• Borovljanin
    303

Ja sam se nakon objave o produženju ugovora odmah sjetio Pjace. Kao da je ovaj potez bio neki znak.

"I drugi su mogli ostati tu po našim uvjetima, meni se osobno dokazati pa bi ga mi nagradili novim ugovorom ako je to zaslužio" (Boban u sebi, vjerojatno)
  • CastAway1986
    4k
    kako misliš da je glava problem ?
    Po svemu prikazanom zadnje dvije sezone i početkom ove zaslužio je bolji ugovor, a koliko on traje je druga priča..
  • mali M
    8.6k
    zadnje dvije sezone i početkom oveCastAway1986

Pokazao je prošlu i početak ove, onu prije toga je zabio 7 golova, kolko i mali Vidović i jedan više od Brodića.. nije baš za primjer. Prošla sezona je meni i dalje upitna jer je 90% golova dao tri iste momčadi u ligi.. ALI... Slažem se da je dobro da mu je dana prilika za kontinuitet, samo se zbog prošlih iskustava užasavam ovakvih produživanja ugovora jer smo tako stotine puta zaglavili sa prosječnim igračem.. primjera je bezbroj u Dinamu pa mi se ne nabraja
  • rokikaciga
    5.5k
    u sezoni 23 24 je zabio 11 golova u svim natjecanjima za Dinamo. U HNL je imao 7 golova u 858 minuta, u kupu 4 u 296 minuta i 0 u konferencijskoj u 188 minuta. Prosjecno je zabijao svakih 122 minute sto je odlicno.

Alexander Isak koji je upravo prodan za 2x vise nego cijeli Dinamo trenutno vrijedi zabija svakih 150 minuta u karijeri. Haaland je na nekih 95 minuta, R9 je na 122 minute, grande Pippo Inzaghi je na 149 minuta, Dudu je na 140.

Mislim da ljudi ne shvacaju da je Kule vrhunski poacher, ostalo nije na toliko dobroj razini. Jebiga navikli smo na Petka, sad Beljo isto ima sve ostalo na zavidnoj razini. Ali Kule je bolji poacher od njih.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet