• Mali Zeus
    19.2k

Čak i taj seljak zna nekad reći kaj treba i dobro ih oprati.
  • Mali Zeus
    19.2k
    Sin prof.Marka Ercega s Kif Splita, i bivšeg predsjednika nogometnog saveza Splita, koji još ima velike veze tamo.FazeN

E da, sad si me sjetio, isti koji mi je rekao za Primorac mi je rekao i to. Da je netko drugi ne bi više igrao..
  • NORTE
    18.8k
    da veliki klub koji predmnijeva da to je, objavi na svojim stranicama čak i ruganje s tim momkom ‘‘mlad je, naučit će‘‘, to za mene nije način. Ja znam da tamo ima puno zaposlenih u PR-u, da ima puno slobodnog vremena. – izjavio je Jeličić.hardek

Orkestrirani napad s dva priopćenja, od kluba i od Vašeg Highduga.
    PR služba od 11 ljudi si zadala posla na ovaj dan.

Novi je sudac u ligi i odmah je dao žuti Livaji, zato i rade odmah pritisak.

Ima samo jedan klub u ligi koji ne proizvodi crnilo, gubitke i medijski cirkus.
    To je Highdug.
  • FazeN
    1.6k
    Novi je sudac u ligi i odmah je dao žuti Livaji, zato i rade odmah pritisakNORTE

Ovo je sve što se treba znati oko ove priče.
  • Mali Zeus
    19.2k
    Al pazite, Livaja je uzeo loptu i kao čekao da Karačić uđe, jer on je taj koji će određivati kad će ući suigrač. I za to mu se sudac usudio dati žuti, koji bezobrazluk!
  • rokikaciga
    4.9k
    Najveci problem ti je nac dva tri komentatora koji znaju sta pricaju a u isto vrijeme i znaju komunicirati, zanimljivi su i sve ostalo

Dzaba dva strucnjaka ako mucaju, imas neugodne tisine, los "flow" u podcastu itd

Moras imat i opremu (ajde mozes i s iphonom snimat realno + 2 lavalier mikrofona od 15 eura), editor

I sve bi to realno trebalo biti volonteri
  • Crni86
    14.4k
    Nazalost u nasem javnom prostoru se nalaze samo 2 osobe koje imaju znanja i muda rec onako kako je. Prvi je bio Bjelica dok je bio cini mi se strucni komentator za vrijeme sp-a i jela isto tako nema zadrske samo se previse majmunira u zadnje vrijeme.

Ostali se svi boje svoje sjene i idu na populizam. I zato vise nista ni ne gledam. Upu mi je bio dobar u pocecima, ali onda su i oni krenuli istim stopama. Nazalost nema kvalitetne emisije o ligi, a gledao bi ju i dva sata da traje.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet