• Ljubo
    138
    Ekipi kojoj paše alkoholna piva u odnosu na bezalkoholnu vjerojatno više vole alkohol, nego samu pivu.Majki2111

Mislim da nama (toj ekipi) paše okus pive a i alkohol.
  • Majki2111
    4.2k
    Kaj smeta u bezalkoholnoj? Vjerujem da je više psihološki. Kad piješ pivu očekuješ oštrinu onu, punoću okusa. Al to nije piva. To daje alkohol. Piva je većinom voda i ostale stvarčice, hranjive tvari otopljeno unutra. Pretežito blagog okusa. Alkohol preuzme štih jako.
  • jedan u nizu
    15.4k
    Piva je većinom voda i ostale stvarčice hranjive tvari otopljeno unutra. Alkohol preuzme štih.Majki2111

yes-man-no-man.gif
  • din
    1.1k
    Koliko njihovih navijača dolazi?
  • NB86
    17.2k
    Gazi osmanlije, bude li bezalkoholna piva ponistavam clanstvo, dosta je terora bezalkoholnim pivama
  • vjeko1701
    18.8k
    Ekipi kojoj paše alkoholna piva u odnosu na bezalkoholnu vjerojatno više vole alkohol, nego samu pivu.Majki2111

Ne mora biti, probao sam svakakve pive, od ekstremno slabih do ekstremno jakih. Neke praške mikropivnice imaju genijalne pive pune okusa i arome i nije uopće stvar gorčine ili pozadinskog alkohola. Raznorazne craft pive sa svakakvim varijacijama na temu. Njemačke tradicionalne rađene strikno prema Reinheitsgebot. Kaj god hoćeš.

Ta bezalkoholna od Karlovačkog koju sam probao je bila užas. Nikakav okus osim tog čudnog pozadinskog nalik žvakači. Vodenasto, jednotono. Možda je do njih i ima drugih koje bi bile bolje.
  • Majki2111
    4.2k
    Vidiš meni je Karlovačka najdraža bezalkoholna. Ima veći udio ugljikohidrata od ostalih.
  • Thor
    829
    Trebao je biti i najavljen je kisni potop...no malo se popravilo...izgleda da bu padalo al ne izgleda vise potop.
    A nadam se kisi golova u mrezi Fenera! Ajmoooo dinamooo
  • NKDZ86
    5.7k
    Piva je većinom voda i ostale stvarčice, hranjive tvari otopljeno unutra. Pretežito blagog okusa. Alkohol preuzme štih jakoMajki2111

probaj onda guiness ako nisi da vidiš, pa Blanc...
  • Mali Zeus
    19.5k
    Dakle, je li ovo tema za Fener ili gastro tema? :rofl:
  • Mr Anderson
    14k
    Tema o utakmici, a lik nas želi uvjeriti da je bezalkoholna piva bolja od prave. Kud ide ovaj svijet.
  • Mali Zeus
    19.5k
    Tema o utakmici, a lik nas želi uvjeriti da je bezalkoholna piva bolja od prave. Kud ide ovaj svijet.Mr Anderson

Motaj kablove, gasi mješalicu.
  • Crni86
    15.5k
    Kad se krene tocit samo alkoholna piva na stadionu mozda se pozeli opet izclanit iz kluba
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet