• criticus
    5.2k
    Ne vidim što je Jeličić krivo rekao osim da je lider svlačionice Bennacer. Kako je mouće da je igrač koji je tek doša lider svlačionice pored Mišića i Kevina živih? A što se tiče Kovačevića samo je naglas rekao moje strahove o kojima sam pisao na temi Osijeka. To je jedino što me zabrinjava trenutno, bez obzira na slabiju igru. Jednostavno mislim ako ostane dosljedan sebi da je tu previše kvalitete koja će isplivati i napraviti rezultat. A i sam trener je u manjm sredinama uspio stvoriti i igru i rezultat, nadam se da će to biti dovoljno za Dinamo. Ali za ocjenu toga treba jos vremena. Samo nek ostane dosljedan sebi pa ćemo znat jel je il nije taj, ako ne ostane onda odmah znamo da nije.
  • Peškaman
    8k
    Čim je Jeličić rekao nevjerujem u to sekundu. Čovjek je običan "clickbait" komentator koji pokušava izjavama/forama privući veću pažnju na sebe i emisiju.
  • deda
    41.9k
    Evo malo sam vremena utrošio. Malo jela bez soli:

Udarci ukupno Udarci u okvir Velike prilike Korneri Posjed
    Osijek 14-12 6-3 3-2 4-4 53-47
    Vukovar 28-9 11-3 3-0 16-6 72-28
    Rijeka 8-14 3-3 2-4 2-6 46-54
    Istra 23-4 11-1 5-0 7-2 66-34
    Varaždin 20-11 5-3 3-0 10-1 59-41
    Gorica 13-8 3-5 3-0 5-3 74-26
    Hajduk 14-8 3-2 1-0 5-5 37-63
    Fener 11-6 3-2 2-0 5-6 42-58
    Slaven 18-5 10-3 2-0 3-3 55-45
    Maccabi 6-11 5-4 0-1 3-5 50-50
    Loksa 17-7 8-2 1-2 11-0 63-37
    Osijek 9-4 2-1 1-0 4-5 48-52

Eto da vam je lakše ozbiljno pričati, a ne samo o dojmovima. Znači u 12 ozbiljnih tekmi:
    - natpucali nas Rijeka i Maccabi
    - natpucali u okvir samo Gorica
    - velike prilike više su ih imali Rijeka, Loksa i Maccabi
    - kornera više od nas imali Rijeka, Fener, Maccabi i Osijek
    - posjed više od nas imali Rijeka, Hajduk, Fener i Osijek
  • Kepec
    7.3k
    Ne znam je li netko već spomenuo to, isprike ako je jer jedino kaj sam pročitao na forumu je ne navijanje Boysa. Puno se prošle godine pričalo o problemima u svlačioni između "senatora", mlađih, domaćih, stranih itd. Mislim da ove godine nema sumnje da je atmosfera dobra, a to pišem zbog slavlja kod oba naša gola, odnosno prvijenaca za stopere. Kakvom brzinom su svi potrčali prema McKenni odnosno Dominguezu i skakali kao mala djeca u mlađim pionirima, pogotovo Kule koji vjerojatno i danas slavi s McKennom njegov gol.

Kaj se tiče ostalog, jel igra u subotu bila dobra? Nije. Ako pobjedimo u Švedskoj opet će sve biti bajno, Kovačević će biti trener za Dinamo jer je prvi u Europi sa 100 postotnim učinkom, obrana će biti odlična jer smo primili samo jedan ili nijedan gol, veza će biti kompaktna, a napad će biti odličan jer su zabili svoje prilike.
    Ako ne daj Bože izgubimo ili odigramo izjednačeno Kovačević će biti omraženiji od Jakirovića, po obrani će se pljuvat kako pliva, veza neće postojati, a u napadu će vjerojatno Kule biti krivac. E da, ne smijem zaboraviti Nevistića koji će biti krivac kakav god da rezultat bio. Mikolčić odlično udari prema golu, još se odbije od McKenne, a ekipa krivi Nevistića hahahah kakvi specijalci.

Mislio sam reć ovima normalnima koji isključivo slave pobjedu Dinama da jednostavno ignoriraju patetične komentare na svaku krivu milisekundu utakmice. Ali onda ustvari shvatiš da ljudi otiđu na utakmicu, gledaju tu patnju od utakmice, nekako se ipak zadovolje jer su tri boda upisana, dođu doma i ne da im se čitati komentare debila po Facebooku i portalima pa dođu na Zonu, a tamo smo izgubili 5:0 od Osijeka, 7. smo na tablici, golman nam je junior, napadača, krilo, vezu i obranu nemamo, a u Malmu bu svega. I onda vele "pa treba se kritizirati ono kaj ne valja". Treba da, samo kaj su svi brzi na tipkovnici kad treba popljuvat Nevistića kak je krivo ispucao loptu, Kuleta kak je fulao šansu, vezu kak ne stoji di treba, obranu kak se ne pokriva, krila kak ne idu okomito i tako u nedogled, a kad se odigra maestralna utakmica ili barem dovoljna za pobjedu nekog velikana napiše se bravo i idući dan već peglanje po starom.

Sad kad se otvori tema za Malmo pisat će se kak ćemo ih razvalit, onda će krenut tekma pa će nas stisnut jer igraju doma ili ćemo mi njih stisnut, ali bez prave šanse. U 15 minuta već nitko neće valjat, pa ćemo u 16. minuti zabiti i pisati će se kako osvajamo Europsku Ligu, pa će oni izjednačit i nikaj nebu valjalo, pa bumo opet poveli i ooopet osvajamo Europsku Ligu i tako u krug.

Prvi smo u prvenstvu, prvi smo u Europi, na Osijeku je više od 13 000 ljudi na raspalom stadionu, više od 1500 ljudi ide u 1500 kilometara udaljenu Švedsku, djeca nose dresove Dinama, grad je pun grafita, nebo je plavo, a vi se zamarate oko svake pizdarije.
  • Sajla
    14.3k
    Sad kad se otvori tema za MalmoKepec

već je otvorena, ali nije više u modi jer smo jučer u Puli izgubili prvenstvo. ne brini, nije ni meni jasno kak.

https://www.zonadinamo.com/discussion/1447/uel-3-kolo-malmo-ff-vs-dinamo-zagreb-23-10-2025-21-00h-eleda-stadion-malmo
  • Direktor
    171
    Hajduk pratim samo kad igra protiv Dinama
  • Omake
    12.8k
    zadnjih pet utakmica 1,8 očekivanih primljenih golova, 5 primljenih. Ne računajući penal protiv lokomotive .tri gola su zabili Jagusic Symanski i Mikolcic, sva tri imaju dobar udarac, Stojakovicev gol i onaj protiv Maccabia bi agresivniji vratar obranio. U svakom slučaju brine forma, pogotovo jer svako malo naletiš na golmana koji obrani nešto što je navodno zicer. Ivusic je za tovare obranio 1 na 1 zicere svaku od zadnje četiri utakmice.
  • Kujtim Shalla
    6.7k
    ovo mora u hall of Fame brate , kralju foruma. Diskusija prestaje , šah mat :heart:
    Kakav te Hapoel spopao, igrali smo protiv Maccabija
    — prefontaine

Svi su oni isti
    Paggini
  • Derby
    533
    zadnjih pet utakmica 1,8 očekivanih primljenih golova, 5 primljenih. Ne računajući penal protiv lokomotive .tri gola su zabili Jagusic Symanski i Mikolcic, sva tri imaju dobar udarac, Stojakovicev gol i onaj protiv Maccabia bi agresivniji vratar obranio. U svakom slučaju brine forma, pogotovo jer svako malo naletiš na golmana koji obrani nešto što je navodno zicer. Ivusic je za tovare obranio 1 na 1 zicere svaku od zadnje četiri utakmice.Omake

Pa to je najgore od svega. Nama treba golman da kad se i dogodi 1na1 da skine to ili neki težak udarac u kut. Livaković nas je tu sto puta bio spasio, koliko god ga osobno nisam volio radi stajanja na crti.

Nego reci ti nama ima li neki dobar strani golman za 2-3 M EUR? Nemoguće da nema neki koji grije klupu u bundesligi ili serieA, a da ne bi radije za nas branio.
  • Nemrem igra Dinamo
    4.5k

Ima jedan, grije klupu u Španjolskoj... :heart:
    Sam nije stranac, jbg
  • Omake
    12.8k
    Meni je trenutno Pedro Morisco prvi pick. Od ovih dokazanih iz Europe Justin Bijlow, pogotovo jer mu istječe ugovor na ljeto. Ako je posve zdrav, bomba na golmanskoj poziciji u rangu McKenne. Bilal Bayazit iz Kayserispora je isto dobar golman, ali i u suštini kao osoba potpuno suprotan od Neve. Jako intenzivan, strastven galamdžija. Rođen u Nizozemskoj, vjerojatno ima dobar engleski i ne bi bio van EU. I njemu istječe ugovor.
  • Derby
    533
    Ima jedan, grije klupu u Španjolskoj... :heart:
    Sam nije stranac, jbg
    Nemrem igra Dinamo

Da je htio doci dosao bi prije mjesec dana a ne bi isao u zadnji klub la lige
  • Sajla
    14.3k
    Posljednja sezona u kojoj su dva stopera bili strijelci na istoj utakmici bila je sezona 2006./07.Krizy

Sad vidim da je ovo skoro od slova do slova objavljeno kao članak na nacionalu. Zona inspiracije :rofl:
  • Nemrem igra Dinamo
    4.5k

Ne znam kaj je tu bilo pa neću prejudicirati, ali to bi bio win-win za njega i za nas
  • Krizy
    62.8k

Prenijeli su mali milijun informacija sa Zone.
    Smiješno je naše novinarstvo.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube