• Dinamo Sarajevo
    186
    ma kakvo znanje..on je s Varaždinom i Belupom igrao ono što danas igraju protiv njega...
  • kajjaznam
    275
    Sve nakon Maccabija, užas
  • Noel
    16.6k
    Sramota iz prošle sezone se nastavlja i u novoj sezoni. Ovo je nedopustivo. Jedna sezona može bit iznimka. Druga sezona početak opet imamo gaženje od Gorice,Lokomotive,Vukovara. To više nije slučajnost. Sramota. Zadnji vlak za promjene.
  • FelceAzzurro
    855
    Fokusirat se na osvajanje EL-e
  • Do kraja2023
    338
    Mi danas nismo igrali igru koja se zove nogomet i to je svima jasno al ak nakon 4 mjeseca zelimo odmah sve razjebat i trenera i igrace itd onda niti ne razumijemo igru koja se zove nogomet.
  • Noel
    16.6k

Koja 4. mjeseca? Ovo je već druga sezona di nas pune Lokomotive,Gorice,Vukovari... nastavi niz. Pa nije Dinamo preuzet sa dna nego kao prvak Hrvatske trebalo je samo nadogradit ono dobro. Mogu shvatit vrijeme za rezultate u Europi ali u HNLu gubit utakmice je sramota. Prestanite omaložavat vrijednost Dinama i bit zadovoljni sa porazima i pričat o nekom vremenu. Dinamo je gigant u hrvatskom nogometu a i u Europi i nema vremena.
  • M94
    2.2k
    Ako nista, bar je lijepo bilo posjetiti Vinkulju.
    Igra i utakmica, bez komentara.
  • Keyser Soze
    16.6k
    Ovo je već druga sezona di nas pune Lokomitve,Gorice Vukovari?Noel

Zapravo treća, ali smo uspjeli uzet jedno prvenstvo tu, takve utakmice su novo normalno.
  • Kujtim Shalla
    6.8k
    Ma ne već treba čekati cijelu sezonu kao prošle godine , i sve alibi poteze praviti, čekati,davati podrške ,jer bit će bolje ,ostali su loši ,mi uzimamo prvenstvo. Ma daj , dali iko uopće visi ikakav napredak u odnosu na prošlu sezonu? Napredak u nikakav . Čovjek je limitiran i većina je znala da nije kapacitet za Dinamo
  • Dr Hofmann
    4.2k
    "Puno je nogometnih trenera, puno je i onih koji imaju rezultat i trofeje. Ali, ja razlikujem trenere po tome kako slažu napadačku igru. Znaš, lako je napraviti obranu, čvrsto iza pa naprijed što bude. To može svatko. Ali, napraviti pravu, napadačku igru, stvoriti automatizme na suparničkoj polovici, stvarati šanse i zabijati golove, e, to je ono što pravog trenera razlikuje od prosječnog" - Josip Kuže. Ovo je meni izjava koja treba biti na svakom kutu Maksimira. Ništa na osobnoj razini protiv bilo koga, ali i kada je dolazio, bio sam sumnjičav prema Kovačeviću. Uvjeren sam da u HNL- u nema trenera za Dinamo. Stvarno protiv čovjeka ništa osobno, drag mi je, ali jednostavno je ovo prevelik zalogaj za njega. Ne znam ni sam više, samo ne opet neki HNL trener (nikakav Šafarić, i taj će izgorit ko čik).

Ali nema predaje, nema uzmaka, u subotu tko god može na stadion, čeka nas jeben, jeben dio sezone, opet me lovi PTSP. Suludo mi je da nismo prvi sa 6+ bodova Sunce ti jebem pa kaj je ovo
  • Niko1986
    4.3k
    Zapravo treća, ali smo uspjeli uzet jedno prvenstvo tu, takve utakmice su novo normalno.Keyser Soze

U sezoni 23/24 smo uzeli 82 boda, a da je trebalo dobiti Rudeš zadnje kolo bilo bi 84. U cijeloj sezoni smo imali jedan više poraz nego što imamo sada nakon 11 kola.
  • Do kraja2023
    338

Ja pricam o ovoj sezoni koja traje tek 4. mjeseca. Sve je novo, od vrha pa do dna. Jedno je kad ih "psujes" jer nema zara al drugo je kad ih tjeras odmah da se gube iz kluba. Neki igraci ce s vremenom pokazat da nisu za ovu razinu, mozda i trener a mozda neki iz kluba al dajmo im neko normalno vrijeme.
  • Noel
    16.6k

Nema normalnog vremena u Dinamu, taj ko to ne shvaća nije morao ni dolazit u Dinamo. Niti kao igrač niti kao trener niti se prihvaćat ozbiljnih i bitnih funkcija u klubu. Pa nije Dinamo Slaven Belupo jebemu lebarnik.
  • Keyser Soze
    16.6k
    Tad je počeo pad, okrenuli smo Lokomotivu čudesno jedno pa izgubili 0:3, mučili se na dosta utakmica, ali rješavali individualnom kvalitetom. Iduće dvije sezone je to postalo jako često.
  • Ijayi Atiemwen
    4.4k
    I te floskule da nakon europe nemožemo odigrat dobro u Hnl-u jer su “umorni”, padaju u vodu jer je Rijeka odigrala danas jako dobru i energičnu utakmicu s slabijim i tanjim kadrom od našeg.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet