• Mali Zeus
    21.3k

Čak i taj seljak zna nekad reći kaj treba i dobro ih oprati.
  • Mali Zeus
    21.3k
    Sin prof.Marka Ercega s Kif Splita, i bivšeg predsjednika nogometnog saveza Splita, koji još ima velike veze tamo.FazeN

E da, sad si me sjetio, isti koji mi je rekao za Primorac mi je rekao i to. Da je netko drugi ne bi više igrao..
  • NORTE
    24.6k
    da veliki klub koji predmnijeva da to je, objavi na svojim stranicama čak i ruganje s tim momkom ‘‘mlad je, naučit će‘‘, to za mene nije način. Ja znam da tamo ima puno zaposlenih u PR-u, da ima puno slobodnog vremena. – izjavio je Jeličić.hardek

Orkestrirani napad s dva priopćenja, od kluba i od Vašeg Highduga.
    PR služba od 11 ljudi si zadala posla na ovaj dan.

Novi je sudac u ligi i odmah je dao žuti Livaji, zato i rade odmah pritisak.

Ima samo jedan klub u ligi koji ne proizvodi crnilo, gubitke i medijski cirkus.
    To je Highdug.
  • FazeN
    6.7k
    Novi je sudac u ligi i odmah je dao žuti Livaji, zato i rade odmah pritisakNORTE

Ovo je sve što se treba znati oko ove priče.
  • Mali Zeus
    21.3k
    Al pazite, Livaja je uzeo loptu i kao čekao da Karačić uđe, jer on je taj koji će određivati kad će ući suigrač. I za to mu se sudac usudio dati žuti, koji bezobrazluk!
  • rokikaciga
    14.3k
    Najveci problem ti je nac dva tri komentatora koji znaju sta pricaju a u isto vrijeme i znaju komunicirati, zanimljivi su i sve ostalo

Dzaba dva strucnjaka ako mucaju, imas neugodne tisine, los "flow" u podcastu itd

Moras imat i opremu (ajde mozes i s iphonom snimat realno + 2 lavalier mikrofona od 15 eura), editor

I sve bi to realno trebalo biti volonteri
  • Crni86
    21.9k
    Nazalost u nasem javnom prostoru se nalaze samo 2 osobe koje imaju znanja i muda rec onako kako je. Prvi je bio Bjelica dok je bio cini mi se strucni komentator za vrijeme sp-a i jela isto tako nema zadrske samo se previse majmunira u zadnje vrijeme.

Ostali se svi boje svoje sjene i idu na populizam. I zato vise nista ni ne gledam. Upu mi je bio dobar u pocecima, ali onda su i oni krenuli istim stopama. Nazalost nema kvalitetne emisije o ligi, a gledao bi ju i dva sata da traje.
  • Omake
    17.7k
    Sa sektama fundamentalne, zelotske naravi kakav je dobar dio ljudi u i oko hajduga se ne može normalno, uljudno, gospodski, civilizirano. Njih jedino može promijeniti potpuni slom na svim poljima. Na nama je da im to nanesemo u kupu i prvenstvu. Drugi Dinamo se za to pobrinuo u Europi.
  • Tercel
    526
    Puksar je izvorno navijao za Varteks ko klinac ako zelite bas znat tocno. I sigurno nije njihov.
  • crophantom
    4.6k
    Mene niko ne moze uvjeriti da je Cmrečnjak "naš", pa čak ni da je prikriven.
    Čovjek kad je na Poljudu dozivljava serijske orgazme, a poprilicno sam siguran da je neki dan kad je intervjuirao Livaju doživio vantjelesno iskustvo, izgledao je ko zaljubljena curica iz 6.b koja se zagledana u mudonju iz 8.c kaj je glavni frajer na školskom
  • Hrc-Vg
    1.2k
    Cmrečnjak je bezkičmenjak koji liže guzice tovarima i ne želi reći za koga navija…Rijetko ljigav lik i bolje da se ne deklarira ko dinamovac…Bilo bi mi neugodno.
  • Goncalo Santos
    3.9k
    Osobno sam prestao gledati tribinu nakon epizode u kojoj raspravljaju koji je najveci hrvtaski klub i pausic i topic se kunu u hajduk, ostala ekipa ponizno suti i kima glavom i ne govori nista.

Cak i taj karlo koji je kao Dinamovac ne udara kontru, iako je on tu epizodu radio iza kamere i citao komentare, smatram da je najmanje sto je mogao kao Dinamovac, preletiti stol i startu objasniti neke stvari jasno i glasno pred kamerama, a ne gledati ovu dvojicu kako propagiraju mitomaniju.

Na tribini nema dinamovaca.

I opcenito ne razumijem, ako jelicicu, vejicu, topicu.... nije problem reci da su ajdukovci iako svi rade na pozciji gdje se zahtjeva neutralnost, zasto se ovi "nasi" odricu Dinama?
  • Masto
    1.5k
    zbog vremena koje je nedavno završilo vjv zato
  • ElDorado
    11.2k
    Karlo je samo zaposlenik
  • Ritam Ulice
    3k
    zasto se ovi "nasi" odricu Dinama?Goncalo Santos

Zato sto su mrtve papcine
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.