• Mali Zeus
    21.3k
    ↪NORTE Puksar, Ljubic i Cmrecnjak su sigurno nasi, za Kecmana pojma nemam.Warrior

Cmrečnjak je naš, ali skriva. Jednom rječju nije naš. Pukšar nije, on je kao neutralan.
  • Crusades
    24.2k
    Očekivao sam da će arogantni zabavljač na pressicama izdržat bar polusezonu u Poljskoj.
  • CUCAK
    728
    fakat se umorio u Poljskoj da mu treba pauza
  • Mali Zeus
    21.3k
    Ne znam otkud hate za Sopića, meni je super lik.
  • Dadox
    1.5k
    ne radi se o takvom umoru,ali dođe do zasićenja zbog loših rezultata,odnosa.On je baš obiteljski čovjek,sada je bio odvojen od njih.Još je ljeto,plaća ide i psihu treba odmorit.
  • Dadox
    1.5k
    Meni je on isto ok lik.Kod nas u Gorici je napravio čudo,a s Rijekom je bio na cm do trofeja.Dinamovac je veliki.Zbog svega ima moje simpatije.
  • Mali Zeus
    21.3k
    ↪Mali Zeus Meni je on isto ok lik.Kod nas u Gorici je napravio čudo,a s Rijekom je bio na cm do trofeja.Dinamovac je veliki.Zbog svega ima moje simpatije.Dadox

Pa da, zato mi i nije jasan hate.
  • Pacho
    17.7k
    https://www.index.hr/mobile/sport/clanak/vejic-izmisljeno-je-da-sam-pjevao-pjesmice-i-rugalice-to-moze-samo-bolestan-um/2703291.aspx?index_tid=760073&index_ref=naslovnica_sport_najnovije_m

Jadan. A koliko tek smece moras biti da vlastitog sina s invaliditetom ides koristiti kao stit sad kad opravdano dobijas po picki.
  • NORTE
    24.6k
    Znate što je najporaznije?
    Da se 13-godišnji nogometaši (kadeti) iz bolesnog grada slučaja (čak i ne igraju za Highdug) na nogometnom turniru ponašaju kao navijači Highduga, vrijeđaju šibenske vršnjake pjesmama luzera iz grada slučaja, a najveći huligan među njima namjerno gazi vršnjaka iz Mostara na travnjaku pa se tuče poslije utakmice s kadetima Šibenika.

To je skandalčina prve vrste.

Sve to pod trenerskom palicom moralista iz PR (HNL) emisije koji na kadetskom turniru napucava loptu u teren.

Hrvatski nogomet je taoc bolesnika iz grada slučaja.
  • Olmic
    5.6k
    hate je jer izigrava mangupa bez pokrica..
  • Mali Zeus
    21.3k
    ↪Mali Zeus hate je jer izigrava mangupa bez pokrica..Olmic

Bezvezan razlog.
  • Dendle71
    372
    ha, tako to ide kad HNS gura bulju u pijesak. Opali kaznu malom i klubu pa im vise nece past na pamet.
  • hardek
    10.1k
    Ovu utakmicu sudio je mladi sudac Pavlešić. Taj momak je talentiran. I po mom mišljenju nije svirao nekoliko prekršaja Hasića koji još visi na Marku. Dakle, svjesni smo. Međutim, da veliki klub koji predmnijeva da to je, objavi na svojim stranicama čak i ruganje s tim momkom ‘‘mlad je, naučit će‘‘, to za mene nije način. Ja znam da tamo ima puno zaposlenih u PR-u, da ima puno slobodnog vremena. Možda bi bilo najbolje da oni predlažu tko će suditi Hajduku. Iako im taj jedan koji im vjerojatno samo odgovara, ne može suditi svako kolo – izjavio je Jeličić.

S Joškom nikad ne znaš na kojoj stolici sjedi, al s vremena na vrijeme kaže kako stvari stoje.
  • Mali Zeus
    21.3k
    Što se tiče Vejića, očito s tim nekim klincem postoji problem, al pitanje je kaj je on i kako učinio i uostalom kakav primjer pruža ako napicava loptu onako itd. Što se tiče pjesme, navodno da su to pjevala djeca Primorca iz Stobreča, čisto fini odgoj.
  • FazeN
    6.7k
    Što se tiče Vejića, očito s tim nekim klincem postoji problemMali Zeus

Klinac je Ivano Erceg.
    Sin prof.Marka Ercega s Kif Splita, i bivšeg predsjednika nogometnog saveza Splita, koji još ima velike veze tamo.
    Vejić je čak nekoliko puta imao sam sukobe s dotičnim što sam uspio saznati.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.