• Zagi
    12.5k
    Za njega je to idealna situacija. Generira više pregleda.
    To nije ozbiljna analiza nego plovljenje po narativima.
  • Hnlovac
    3.6k
    jao ajte, prvo posere tovare i onda je legenda, onda kad posere nas onda je cirkusant

Jela posao za koji je doveden radi perfektno
  • Crni86
    16.2k
    Prvo kolo osijek - kreativno jako slabi prema naprijed. Ulaskom stojketa i prelaskom na 4231 smo se prema naprijed probudili zabili dva gola i uzeli pobjedu.

Vukovar krenuli 433, poveli u 45. golom iz kornera al opet smo se nekako mucili prema naprijed do tog gola. U nastavku opet ulazi stojke prelazimo na 4231 i zabijamo dodatna dva gola.

U rijeci napokon krenuli u 4231 sa stojketom na desetki. Maestralno prvo poluvrijeme, bas teska teska dominacija je bila. U nastavku ostali u 4231 ali smo se povukli i znatno pali.

Protiv istre krenuli u 4231 ali opet smo cekali do pred kraj utakmice da utakmicu prelomimo i zakljucimo sa dva gola za 3:0.

Varazdin krenuli sa 4231 i opet maestralnih prvih 45 minuta, kreativno aktivni, ma apsolutna dominacija nesto kao i u rijeci. Isto tako onda drugo poluvrijeme pali.

Gorica 433 ofenzivno apsolutno bezopasni. Poslije prebacili na 442 pa dobili crveni i banana.

Hajduk 433, lijepo stabilno, derbi utakmica i u 433 smo imali dosta svojih prilika, a opet dosvoljni stabilni da protivniku ne ostavljamo prostora.

Slaven krenuli sa 433 i opet do kraja prvog poluvremena i hoxhinog showa smo jako dosta malo prema naprijed prikazali.

Loksa opet krenuli sa 433, nesto bolje nego protiv gorice ali opet nije to bilo onako da drzimo protivnika za vrat i da cekamo kada ce obrana kapitulirati.

Osijek opet 433, zabili dva gola nakon kornera, ofenzivno opet jako slabo i bezidejno.

Mene se dinamo najvise dojmio zadnjih 30 minuta protiv osijeka prvo kolo, prvo poluvrijeme protiv rijeke i prvo poluvrijeme protiv varazdina. To je ono cemu bi ja mislim u hnlu trebali i teziti. Visoki presing, okomitost, ulasci medu linijama, napadanje bokova. Ma jednostavno smo tada jeli protivnike, mljeli smo ih. Tim trenutcima je zajednicka formacija 4231, ostalim utakmicama gdje smo kretali sa 433 (osim hajduka na poljudu) smo bili ofenzivno dosta slabi pa i ako smo pobjedivali te smo utakmice ugl lomili prekidima (vukovar i osijek) ili individualnom inspiracijom (hoxha protiv slavena).

Zanimljivo je da smo do varazdina konstantno mjenjali formacije izmedu 433 i 4231 (ovisno o formi igraca), dok nakon varazdina smo preferirali samo 433 ili igru sa 2 napadaca kada bi gubili (loksa). Ne znam iz kojeg razloga smo odustali od tih 4231
  • Zagi
    12.5k
    Ah još jedna optužba za licemjerje i dvostruke standarde bez osnove.
  • Zagi
    12.5k
    Fale ti utakmice EL gdje smo obje igrali 433.
    Si ziher da nisi jednostavno subjektivan prema Stojkoviću?
    Teško da je ovo gore nekakav neoboriv dokaz.
  • Crni86
    16.2k
    Fale ti utakmice EL gdje smo obje igrali 433Zagi

A mogu ih dodat ali opet tu sam misljenja kao i u derbiju s hajdukom (nisam ju iskreno ni mislio staviti) da i trebas igrat 433 radi stabilnosti. Fokus mi je vise bio na utakmicama gdje je dinamo trebao apsolutno dominirat i tako se postavit.

jednostavno subjektivan prema StojkovićuZagi
    Pa nije stojke jedini koji moze na desetku :smile: da se razumijemo po meni je stojke skroz zasluzeno ispao iz prvih 11, ali valjda imamo nekoga jos tko moze odigrat desetku u momcadi.

Evo jos jedan zanimljivi detalj do varazdina smo igrali 5 tekmi (od toga smo 2 tekme igrali na maksimiru) xg razlika 13,26:3,89. Nakon varazdina smo isto tako igrali 5 tekmi ( od toga smo 4 igrali na maksimiru) i xg razlika nam je 6,93:3,26. Znaci xg za zabijene golove su nam duplo pali a igrali smo duplo vise puta na maksimiru nego u prvih pet tekmi.

Mozda su nas decki i razmazili dinamitom u prvih 5 kola
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube