• jakov1
    1.1k
    A dobro, cini mi se da malo preozbiljno shvacamo nogomet, tj. sto sve sacinjava ukupno iskustvo (ono sto ne razumiju ljudi kojima je dosadno kad 20 budala trci za loptom).

Poanta za mobitele stoji, zatrovali su nas bez povratka, ali ne vidim razliku izmedu pracenja utakmice uz Zonu i kreveljenja u kaficu ili prodavanja zjaka na zapadu s ekipom. A sta tek reci kad je ludnica na sjeveru pa ne znas ni na koji gol napadamo.
  • vjeko1701
    20k
    Očito se ne sjećaš HT Volim Nogomet

Skečevi i paralelni prijenos svih utakmica tog dana.
  • Thor
    1.1k
    Ne gledam u mob do poluvremena. U poluvremenu se cujem sa starim koji doma gleda svaku na telki kak je on to vidio i sa sinom na sjeveru da li je ista vidio :lol:
    Zgasim,stavim u dzep i do sucevog zvizduka se ne vadi iz dzepa. A onda se upali tek u turopolju i pogleda pressica na tubu i pogleda zona komentari. Ak nisam kojim slucajem na tekmi isto tak s time da ili gleda doma solo ili sa sinom. Preferiram birtiju.
    Bmk za tel.i ko kaj tipka i pise i gdje. Jedino bacim oko na ekran da nije bil neki hitan poziv (stara nekaj nije najbolje).
    Kad se gleda doma solo, zena je u drugoj sobi jer me nemre slusat kak se derem na televizor. :lol: pesek je pod stolom od stresa, a mace pred vratima cekaju da zavrsi :lol:
    Kad zavrsi,svi se vrate na svoje pozicije, a ja ili s nikim vise ne razgovaram vise do sutra ili razgovaram sa svima i objasnjavam kak smo super igrali i dobili. A nitko k.ne kuzi pa tako pricam sam sa sobom. :lol: sretan i zadovoljan.
    Voooolim te dinamoooo
    @prefontaine
  • Chempers
    898
    Meni to isto nije baš "jasno" , uvijek je bolje gledati utakmicu u miru pa postati na poluvremenu ili na kraju al isto tako mi nije jasno zašto bi netko imao potrebu napisati knjigu o tome zašto mu se ne sviđa na koji način netko drugi prati utakmice, uz naravno standardno prozivanje "vi niste navijači ako ne mislite kao ja".
  • Pacho
    8.6k
    Ne vidim zasto bi me brinulo sto netko drugi radi tijekom utakmice ako to nekako ne utjece na mene.
  • jakov1
    1.1k
    uvijek je bolje gledati utakmicu u miru pa postati na poluvremenu ili na kraju samo kad odigramo loseChempers
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet