• Jaro
    10.8k
    nama se u Livakoviću doslovno otvorio Bennacer.Fan

Ma gdje?
    Fener bi ga dao dzabe ljetos?
    Ajmo ne bulaznit na temelju prica dnovinarcica, i agentskih kujica po podcastima i forumima...
    Ako se lovite za Kovinu izjavu da je zadovoljan Nevisticem - nije on na taj nacin rekao necu alivakovica, vec stao iza vratara kojeg ima u svlacionici. Ni jedan normalan trener (ili sportski djelatnik kluba) nece rec, ne valja mi golman i reci da ide po nekog drugog - dok transfer nije 100% gotov. Pa bar se u Dinamu dogodilo i slikanje igraca s dresom pa se preko noci desio preokret (Bakrar, Livaja, Perica? ili koji je vec bio sa slikom...)...
    Da je kod Livija bio Bennacer scenarij moguc - bio bion na golu...
  • Droljo
    21.4k
    ili koji je vec bio sa slikom.Jaro

Tomasov
  • Jaro
    10.8k
    e da...
  • Fan
    1.5k
    Fener bi ga dao dzabe ljetos?Jaro
    A da, imaš pravo, na kraju je ostao u Feneru jer je svima bio preskup...
    oh wait, nije, otišao je na posudbu u Gironu, bez naknade, sa podjelom plaće 50-50, koju ima 1.8m eura u Feneru, tako da bi nas ova prilično bitna godina ispala manje od milju eura za goruću poziciju i nema teoretske šanse da bi dobili gori deal od njih.
    Dostupan je itekako bio, a vjerujem i da bi se rado vratio u Dinamo iz te vukojebine iz koje je htio pobjeći. Novinari i agenti, boli me k za njih, činjenica je da je htio pobjeć glavom bez obzira (nema šanse da bi inače prihvatio jadnu Gironu kao izbor) i da nije kod nas samo zato što ga nismo htjeli uzet, eto.
  • Droljo
    21.4k
    vukojebineFan

Istanbul vukojebina?
    Jedan od najljepših gradova svijeta sa 15 mil stanovnika.. moguće
  • Fan
    1.5k
    Grad ko grad je top, bio sam tamo.
    Ali sam se više htio referirati na klub i navijače kako se odnose prema igračima općenito, sigurno jedan od najgorih klubova u europi po tom pitanju.
  • Jaro
    10.8k
    činjenica je ... da nije kod nas samo zato što ga nismo htjeli uzet, etoFan

ovo je dokazivo ili temeljeno na čemu?
  • Mikina lijeva kopačka
    317

Temeljeno na facebook komentaru valjda.

Bedastoća
  • Nemrem99
    69
    Livaković se htio vratit. Kova je odlucio vjerovat Nevi. Kraj price. (100% provjereno)
  • Paggini
    71.1k
    E Kovacevicu, hoćeš da dodje najbolji golman Dinama u novijoj povijesti i prvi golman reprezentacije?

Ne bih hvala.

Ja ovom razgovoru vjerujem.
  • Nemrem99
    69

Nemoj vjerovat. Ali je tako

Bit ce kad tad i intervju s Livijem pa cemo vidjet...
  • MarK
    1.1k
    Kova je zariskirao s njim i nadam se da će uspjeti. Skeptičan sam jer imam feeling da Neva nema problema u klubu niti vezano uz klub. Uzalud mu titrati jajca ako je glava na Marsu.
  • rokikaciga
    5.9k
    Ne znam otkud ta prica da mu je glava problem? Ja u to apsolutno ne vjerujem i mislim da su to birtijaske price
  • Paggini
    71.1k

Ajde cuvaj ti te price za birtijska cuganja, eto Kova nije htio Livija, ma eto nije. I ne samo to, nego Livakovic zna ko ga je htio a ko nije.
  • Yovitssa
    934
    Bas ono što nam treba,osmica koja može odigrat desetku ali i šesticu.

Sad vidimo da prijelazni rok nije odrađen bajno koliko god treba skinut kapu za dovodenje kvalitetnih igraca u obrani i sredini.
    Krila su baš problem.Evo crveni karton Stojkovica i nedaj Bože neka ozljeda Lisice.Ostajemo na Hoxhi,Vareli i eventualno Bakraru.
    Pretanko za dvije pozicije.
    Praskaton

Uff, kako ovo nije dobro ostarilo... :grimace:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.