• miro
    7.5k
    Jako dobar podcast jučer i odličan gost. Tko god je imao ikakve sumnje oko Naukovića, nadam se da je pogledao. Bravo podcasteri naši
  • Šteco
    1.2k
    Uplatio simbolično, no ako se nastavi u ovoj kvaliteti, u što ne sumnjam, rado ću uključiti mjesečnu donaciju. Ili već sutra ponoviti uplatu s aktivacijom iste.Šteco

Još jedan odličan podcast, još jedna simbolična uplata. Iz nekog razloga mi nije prolazilo kad sam aktivirao pretplatu, ali ne smeta meni ponoviti uplate s vremena na vrijeme. Keep it up!
  • Time
    1.4k
    Odličan podcast, možda malo smanjiti bas oštra prozivanja igraca imenom i prezimenom,samo cemo uraditi kontra efekt.Okej kritika,ali ne skoro pa vrijedati igraca kako je bilo sa Nevisticem.
    Naukovic me jako jako iznenadio,ne znam zašto ali za njega sam mislio jako loše.Mislio sam da je spoj Ivane Kekin i Rade Boric,kupio me toliko da bih ga mogao jednog dana vidjeti kao predsjednika kluba.
  • Paggini
    69.5k
    Mislio sam da je spoj Ivane Kekin i Rade Boric,Time

:lol:

Manje čitaj objektivna misljenja trajno baniranih likova
  • kristijank
    312
    Ja uopće ne sumnjam i da će se njega i dalje nazivati svakakvim jugoglupim imenima, ali barem napokon imamo objašnjenu situaciju koji oni s nešto mozga mogu shvatiti. Kapetan Amerika i njegovi razni profili mogu u potragu za novom metom, ziher je da je očajničke traže sada.
  • DiddyGuela
    4.3k
    Stvarno odlicna epizoda. Sviđa mi se kriticnost i preispitivanje, pogotovo kod Kristijana. Nadam se da se nece sve razvodniti vremenom nego ostati objektivno pa i kada nesto ne valja, to i reci.

Također pohvale i gostu. Povrsno sam poznavao lik i djelo Naukovica i djelovao mi je poput nekog wannabe politicara međutim jucer sam ga prvi puta poslusao konkretno i lik mi se cini zbilja ok. Odlicno je objasnio tematiku stadiona i svega vezano uz to.

I tko god se vrijeđa na "prvi pravi Dinamov podcast" - neka si slobodno pusti jucerasnju epizodu. Tako se radi pravi podcast!

Bravo.
  • Paggini
    69.5k
    potragu za novom metom, ziher je da je očajničke traže sada.kristijank

Ja predlažem gostovanje naseg glumca i skupstinara, a deklarativno i dinamovca Hrvoja Keckesa. Imam dva pitanja, nikakve namjere nemam, normalna pitanja

1. Kako je bilo glumiti u seriji Tito?
    2. Jel honorar od te serije donirao nekoj prohrvatskoj udruzi ili ga je potrosio na financiranje svog burzoaskog ljevicarskog lifestylea?

Normalna pitanja koja nas sve zanimaju
  • NKDZ86
    5.7k
    odlična epizoda podcasta, pohvale za gosta i voditelje, pohvale dečkima i da što prije nađete svoj dom za snimanje podcasta, odlušao čim sam vidio da je vani i hvala Bogu da je odgovoreno na pitanje o možemo i šubari
  • Eduardo
    26.2k
    Samo bih vas sve skupa zamolio da forum ne koristite kao prostor za međusobne obračune ili rasprave s @Captain America i drugim osobama s YouTubea i ostalih platformi... unatoč svemu nemojte ovdje prenositi sukobe izvana. Ako već imate potrebu za raspravom i razračunavanjem, za to koristite svoje profile na tim drugim platformama, a ne forum.

Zahvaljujem :victory:
  • Georg Koch
    6.6k
    Odlicna epizoda, sadrzajna i jako zanimljiva.
    Zelim pohvaliti voditelje na ideji za izbor gosta :clap: :clap: :clap:
    Tema koja je sada jako zanimljiva, puno otvorenih pitanja i konstruktivnih odogovora.
    Sada kad imamo nas, pravi dinamov podcast, sigurno moze ici samo naprijed.
    A i dosta potencijalno jako zanimljivih gostiju mozete dovesti, od klupskih duznosnika, igraca, do ex.igraca, trenera, pa i skupstinara, povjerenika, udruga navijaca i mnogo toga.
    Uz vasu ambicioznost koja se itekako da primjetiti, ovo ce postati velika prica za sve nas dinamovce :ok:
  • ElDorado
    5.9k
    Nakon derbija, kako god završilo, i prije Fenera rado bi u studiju vidio nekog ozbiljnog analitičara pa da malo pričamo i onašoj igri, sustavu, igračima itd.
    Inače jučerašnji podcast top.
  • Crni86
    15.2k
    Proslo je vec neko vrijeme od povratka Badelja doma, nigdje ga jos nismo culi i mislim da bi vam to bila top eksluziva da se malo detaljnije s njim poprica u zona dinamo podcastu
  • Crusades
    18.9k
    nigdje ga jos nismo culiCrni86

Bio jučer na Novoj TV.
  • Crni86
    15.2k
    e jbga, al dobro to je vjerojatno bilo nesto krace ipak?

Mislim da s mikijem ipak ima nesto vise tema i da je zasluzio vise od 5 minuta
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.