• Probirštift
    1k
    Bogme ovo s teretanom zanimljivo zvuči to još nisam čuo da stadioni imaju za članove
    Sad kad će ljudi bit na traci za trčanje i gledat tekmu prek ekrana :rofl:
  • Mali Zeus
    19.4k
    Još jedan poticaj da se ljudi učlanjuju što više.
  • Paggini
    69.6k
    Je najbolje da mi se ide u teretanu da cekam 10 000 ljudi da zavrse serije na lat mašini
  • vjeko1701
    18.6k
    A kaj ak možeš koristiti teretanu taj tjedan samo ako si bio na utakmici za vikend.
  • badjibadara
    7.6k
    'Ko je mog'o pomisliti lani, da cemo tekme gledat u teretani!

Ovim tempom ocekujem neki ZDP domjenak oko Bozica negdje oko stadiona.
  • Rex Ramae
    3.9k
    Sve je rečeno u prethodnim postovima, tako da ću vas samo pohvaliti, i voditelje i gosta, lijepo i ugodno vas je bilo slušati.
  • mali M
    8.6k
    Okej momci @Niko1986 @kristijank, kako sam vam nakon prve epizode čestitao ali i rekao da bi volio da niste toliko formalni, toliko ste me sad oduševili! Može to još ležernije, ali to će doći sa utakmicama u nogama... bravo bravo. Opušteni, bez izmotavanja, konkretni, lijepo obrađene teme.. Ja ovim čovjekima vjerujem! :lol:

Šalim se malo, ali baš se vidi napredak, a jedna je epizoda prošla! Haloo! kako će tek biti nakon sezone! I btw, znam da vi to pokušavate dozirati, ali upuštanjem u ovo sad očekujemo i ljeti epizode, nema tu godišnjeg.. dok traju utakmice, prijelazni rokovi, dok ima malo d i postoji zona, nažalost i podcast će morati ići dalje.. Želimo 52 emisije godišnje!!! :lol:
    Ništa, u tom periodu jedan na godišnji, jedan vodi podcast, a gost sa foruma mu radi društvo.. jednostavno ne vidim drugog rješenja...
  • NitkoBitan
    31.6k
    U manje od 24h preko 10 tisuca pregleda, svaka cast. Vidi se utjecaj "ekskluzivnih" gostiju i informacija. Samo nemojte pretjerat sa gostovanjima i brojem gostiju, po meni dovoljno jednom mjesecno da dode netko u podcast. Kvaliteta > kvantiteta.
  • Niko1986
    3.5k
    Iduća epizoda je derbi pa će fokus biti samo na tome.
  • rokikaciga
    5.6k
    Kakav je retention graf prve i druge epizode s obzirom da ste imali poguranac na drugoj zbog portala (index, sportske)?
  • darkcro
    107
    pohvale za podcast, odmjereno, gušt za slušat...jedna zamjerka, niste me stavili u opis videa kao donatora a ja prvi donirao.... :meh:
  • NitkoBitan
    31.6k
    Iduća epizoda je derbi pa će fokus biti samo na tome.Niko1986

Rekli ste u uvodnom podcastu da cete u tjednima europskih utakmica detaljnije analizirat i protivnike u EL. Nemojte na to zaboravit haha. Derbi + Fener.
  • Niko1986
    3.5k
    pohvale za podcast, odmjereno, gušt za slušat...jedna zamjerka, niste me stavili u opis videa kao donatora a ja prvi doniraodarkcro

Isprike, dodamo brzo.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.