• Mali Zeus
    19.2k
    ↪NORTE Puksar, Ljubic i Cmrecnjak su sigurno nasi, za Kecmana pojma nemam.Warrior

Cmrečnjak je naš, ali skriva. Jednom rječju nije naš. Pukšar nije, on je kao neutralan.
  • Crusades
    18.2k
    Očekivao sam da će arogantni zabavljač na pressicama izdržat bar polusezonu u Poljskoj.
  • CUCAK
    559
    fakat se umorio u Poljskoj da mu treba pauza
  • Mali Zeus
    19.2k
    Ne znam otkud hate za Sopića, meni je super lik.
  • Dadox
    825
    ne radi se o takvom umoru,ali dođe do zasićenja zbog loših rezultata,odnosa.On je baš obiteljski čovjek,sada je bio odvojen od njih.Još je ljeto,plaća ide i psihu treba odmorit.
  • Dadox
    825
    Meni je on isto ok lik.Kod nas u Gorici je napravio čudo,a s Rijekom je bio na cm do trofeja.Dinamovac je veliki.Zbog svega ima moje simpatije.
  • Mali Zeus
    19.2k
    ↪Mali Zeus Meni je on isto ok lik.Kod nas u Gorici je napravio čudo,a s Rijekom je bio na cm do trofeja.Dinamovac je veliki.Zbog svega ima moje simpatije.Dadox

Pa da, zato mi i nije jasan hate.
  • Pacho
    4.2k
    https://www.index.hr/mobile/sport/clanak/vejic-izmisljeno-je-da-sam-pjevao-pjesmice-i-rugalice-to-moze-samo-bolestan-um/2703291.aspx?index_tid=760073&index_ref=naslovnica_sport_najnovije_m

Jadan. A koliko tek smece moras biti da vlastitog sina s invaliditetom ides koristiti kao stit sad kad opravdano dobijas po picki.
  • NORTE
    18.8k
    Znate što je najporaznije?
    Da se 13-godišnji nogometaši (kadeti) iz bolesnog grada slučaja (čak i ne igraju za Highdug) na nogometnom turniru ponašaju kao navijači Highduga, vrijeđaju šibenske vršnjake pjesmama luzera iz grada slučaja, a najveći huligan među njima namjerno gazi vršnjaka iz Mostara na travnjaku pa se tuče poslije utakmice s kadetima Šibenika.

To je skandalčina prve vrste.

Sve to pod trenerskom palicom moralista iz PR (HNL) emisije koji na kadetskom turniru napucava loptu u teren.

Hrvatski nogomet je taoc bolesnika iz grada slučaja.
  • Olmic
    5.1k
    hate je jer izigrava mangupa bez pokrica..
  • Mali Zeus
    19.2k
    ↪Mali Zeus hate je jer izigrava mangupa bez pokrica..Olmic

Bezvezan razlog.
  • Dendle71
    188
    ha, tako to ide kad HNS gura bulju u pijesak. Opali kaznu malom i klubu pa im vise nece past na pamet.
  • hardek
    5.8k
    Ovu utakmicu sudio je mladi sudac Pavlešić. Taj momak je talentiran. I po mom mišljenju nije svirao nekoliko prekršaja Hasića koji još visi na Marku. Dakle, svjesni smo. Međutim, da veliki klub koji predmnijeva da to je, objavi na svojim stranicama čak i ruganje s tim momkom ‘‘mlad je, naučit će‘‘, to za mene nije način. Ja znam da tamo ima puno zaposlenih u PR-u, da ima puno slobodnog vremena. Možda bi bilo najbolje da oni predlažu tko će suditi Hajduku. Iako im taj jedan koji im vjerojatno samo odgovara, ne može suditi svako kolo – izjavio je Jeličić.

S Joškom nikad ne znaš na kojoj stolici sjedi, al s vremena na vrijeme kaže kako stvari stoje.
  • Mali Zeus
    19.2k
    Što se tiče Vejića, očito s tim nekim klincem postoji problem, al pitanje je kaj je on i kako učinio i uostalom kakav primjer pruža ako napicava loptu onako itd. Što se tiče pjesme, navodno da su to pjevala djeca Primorca iz Stobreča, čisto fini odgoj.
  • FazeN
    1.6k
    Što se tiče Vejića, očito s tim nekim klincem postoji problemMali Zeus

Klinac je Ivano Erceg.
    Sin prof.Marka Ercega s Kif Splita, i bivšeg predsjednika nogometnog saveza Splita, koji još ima velike veze tamo.
    Vejić je čak nekoliko puta imao sam sukobe s dotičnim što sam uspio saznati.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet