem da samo u treneru. Al to treba netko i priznat i nešto poduzet, a ne busat se o prsa i ego.

Uvjerjen sam da imamo najbolji kadar u lizi i to daleko… al moramo to i početi prezentirat.
  • Noel
    16.6k

Taj narativ guraju mediji koji sudjeluju u agendi Hajduk prvak. Kao Dinamo jedini u svijetu igra dvije utakmice tjedno i njegovi igrači su jedini umorni i već dvije godine nemože povezat pobjede u ligi nakon europskih tekmi.. ili je u klubu ozbiljan i velik problem koji se nije riješio ili je ovo sve jedan veliki cirkus i namještaljka, nema treće opcije.
  • Do kraja2023
    338

Slazem se u potpunosti, ovo danas je bilo sramota za sveti dres. Al mi je vec zlo promjena, posebno nakon prosle sezone.
  • rioda
    11k
    Taj narativ guraju mediji koji sudjeluju u agendi Hajduk prvak. Kao Dinamo jedini u svijetu igra dvije utakmice tjedno i njegovi igrači su jedini umorni i već dvije godine nemože povezat pobjede u ligi nakon europskih tekmi..Noel

Sve jasno, ali bila je baš nedavno ovdje na Zoni neka statistika da europski klubovi daleko više kiksaju nakon europskih utakmica nego inače... Ne sjećam se točno gdje i kad, možda vidi autor posta pa stavi ponovo
  • NORTE
    20.8k
    Ako sad dovedemo Rieru bit ćemo prvaci i vjerojatno ćemo u Europi radit dar mar.

On je jača figura od Bjelice iz prvog mandata.
  • Filip B
    95
    Nikad Dinamo nece postat ozbiljan klub ako cemo nastavit s istom paradigmom davanja 3-4 otkaza trenerima u sezoni, panike i euforije ovisno o dva rezultata. Smijali smo se tovarima kako smjenjuju trenere kao gace i nemaju taktiku i kako prelaze iz euforije u paniku iz kola u kolo. Isti smo sudeci po vecini komentara. Smijali smo se tovarima kako nemaju sportsku politiku i strategiju, postajemo isti.

Sapuna se daska na forumima i u medijima vec tjednima, panicari jer na jebenoj oranici u Vinoovcima, nakon tri ozlijede nasih igraca zbog terena nisu ostali igraci letjeli terenom. Ja ne znam na kaj bi vi licili i sta bi komentirali da ste slucajno, ne daj boze, navijaci Hajduka i 20 godina niste osvojili vise od 4 birtije ili torcida kupa u stobrecu.

Ali dzabe ja lajem na mjesec ovdje..
  • Noel
    16.6k

Oke, mogu shvatit da je nekad neminovan umor ali Dinamu ovo postaje konstanta. Rijeka je poslje Noaha dobila Goricu sa tri komada a evo poslje Sparte utakmice koja se igrala dva dana doslovno, dala 4 komada Osijeku. Kakav prokleti stalni umor?
  • Praskaton
    4.5k
    da samo u treneruIceMan

Glavni razlog da,jedini ne...Pisao sam ranije kako vidim veliki problem u ofenzivi,krilima.
    Lisica nije naucio na ovaj tempo i nema još tu kvalitetu.Hoxha je vrhunski igrao al onu ludu razinu ne moze nitko držat pa ni on.Varela je simpatičan dječarac jednostavno on nema snage za seniorski nogomet jos uvijek.

Ostaje Bakrar koji je ispao pozitivno iznenadenje.
    Mršavo je sve to zajedno kvalitetom i kvantitetom...
  • Fabercaster
    574
    Nakon skoro sad već evo 2 pune kalendarske godine kalvarije, ako neki poučak možemo izvući to je da očito bez pič*aranja, urlikanja, opće mobilizacije, paljenja svih alarma i kolektivnog tilta nema onog Dinama kakav bi htjeli, bar ne u domaćem prvenstvu. Jer ako itko misli da je ovdje problem "samo" Mario Kovačević grdo se vara jer igrači su drugi pa i trener je drugi, pa i uprava je druga (ak ćemo skroz u krajnost), ali danas smo opet odigrali "onu" utakmicu protiv Gorice, Lokomotive, Slavena, Istre...

Proglašenje ratnog stanja u i oko kluba. Totalno nebitno u kojem narativu...hoće li to biti Sami protiv svih, borba za pošteni Nogomet, Mordor vs Gondor...Bogu dragom svejedno. Proglašenje ratnog stanja, drama na n-tu potenciju (otprilike kao ovaj post) i pjena u kutu usana svaki puta kada se izlazi na teren.

Igrač poput Nike Galešića očito ne kuži da ima jednu veeliku komparativnu prednost ispred protivnika, a to je da ako ga Robin Gonzalez potrga frajer će provesti 3 mjeseca je*avajući sponzoruše i zaje*avajući se u životu. S druge strane ako Galešić potrga Gonzaleza, isti će vrlo vjerojatno provesti iduća 3 mjeseca dostavljajući Glovo na relaciji Kvatrić-Radnička u vrijeme gableca jer inače neće imati kaj za jesti. I kad stvari postaviš tako u glavi i daš protivniku do znanja da je tomu tako vidjet ćemo hoće li te zaje*avati na terenu lik od metar i šumska jagoda i kako će ulaziti u duele.

Meni uz sav taj bezobrazluk i prljavštinu protivnika i sudaca sad iskreno već ozbiljno počinje smetati činjenica da naši to sve trpe kao mulci i samo leže, stišću zube ili mašu rukama tražeći pravdu.
  • Ijayi Atiemwen
    4.4k
    Jebote smije se cijeli svijet onom jadniku što se nije šišao godinu dana, jer United nije povezao 5 pobjeda za redom, ali mislim da nije ni Dinamo odkad je on počeo s izazovom.
  • fakin
    1.6k
    Dinamo je zadnji put 5 pobjeda u nizu imao 28.8.2024., a 5 pobjeda u nizu u hnlu 18.5.2024.

u oba slučaja Jakir je bio trener.
  • Ruki93
    102
    Nevjerojatna stvar je da smo promijenili gotovo cijelu momčad u odnosu na prošlu sezonu, a da se ponavlja sve isto. Dobra europa, dobar početak hnl-a i onda rezultatski pad i totalna bezidejnost u igri. Nažalost, ovo ide u sve gore i mislim da je promjena trenera nužna.
  • Jaro
    10.9k
    Znaš, lako je napraviti obranu, čvrsto iza pa naprijed što bude. To može svatko. Ali, napraviti pravu, napadačku igru, stvoriti automatizme na suparničkoj polovici, stvarati šanse i zabijati golove, e, to je ono što pravog trenera razlikuje od prosječnog" - Josip Kuže.Dr Hofmann

Ova izjava mi je ostala u sjecanju i trazio sam citat vec ohoho vremena. To mora biti prva zapovjed u Dinamu.
  • NORTE
    20.8k
    Preokreneš cijeli klub naglavačke, dovedeš skupa pojačanja iz Liga petica, obećaješ brzu igru s novim trenerom, pa izgubiš doma od Gorice i Lokomotive i bez šanse i igre se osramotiš od Vukovara i Malmoa kojem je taktika bila zavući se u mišju rupu.

Golmani Vukovara i Malmoa nisu imali što radit po 100 minuta, toliko smo jadni.

Lik u 5 mjeseci nije stvorio igru sa skupim igračima dinama, a trojica zadnjih veznih na terenu su mu opsesija.

Na -3 iza Hajduga nakon 11 kola, a prvih 7 kola je imao mir bez Europe.

Pored svega on ima podršku vodećih ljudi kluba, imamo točno to što zaslužujemo.
    Nije vrijedno ni živcirat se više.

22/33 :rofl: :rofl:
    Tri poraza od malih klubova u samo 11 kola.
  • Dudu9
    1.9k
    Ja vise nebi rotirao jer zamjene su odigrale katastrofa, takav jadan pristup umjesto da se dokažu naprave suprotno, tako da zakucao bi većinu na klupu dokazati se mogu jedino na treningu, nema vise davanja prilike nek igraju najbolji!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet