• Zagreb1992
    2.6k

Mjeriti tlak i otkucaje srca kad je 1-1 u 70 minuti ..brijem da će puknuti sat iste sekunde hahaha
  • Fantom
    876
    Ceka se komentar odNitkoBitan

Spheretime Luksemburg
    Mi smo samo package radili, ostalo bas i ne znam.
  • dBK
    298
    Ponudili su/pokušali su 25% popusta ( :joke: ), odbio i tražio zamjenu...
    Odgovorili da s obzirom na vrijednost artikla nema smisla povrat, da ih zadržim (ili točnije, moderno/politički korektno - zadržim, poklonim ili recikliram na za to predviđenom mjestu) i poslali mi (navodno, dobio sam potvrdu narudžbe, 100% popust) nove...
    Baš me zanima hoće li opet doći "prazne", javim svakako ovdje za 10ak dana
    dBK

Kako sam obećao javiti - stigla i zamjena! :lol: :lol:

PbGzREU.jpeg

Oliveras i Mihajličenko
  • prefontaine
    3.7k
    Oliveras i MihajličenkodBK

Fali ti još i Joaquin Sosa
  • Crusades
    18.9k
    A jesam se najebao s ovim 3D puzzlama. :sweat:
  • De Oliveira
    1.8k
    Ne kuzim sto se dogadja s KK Dinamo shopom. 90 asortimana je rasprodano. Ovaj novi bijeli dres izgleda brutalno. Valjda ce se moci kupiti
  • modri-kibic
    967
    Moraš skupit sve....

IMG-20250820-165209.jpg
  • skener
    6.4k
    Ajmo okrenuti malo priču

Ima li netko da je dobio s grbom :lol:
  • Kumerle
    1.6k

I nakon reklamacije opet hlacice bez grba?

Možda su ostali bez grbova, nisu se nadali tolikoj navali :grin:
  • Boysica
    926
    Nemogu stavit sliku al iduće godine na sezonu ide samnom novi ručnik od Dinama :strong: iskreno izgleda ko dekica....
    Kak sam si bila happy danas frendicu sam odvela uclanila sebe i malca i kupila mu dres .. morala sam se počastiti u to ime :rofl: :cool:
  • dBK
    298
    Da, da...sad imam dva glupa šorca i puni refund.
  • NKDZ86
    5.7k
    Nađeš negdje dinamov grb, zaljepiš ga i rješen problem
  • desno
    44
    Nema boljeg pocetka faksa nego odlazak na prvo predavanje s biljeznicom "plavko škarice"
  • Dinamo-SB
    566
    Volio bih da u srijedu fan shop i onaj kiosk u fan zoni budu protočni i nakrcani radnicima pogotov sad kad je europska tekma.
    Bit ce hrpa ljudi koji ne idu redovno na tekme i europske tekme su stvarno prilika za zaradu. Bilo bi isto super kad bi i udruga bar na sjever gore postavila štand još jedan uz sjever dolje.

Npr. znam da ljudi iz Slavonije ne idu često na tekme i onda idu na LP i Europsku ligu i doslovno zele kupiti svega za pola ulice i rodbine,ali naravno zbog guzve se cesto vrate praznih ruku. Ja često idem na tekme pa izbjegavam kupovati išta kad su velike utakmice jer zelim da ekipa koja nije cesto na maksimiru ponese suvenir doma. Mislim da je tu baš velika prilika za prodaju i zaradu.Uopce necu spominjati ekipu s laznim dresovima i šalovima koji se prodaju pred stadionom pa mnogi samo to kupe jer ne stignu na red u shopu pa da ne dođu kuci praznih ruku.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.