• rokikaciga
    5.5k
    Hvala ti Kule sto mi vracas za svaki put kada sam te ovdje branio od hejtera :heart:

Lagano se dize na ljestvici najdrazih igraca koji su nosili sveti dres.
  • CastAway1986
    4k
    u inat kangoljubcima Kule trpa i ne staje :strong:
  • Zagi
    11.6k
    Kule u tišini prešao 100 stranica na zoni. Koliko se još igrača s time može pohvaliti?
  • DrRatoljub
    176
    Kule iz drugog plana do 100 golova u Dinamu? Dajte mi da sanjam.
  • skener
    6.3k
    Sandro Kulenović je nakon odličnog ulaska u sezonu dobio konkretnu ponudu za novi ugovor s Dinamom. Ponudu je prihvatio, ostao je još potpis ugovora, koji je, jasno, financijski izdašniji nego aktualni, a što je najvažnije i dvostruko duži. Umjesto do ljeta 2027. Kulenović će ostati vezan s Dinamom do 2029. godine.
  • rokikaciga
    5.5k
    Heroj zagrebackih ulica :heart:

&w=800&h=600
  • prefontaine
    3.6k
    Ove Barbie roze kopacke su previse :grimace:Marley
    Jedino su te bile na akciji u Buzinu, a da je bilo njegovog broja.
  • Mali Zeus
    19.3k
    ALI. Ove Barbie roze kopacke su previse :grimace:Marley

Kule je siguran u svoju muškost.
  • Bjelko77
    90
    Obožavam ga. Tak se voli klub. Ajde, mogu zlobnici reći da zna pokazivat prema tribinima kad zabije, ali meni to ne predstavlja problem.

Prihvatio je ulogu da ulazi s klupe, dofurali mu još jednog napadača koji mu je konkurencija i svejedno ostaje i produžuje ugovor.

Kule legenda i heroj ulice!
  • Marley
    4.8k
    Ma decki, just kidding, nemam nikakav problem s njegovim "newborn baby girl pink kopackama".
    Ja ne osudjujem svoje miljenike pa taman da u baletnim suknjicama istrce na teren!!

A ako slucajno niste znali, ovo je mjesec Sandra Kulenovica!
    Doslovno.
    17576789838773221061428510572106.jpg
    (Zanemarite ovu dvojicu koji ni sami ne znaju sta tu rade...)
  • Keyser Soze
    16.1k
    Potpisao novi ugovor do 2029.

“Zahvalan sam GNK Dinamo na ukazanom povjerenju i prilici da nastavim svoju priču u klubu koji mi znači sve. Oduvijek mi je bio san nositi sveti plavi dres i ovo mi je potvrda da sam na pravome putu i da nastavljam živjeti svoje snove. Ovo je za mene velika čast, ali i obaveza da svakim treningom i svakom utakmicom dajem maksimum za klub, suigrače i navijače. Nastavljam marljivo raditi kako bih opravdao povjerenje i kako bi vratili naslov prvaka u Zagreb“ - izjavio je Sandro prilikom potpisa ugovora.
  • mali M
    8.6k
    Neznam.. tu mač mi je ugovor na 4 godine.. al dobro, ako ništa tješi me što Boban zna što radi... Nadam se da će nastavit ovako Kule i opravdat povjerenje... ja ostajem skeptik jer mislim da je glava problem
  • vjeko1701
    18.5k
    Pretpostavljam da ne bi dobio ugovor na 4 godine bez da mu je jasno da je vrlo vjerojatno vječna druga opcija, uloga za koju je odličan i u kojoj je teško naći nekog boljeg a da ne bude nezadovoljan.
  • Filip85
    745
    Sad je na 39...ide on sigurno do 100-ke do 2029.
  • Teofil Kateran
    3.2k
    Kritizirao ga jesam, smatram da ima dosta manjkavosti u igri, ali svojim doprinosom brojkom golova koje zabija je ovo definitivno zaslužio. Odlična je zamjenska opcija i vrhunski se snalazi u toj ulozi.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet