• Šteco
    1.2k
    Na Sjeveru je radilo, skenirao sam barkod za Plavi korner koji je dostupan u aplikaciji.

Screenshot-20250915-154443-com-shiftonezero-dinamo-Main-Activity.jpg

Ako su govorili da ne radi, ili su lagali, ili na nekim šankovima je radilo, na drugima nije.

PS Popusta više nema, što je jako loše. Ona piva ne vrijedi ni blizu tom iznosu.
  • badjibadara
    7.5k
    Gospodo iz kluba, dajte nam neki aktivan mail za primjedbe, ne da samo dobijemo neki genericki odgovor, nego da zajedno pokusamo napraviti mali korak naprijed svaki dan.
    Pomaci su se vidjeli zadnjih par godina, vise sankova, vise wc-a, vise ulaza ni tribinu, no sada se vec pokazuju mnoge manjkavosti. Idemo to zajedno ispraviti.

Ona piva ne vrijedi ni blizu tom iznosu.Šteco

Prosli tjedan u Predavcu popio sam bas losi Pan na onoj montaznoj tribini. Taj losi Pan je bar duplo bolji od onoga u casi jucer sto se prodaje pod pivo.
  • fakin
    1.2k
    zaista je ona piva na sjeveru dno dna, tako odvratne pive nisu ni na koncertima, ni drugim događajima.

i još to platiti 5 eura.
  • Papastrumf
    19.2k

https://gnkdinamo.hr/hr/kontakt
    Imaš tu kontakte za sve što trebaš.
  • fakin
    1.2k
    ovdje nisu ni ažurirani podaci vezani za novi fan shop
  • Purgeri
    1.2k
    Konkretno na lijevom šanku na sjeveru su govorili da uređaj ne radi. A što se godišnjih i popusta tiče, priča je od početka sezone od djelatnika u Plavom korneru da nije povezano s bazom podataka pa da zato nema popusta. Nemam pojma šta je na kraju, ali je dosta neozbiljno i odudara od svega ostalog u čemu vidimo napredak
  • badjibadara
    7.5k
    Ne znam kako je u zadnjih 6 mjeseci, ali iz kluba nikada nisam dobio povratni odgovor. Zato i trazim novu liniju za komunikaciju.
  • Papastrumf
    19.2k

Ne mogu tvrditi za ostale, ali ako si se javio na članstvo onda si sigurno dobio odgovor.
  • badjibadara
    7.5k
    Kamo srece da su ovi ostali segmenti na razini clanstva.
  • modri-kibic
    965
    Na sjeveru na chashless štandu je normalno sustav za bodove radio. Još je rekla ženska: toliko dobro danas radi da vidim da ste ime i prezime napisali sve malim slovima.
  • Filip85
    751
    Malo šetao po gradu danas, ritualno svratim u shop da vidim kaj ima, a unutra neki stranci, familija sa dvoje djece, po naglascu mislim škoti ili neki veliko-britanci (nisu englezi ziher) i kupuju naveliko. Još mama govori mlađem "it's enough"...
  • ZrnTSCHeZ
    1.5k
    Dok je @Filip85 u pitanju moramo prvo oprezno pitati o kakvom shopu se radi :joke:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.