• Jos-Optimus
    7.4k
    Imamo beka koji dobro igra, a njegova mlađa alternativa je talentirana s malim nedostatkom defanzive, ali sigurno s velikim prostorom za napredak. I sad je problem što je lijevi bek doveden besplatno pa onda sigurno ne valja? Ako napišemo da je plaćen 2 milje, onda može igrati?
  • Ivan0302
    1k
    Bod protiv Varaždina ne izgleda sada uopće loše :jako:
  • Nolifer
    12.6k

Bod bliže tituli! :fire:
  • modri-kibic
    964
    Savršena naslovnica neposto.. :heart:

IMG-20250914-092258.jpg
  • Dinaminjo
    1.6k
    Dinamo u misiji zavaravanja protivnika
  • BBB Mataa998
    2.8k
    Mi smo bili uvjerljivi u prvenstvu i odusevljavali u Europi svaki put kad smo se odlucili PLATITI IZVRSNOG TRENERA SA SVOJIM KOMPLETNIM STOZEROM!
  • jedan u nizu
    15.3k
    Jedno kolo blize tituli!
  • Nikola97
    3
    Koji je razlog da se odlučujemo za sustav 4-3-3 s obzirom na to da nemamo tipične krilne igrače koji driblingski mogu donositi prevagu?
  • NitkoBitan
    31.6k
    Evo miseva, iz rupa izisli.
  • don
    15.9k
    kako su nam ono rekli da ova ekipa neće dobit svaku utakmicu, ali da će svaku ić na 100% sa željom i htjenjem. Priznajen, do danas san i sam virova u to.

da san igrač ne bi moga dignit glavu od sramote zbog pristupa.
  • Ijayi Atiemwen
    3.8k
    Nakon ovakvog debakla moram iznjet par stavri.

1. Prvo i osnovno Ivan Nevistić nije golman za Dinamo. Mislim da nakon lanjske sezone, i ovo što pokazuje sad dovoljno govori. To što je branio prije dvije godine dobro nikog živog ne briga. Volio bih znati na temelju čega je odlučeno da je on Dinamova jedinica.

2. Svaka jebena lopta ide na Varelu, pročitana knjiga smo. Ili Mišić ili Goda daje loptu Vareli pa on šta napravi napravi, a ne napravi ništa jer je zeleniji od travnjaka na Maksimiru. Bitno da se ga nakon prijateljskih utakmica prozivalo Yamalom, bliži je Hoxhi nego Yamalu i Barceloni, trebat će mu još punoo palente da uopće izbori mjesto u Dinamovih 11, a o Barceloninih mi je glupo uopće pričat.

3. Ne znam jel trener nevidi ali ova vezna linija ne funkcionira nikako, nije prvi put da se ovo desilo. Također, Haza napiše da je plan dati Vareli 30 minuta u Varaždinu, uvjeti nikakvi i rezultat nepovoljan i Kova svejedno stavlja malog unutra. Pa nemože forum znat valjda koga i kada će trener Dinama mjenat na utakmici! To nebi trebao ni trener znat, nego procjenit u trenutku. Nevjerojatno.

4. Stojkoviću dragi, protiv Milana sam već vidio da si daleko od profesionalca i to dokazuješ već dugo svojim bizarnim odlukama. Bez zajebancije, njemu bi dobro došao jedan pshilog da ga dobro prođe.

5. Moramo dobit na Poljudu!
  • Žan
    682
    Sve je ovo normalno i dio procesa stvaranja ekipe ali u ovom momentumu nakon rep.stanke i kup utakmice da mi ovako izgledamo?! Pa sta ste ljudi radili 2 tjedna ?
  • NitkoBitan
    31.6k
    Novi trener, nova ekipa, 2 mjeseca prosla. Kaj su neki mislili da cemo biti u plusu 10 bodova do Bozica? Pomalo, sjest ce sve na svoje mjesto.

A znam i da su neki na aparatima od jucer.
  • Dzoni
    2k
    Vrlo sporo smo igrali sami po sebi cijelu tekmu, a još kad na to dodaš Dormeo klub Gorica, do Uskrsa ne bi dali gol. Trgnite se prije nego se ponovi prošla sezona
  • Str1nger Bell
    2.7k
    Novi trener, nova ekipa, 2 mjeseca prosla.NitkoBitan

Al to nema veze sa voljnim momentom.
    Da su oni danas trgali od prve minute, pogodili 3 stative reko bi jebiga nismo imali srece i slozio bi se s tobom.

Proslogodisnji “senatori” su ponosni ako su ovo danas gledali.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet