• Zambatine škude
    2.1k
    Jako sam zadovoljan prvim poluvremenom.

    Badrov mašina i baš bezobrazan igrač, Novak odlično poluvrijeme. Malo više u rotaciji da dobijemo od nekih igrača i imamo ih
  • Eduardo
    17.5k
    Herceg najbolji igrač u prvom poluvremenu. Po meni dosta tanko prema naprijed za sada. Jedino vrijedno spomena je stativa Grbeše i možda šut Kanjuha. Trebat će nešto više u nastavku da bi se izbjegao poraz.
  • Papastrumf
    9.7k
    Jako tanko prema naprijed. Nismo dva puta organizirano izasli u napad. Lopte prema naprijed napamet. Meni je jasno da su ovi kvalitetniji i rade dobar presing, al ne razumijem da ni jednom ne mozes pogodit pivota gore kod ispucavanja.
    Jedino sam zadovoljan rezultatom, tj. Hercegom.
  • Eduardo
    17.5k
    Na ovaj način teško da možemo postići gol. Fali kreacije u napadu. Ta dva opasna udarca došla su iz njihove greške i jednog auta. Oni kruže, kruže i bit će teško sačuvati gol ako se slično nastavi. Teško da može obraniti još 15 do 20 udaraca.
  • mniokl
    254
    Steta sta ona od grbese nije usla za 2:2
  • Zambatine škude
    2.1k
    Nestali drugo poluvrijeme u obrani, na kraju prošli izvrsno.

    Sve su šanse da će protiv Squarea biti otvorene tribine, jedva čekam. Badrov i Novak veliki palac gore, jednom kad se svi fizički dignu mislim da bi to moglo biti skroz dobro.
  • Eduardo
    17.5k
    Zaslužena pobjeda domaćina. Herceg igrač utakmice unatoč porazu. Nismo dobro igrali s igračem više zadnje 2-3 minute, ali i tu se skoro izrodilo nešto.
  • NORTE
    9.1k
    Imamo novi dres, iskoristite ga kako spada, igrajte u njemu sva gostovanja i poneku domaću. Samo neka budu plave štucne a ne bijele. Kad već i brojevi nisu plavi, ali već su tiskani pa je sad kasno. Budimo autentični! Jako mi je drago da ste uveli novu/staru boju iz povijesti našeg kluba.
    pmt0f1m3y047j1xy.jpg
    bhpxvyg8qo8qgx5u.jpg
    ynnzxan26s8nbssi.jpg
  • Baneki
    717
    A tko su igrači sa slike? I kad se igrala ta utakmica?
  • deda
    27.9k
    Besek i Šestić. 87 ili 88
  • hmoody
    128
    Rezultat nije ok jer je bio poraz, ali sa minimalnom razlikom pa je bolje od zadnjih dosta puta u Makarskoj. Ali rezultat maskira pravo stanje stvari na terenu jer je vrlo lako moglo biti puno više da su oni bili malo koncentriraniji u završnici ili Herceg malo manje raspoložen.

    Nije da sam očekivao nešto drugačije u gostima kod NV-a, ali svejedno krivo mi je vidjet da nismo konkurentni.

    Uopće ne sumnjam da ćemo imat odličnih perioda i utakmica tokom sezone, ali u trenutnom omjeru snaga pokraj Olmisuma i NV-a nemamo pravo nadat se nečemu.

    S pozitivne strane, mali Novak i Badrov dosta dobri, Herceg vrhunski.
    Grbeša dosta grešaka, ali dvije stative, a nakon jedne je pao i naš jedini gol. Od njega znamo kaj možemo očekivat. Pivoti u ovoj tekmi nevidljivi.

    Za vikend Square. Oni su mi dosta velika nepoznanica s obzirom na velik broj odlazaka, ali vjerujem da dobivamo to.
  • Mr Blue
    3.3k
    Moglo je bolje, naravno, kad ti je golman igrač utakmice znači da može i treba puno bolje.

    Iznenadilo me što se Novak našao odmah u početnoj postavi i količina minuta koje je dobio. Iskoristio ih je dobro, jedinim našim pogotkom na utakmici, ali je i griješio u obrani i stvorio nekoliko prilika protiviniku "ni iz čega". No, jako dobar dojam.
    Badrov mi se čini kao da će biti dobro pojačanje, ali mora riješiti to da češće puca po golu. Iz ove jedne utakmice imam osjećaj da se želi s loptom ušetati u gol. Doduše, mogao je i bolje reagirati u situacijama kad smo primili gol.
    Matković nedovoljno na terenu da donesem neku ocjenu, ali čini se dosta brz..
    Spomenuo si pivote već, neprimjetni, slažem se. Treba bolje.
    Grbeša uz Hercega najbolji pojedinac na terenu, ali nije ni to bilo dovoljno.
    Herceg fantastičan, 18 obrana ako se ne varam. Kod prvog gola se lopta odbila ako se ne varam, a drugi gol nije mogao ništa.

    Dojam je da je rezultat mogao biti gori po nas, ali i jedna bolja lopta nam je mogla donijeti bod. Očigledno nam je potrebno još uigravanja, bekovi na obje strane su nam novi i šteka nam tranzicija. Nema veze, bit će bolje, dugačka je liga.


    Ono što najviše raduje je što će utakmica protiv Squarea biti pred navijačima!
    828 gledatelja je smanjeni kapacitet dvorane, godišnjaci imaju prioritet pri ulasku u dvoranu, te imaju i svoj ulaz. Sve informacije o ulaznicama za utakmicu protiv Squarea (Petak, 20h, Dom Sportova II) pročitaj na našem webu:
    Dinamo – Square (petak, 20h): Povratak gledatelja na tribine!

    Iz Squarea su najavili borbu za opstanak, međutim u prvoj utakmici su dobili kod kuće AFCU 3:1. AFCU koji je doveo par jako dobrih klinaca (ali ipak, klinaca), te koji su se na golu osnažili reprezentativnim kalibrom u vidu Ive Jukića. Rekao bih da je Jukić na silaznoj putanji u svojoj karijeri, ali respekt mora postojati. Uglavnom, Square je jako pomlađen, traže se još uvijek, ali ako je suditi ocjenama iz prve utakmice vrlo su brzi i agresivni.
  • Mr Blue
    3.3k
    Spominjalo se ovdje i o promjenama u Školi futsala, pa evo i službeno očitovanje kluba po tom pitanju:
    Promjene u Školi futsala: Petra Mandić, hvala ti na svemu!
  • Navijač Dinama
    7.4k
    828 gledateljaMr Blue

    Čak i dobra brojka :smile:
  • Mr Blue
    3.3k
    Kad nije veća... Kamo sreće pa da ispunimo kapacitet odmah u prvoj utakmici. Nadam se da hoćemo. Pozivam sve forumaše i navijače da daju podršku prvoj momčadi u prvoj utakmici s publikom ove sezone, znam da igrači gore od želje da igraju pred navijačima.


    Još vijesti iz kluba: Od nove sezone eSport momčad Futsal Dinama pojačana za – cijelu eSport momčad!
    Ekipa koja je prošle sezone igrala Pro Club modus pod imenom eSport Dinamo postala je dijelom Futsal Dinamove e-sport momčadi. Za početak razgovora s osnivačem i kapetanom e-Dinama, inače velikim Dinamovcem, Jurom Matanovićem, zamoli smo ga da našim navijačima objasni što je to Pro Club modus i po čemu se razlikuje od „običnog“ igranja FIFA-e?
    „Pro Clubs je online modus u kojem se igra 11 protiv 11 igrača, kao u stvarnom nogometu. Svaki igrač napravi svojeg virtualnog igrača sa željenom pozicijom i izgledom te svatko upravlja sa svojim igračem na terenu. Rekao bih da je ovaj modus najbliži i najrealniji stvarnom nogometu”.
    „Prije svega bih se htio još jednom zahvaliti Futsal Dinamu na ukazanoj prilici. Bit će nam čast predstavljati naš klub u virtualnom svijetu. Nadam se uspješnim sezonama i dugoročnoj suradnji. eFutsal Dinamo igrat će u VirtualProGaming ligama (VPG) koje se igraju preko tjedna. Ponedjeljkom, utorkom i četvrtkom od 21 do 22:30. Liga sadrži 16 klubova i igra se dvokružno, doma i u gostima. Sezona traje između šest do osam tjedana“.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.