• crophantom
    1.8k
    Karlo je token Dinamovac ko nekad crnci u Americi, služi svrsi.
    Ne govorim o njemu, neznam ništa o dečku, govorim sa strane Mihe i ostale Hajduk bojne.
    Sad imaju nekog da tu i tamo posprdno pitaju "ata kaze nas Dinamovac na tribini", a bitan je ko prvo R u Marlboru
  • NORTE
    18.9k
    Ulazimo u novu eru hnl-a, nema više Miškovih rasprodaja, u Rijeku dolazi novi sustav razvoja kluba.

Hnl bi definitivno trebao rasti nakon ulaska uhodanih Amera.

Nama su na -8 trenutno i imamo bolji omjer, igraju Europu kao i mi pa bi oni svakako trebali imat problema jer nemaju široki kadar za dva kolosijeka, a već debelo zaostaju.
    Kako je netko već napisao, za ovu sezonu hnla su već otpisani, a uz Europu ostaje im još kup...

U budućnosti će vjerojatno postati puno ozbiljniji konkurent.
  • Goncalo Santos
    511
    Daniel Adu-Adjei novi igraci rijeke, dolazi iz 4. engleske lige...
  • Paggini
    66.7k
    Osobno ne mislim da ce se nesto drastično promijeniti po pitanju Rijeke. Postat će feeder klub, vjerojatno ambicioznija Istra na sličnom principu ili Osijek u prvih par sezona od preuzimanja.

Sumnjam da će njihov Gazda coltati 10 milijuna za transfere i slično, ne vidim zašto bi - nemaju navijače, nemaju povijest, nemaju stadion, nemaju ni europski značaj.

A na primjeru Osijeka, dovoljno je dvije tri sezone bez uspjeha i pipa se zatvara i onda jbg.
  • KtcGoat
    1k
    ima Stimac poznatiji kao Princ od Indi..Hercegovine!
  • KtcGoat
    1k
    Omerović je imao 36 izgubljenih posjeda. On mene podsjeća na onog u partizanskim filmovima koji krene u juriš pa umre u četvrtoj minuti. Glava mu je stalno dolje, ne ide to tako. Mora se naučiti igrati nogomet", rekao je Jeličić.
  • Tvrdica McTvrdi
    1.8k
    Razlika je od Osijeka da ta nazovimo ju mađarska franšiza u primarnom interesu ima političke i druge poslovne stvari, dok je koliko vidim ovoj grupaciji ipak nogomet primarna djelatnost.
  • Droljo
    20.6k
    nemaju navijače, nemaju povijest, nemaju stadion, nemaju ni europski značaj.Paggini

Kako nemaju navijače i stadion? Dolazi ih koliko i nas a stadion im je sto puta bolji od našeg. Europski značaj je relativan pojam iako su i tu drugi klub u zemlji...
  • ElDorado
    5.6k
    Čudno je ovo s prodajom Fruka i Jankovića. Da su imali ozbiljne kupce već bi odavno otišli. Imaju još 5 dana, osim ako neće u Tursku. Ili su novi vlasnici stopirali transfere?
  • NORTE
    18.9k
    Dolazi ih koliko i nas a stadion im je sto puta bolji od našegDroljo

Daj se informiraj koliko ih dolazi.
    Imaju normalne cijene za sjever i istok pa se rijetko rasprodaju.

Jankovićev transfer u Fener je skroz propao.
  • Droljo
    20.6k

Ok. Nemaju navijače.
  • Mathiasovi Chageri
    6.1k
    Na Kvarneru se priča da je prodaja Rijeke praktički gotova stvar i da bi objava trebala ići uskoro, već druga osoba danas mi je to spomenula. Ne znam jel to neka patka koja se raširila ili je gotova stvar zaista pa se pročulo, ali Miško je potencijalno našao kupca napokon.Mathiasovi Chageri

Nakon što više manje svugdje izlazi potvrda ovog što sam napisao prije dva tjedna, čisto da dopunim što sam još tad čuo, a sad netko tko ima više informacija nek demantira ili dopuni.

Navodno da Mišković ne ide nigdje, rečeno mi je bilo da ostaje zadužen za tranzicijski period na novu upravu a nakon toga će biti neka verzija njihovog Barišića. Čuo sam još i da Raić-Sudar još ostaje dok kompletno ekipa ne preuzme sve pa postave svoje ljude.

U svakom slučaju nitko mi nije baš mogao reći kakav će biti plan nove uprave, ali spominjali su mi investicije u infrastrukturu i momčad, što god to značilo.
  • Paggini
    66.7k
    Kako nemaju navijače i stadion?Droljo

Dobro je, ne moras stalno udarati kontru kad i sam znas da pricas gluposti

Navijači nisu samo oni koji dolaze na stadion, nego oni koji podupiru klub kroz kojekakve akcije, pa često i kupovinu. Eto, mi smo prošle godine prodali 30 000 dresova, oni koliko? 400?

Imamo 60 000 clanova, oni imaju koliko? Koliko ljudi u hrvatskoj navija za rijeku? Nemaju navijaca vec kad se.iz Rijeke izađe.

Sve je to pokazatelj masovnosti navijača u zemlji.

A za stadion necu ni komentirati
  • don
    15.4k
    imaju navijače ali nemaju nikakav potencijal za rast u tom smislu. Pogotovo kada vidiš kapacitet stadiona i da je to za Amere mizeran broj koji im i ništa ne znači. Osim ako im ne sagrade stadion :razz:
  • Droljo
    20.6k
    A za stadion necu ni komentiratiPaggini

Želiš reći da je naš stadion bolji?

Eto, mi smo prošle godine prodali 30 000 dresova, oni koliko? 400?Paggini

Nemam pojma ali protiv paoka su skoro svi na tribinama imali dresove.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet