• Praskaton
    4.4k
    Uff, kako ovo nije dobro ostarilo... :grimace:Yovitssa

A gledaj,nitko osim Kovacevica i Bobana nije znao da ce Bakrara koristit na krilu.Varela je premlad za ozbiljnu ulogu a svi znamo kakvo je misljenje svih nas o Hoxhi koliko god ga sad dizali u nebesa kad se ponove dvije slabije utakmice krenut ce pljuvacina.
    Puno je utakmica trebat ce rotirat.

Tako da to je činjenično stanje.
  • ElDorado
    6.1k
    Kova sigurno nije odlucivao sam da li ce se Livi vratiti. Mozda je Livi to i htio ali idalje pregovarati s Turcima je ocito bilo too much. Uostalom dobijes ga na godinu dana, razjebes definitivno Nevistica i kaj poslije?
  • Fan
    1.5k
    Kova sigurno nije odlucivao sam da li ce se Livi vratiti. Mozda je Livi to i htio ali idalje pregovarati s Turcima je ocito bilo too much. Uostalom dobijes ga na godinu dana, razjebes definitivno Nevistica i kaj poslije?ElDorado

Da Kova nije sam odlučivao, to je sigurno istina, zdrava logika, a i Dinamo nalažu da je više ljudi uključeno u proces.
    Girona očito nije imala toliko problema s Turcima oko dogovora. Ako bi uvjeti za nas bili drukčiji, u što ne vjerujem, onda važi, možda bi nam bilo previše.
    Što se tiče Neve, to je kao da kažeš zašto smo doveli Bennacera ako imamo Villara ili Soldu, jer jedan od njih, ako ne i obojica, neće nikad bit prvotimci dok je on tu i razjebat ćemo ga/ih i što onda s njima dogodine.
    Livi je nedvojbeno puno veća klasa od Neve, dokazan, i takve igrače se ne odbija. Ako se Nevi ne sjedi na klupi nek izvoli pokazat da je za jedinicu, a ako neće, ok, ima ko hoće, imamo onda Filipovića, a za koju godinu, nadam se, i Slovenca. A ako se nijedan ne pokaže, zato i postoje transferi.
  • vjeko1701
    19.1k
    A kaj ako Turci nisu htjeli pojačati jednog od protivnika u EL?
  • Fan
    1.5k
    velim, ako bi uvjeti bili drukčiji za nas, nepovoljniji, onda ok, štima, ali budući da navodno nije ni došlo do pregovora, nećemo nikad ni saznat.
    Doduše, i to je malo na klimavim nogama da nas možda nisu htjeli pojačat budući da imaju fakat nisko mišljenje o njemu kad su ga tako htjeli šikanirat...
  • vjeko1701
    19.1k
    Nije samo do kvalitete igrača već i poznavanja ekipe, praktički insaderskog znanja itd.

Evo, zbilja ne znam kaj se točno događalo. Al sad kad smo se rješavali igrača, da imaš iste ponude da Špikić ode u Maccabi ili NEC, di ti je prihvatljivije?
  • Jurki
    19.7k
    Golmanska pozicija je puno drukcija od pozicije igraca u polju.

Kova nebi odbil igraca kalibra kak je Livi.. vec je ona izjava "Nevistic je nas prvi izbor" iz razloga da golmana koji su inace cudne biljke ne sjebe psihicki.
    A ta prica oko Livija je vjerojatno bila daleko od realizacije.
  • Efes Pilsen
    12.9k
    Jedini razlog zasto Tolic nije zavrsio u Celju kao dio razmjene za Aljosu Matka je zdrijeb koji je spojio Slovan i Celje u kvalama za LP prosle sezone.
    Slovan se povukao iz pregovora, razbio Celje, Tola prebio Midtyland i ostalo je povijest :lol:
  • Mr Anderson
    14.1k
    Kad se nema o čemu srat jer je Kova utišao miševe onda se krene izmišljati da ga se ocrni.
    E, Kova nije htio Livija iako su bili super uvjeti, živa istina, moj kolega ima frenda čija žene šeće pesa sa ženom od Dinamovog oružara i ona joj je rekla sve za Livija. Kova je sve zajebo.
    To je ta razina, malo karikirano.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.