• Li d1986
    235
    na koliko smo sada sa donacijama? Ne zanima me cifra nego recimo postotak tipa skupili smo 30% potrebnih sredstava za studio. Cisto da znamo di smo.
  • Niko1986
    3.5k
    Čekamo da nam jedan prijatelj koji je inače producent na RTL-u dostavi popis koliko bi koštalo da se studio opremi s okej opremom. Cifra je jučer prešla u četveroznamenkastu i stvarno vam hvala puno to će nam neizmjerno pomoći.
  • marcio amoroso
    45.9k
    Izbrisano par postova. Ostanite ozbiljni.
  • Niko1986
    3.5k
    Izašao je novi shorts kao poruka za sutrašnje izbore! Lajkajte, komentirajte i dijelite da što više ljudi vidi i izađe na povijesne izbore. Hvala unaprijed, gledamo se u ponedjeljak!

Youtube - https://youtube.com/shorts/d_TUyj1WfWs

TikTok - https://www.tiktok.com/@zonadinamopodcast/video/7549129467419954454
  • Zagabria
    360
    Ko je onaj kaj ostavlja hejt u komentarima? Nisam uspio povezat nick.
  • gledatelj
    1.1k
    ako se ne varam sutra izlazi novi podcast? tko ce docekat haha
  • Šteco
    1.2k
    Uplatio simbolično, no ako se nastavi u ovoj kvaliteti, u što ne sumnjam, rado ću uključiti mjesečnu donaciju. Ili već sutra ponoviti uplatu s aktivacijom iste.

Predlažem da link za donacije stavite u zasebnu temu ovog podforuma s informacijama koje smatrate da se u toj temi trebaju nalazit. Temu stavit sticky. Ili da bar stavite u prvi post ove teme link na donacije, da se lako nađe.

Sretno ekipa.
  • Niko1986
    3.5k
    Bit će uskoro sve u detalje, i mi smo već nestrpljivi.
  • NitkoBitan
    31.6k
    Koliko sam skuzio jubitu nogometni sadrzaji su gledaniji nakon kikseva/poraza kad se ocekuje drama i kritiziranje. Ajde da vidimo kaj ste nam pripremili, budite spremni ce se ekipa u komentarima istrest kaj god kazete :sweat:
  • hardek
    6.3k
    Od pokretanja podcasta mi smo na 1 bodu u 2 utakmice, možda da pauzirate sljedeći ponedjeljak :lol:
  • ElDorado
    5.9k
    Ne znam ko kaj misli o Vici Karinu, ali on je jedini novinar koji razumno i dobronamjerno piše o Dinamu. Svakako bi ga volio koji put vidjeti baš u našem podcastu
  • kristijank
    314
    Druga epizoda je uspješno snimljena. U dva sata smo upakirali izbore, Kranjču, Maksimir, poraz od Gorice i kratko najavili derbi te odgovorili na sva vaša pitanja. Gost je bio odličan, dio o stadionu bi vas pogotovo mogao zanimati. Još nešto malo više od sat vremena i kreće. Proceduru znate, prošli put ste bolesno pogurali algoritam - like, komentar, share frendovima.
  • Mladi Starac
    399
    Druga epizoda je uspješno snimljena. U dva sata smo upakirali izbore, Kranjču, Maksimir, poraz od Gorice i kratko najavili derbi te odgovorili na sva vaša pitanja. Gost je bio odličan, dio o stadionu bi vas pogotovo mogao zanimati. Još nešto malo više od sat vremena i kreće. Proceduru znate, prošli put ste bolesno pogurali algoritam - like, komentar, share frendovima.kristijank

najbolja vijest dana!!
  • Kile
    19
    U koliko sati pocinje podcast?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.