• Marktwain
    827
    Taj podcast će doživjeti vrhunac.
    No pun intened.
  • vjeko1701
    18.4k
    Kaput, kolumbijska veza i OnlyFans account. What could go wrong?
  • badjibadara
    7.5k
    Kako su jake te brojke u kontekstu ostalih podcasta ? Ne pratim toliko podcast nogometnu scenu, ali onak' od oka, rijetko tko prešiša 5-6 tisuća, eventualno Štorija...Filip85

Nemam pojma, ovo je prvi nogometni podcast koji sam ikada pogledao u komadu. Ali zato sam pitao frenda koji dosta prati, i veli da su brojke odlične, da je očekivao 1000-1500 pregleda, i da su dečki odlično odradili. Prešišao je neki popularni podcast koji je išao isti dan.
  • kristijank
    244
    Pregledi su bolesni. Mi smo očekivali nešto iznad ove tvoje brojke, ali da idemo preko 10k bome nismo. Zona je odlično pogurala algoritam, YouTube cijeni dobar like to view ratio i brojne komentare. Podcast nisu gledali samo dinamovci, čuo sam brojne pozitivne komentare i od tovara i rijecana. Potencijal je ogroman, nadam se da druga epizoda ide istim tempom, pa možda čak i bolje.
  • rokikaciga
    5.4k
    Mozes li vidjeti koliko je otprilike pregleda doslo kroz algoritam/recommended na youtubeu?
  • mali M
    8.6k
    Momci samo čim prije troškovnik za studio da se primimo posla.. inaće ima tu i arhitekata i dizajnera koji sigurno mogu složit vizualno prostor da bude top i to nek se ponude forumaši. Da i oni daju svoj dio kako bi znali za što skupljamo. Što se tiče opreme to je sve relativno i to mora netko tko se kuži. Studio možeš opremit za dvoje troje ljudi od 1.500 do 8.000 eura...
  • FelceAzzurro
    704

Dofurajte kauč Filipu i ne brinite se. Diže se astronomska gledanost dok se piše zaključak u diplomskom.
  • Ljubo
    85
    Ma nije bed, uletimo ja, Pacho i Filip85, bit će vrh epizodaPaggini

Filip85 bi još dofurao i specijalne gošće za taj podcast, iako mislim da bi radi toga podcast krenuo u nekom rano jutarnjem terminu
  • Thor
    709
    Osim novcane donacije (uplatio) volio.bih znati kako jos mozemo.pomoci oko.realizacije . Mi kaj nismo tehnicke struke mozda nekak drukcije mozemo pomoci. Javite kaj treba
  • Niko1986
    3.3k
    Bit će uskoro svi detalji!
  • periklo
    93
    Prije 8 dana je bila anketa o podržavanju podcasta s 1 EUR mjesečno (ili više), od 238 ljudi 95% ih je odgovorilo da će podržati, znači njih 226.

Do danas je samo 37 osoba podržalo, s tim da su samo dvije osobe postali mjesečni podržavatelji - zna li se gdje su ostali i možemo li očekivati više njih da se priključe ili su ljudi nenavikli (ili skeptični) prema buymeacoffee platformi, žele donirati nešto "u naturi" ili ih samo treba podsjetiti više puta?
  • Crusades
    18.7k
    Ja čekam plaću sutra :lol:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.