• gledatelj
    1.1k
    E super me sjeti. Evo išao i ja podržat jer sam smetnuo sa uma
  • hardek
    6.2k
    Svi kažu ma budem i onda se zaboravi, ja sam prvi takav. Trebali bi dečki bez i malo srama svakih dan dva zaljepit link opet jer ionako je to sve za boljitak podcasta i Dinama u medijskom prostoru.
  • gledatelj
    1.1k
    Jeste razmišljali možda o patreonu ili članstvu na YouTubeu, kao da se pridružiš kanalu?
  • Dzoni
    2k
    Koliko znam, buymeacoffee ne uzima provizije za razliku od sigurno yt članstva, a možda i patreona
  • Niko1986
    3.3k
    S obzirom na to da trenutačno skupljamo baš za studio, ovo je bila bolja opcija. Patreon je svakako opcija u budućnosti.
  • gledatelj
    1.1k
    Sve ok, jasno
  • Niko1986
    3.3k
    Ako imate još neka pitanja ili teme koje želite da obradimo pišite nam tu da se ne miješa s drugom temom.
  • Dinamovapriča
    583
    Sigurno je netko vec napisao ali nisam ispratio, kad je podcast? Hvala :pray:
  • Draž
    1.7k
    Prijedlog teme za obraditi: vratarska škola i prilike koje naši vratari (ne)dobivaju u klubu.
    Očito je da visoka igračka kvaliteta mladih nogometaša ne doprinosi da vratari imaju podražaj na utakmicama. Često su, kako se kaže u žargonu, bez posla i kada dođu u seniorski nogomet ne reagiraju na način kako bi trebali.
    Od vratara koji su ponikli u akademiji, jedini kakav takav kontinuitet branjenja imaju Kotarski i Šemper. Nažalost ne u Dinamu. A oni koji dobiju priliku biti dijelom prve momčadi očito ne reagiraju na pravi način. Je li to zbog trenera vratara ili nečeg drugog, to je tema za razraditi.
    Osobno sam mislio da će Gojko Mrčela biti avion od vratarskog trenera i da će dignuti sve naše vratare, a koliko vidimo svi ili stagniraju ili su pali.
  • Niko1986
    3.3k
    Sigurno je netko vec napisao ali nisam ispratio, kad je podcastDinamovapriča

Idući ponedjeljak u 20.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.