• Mali Zeus
    19.2k

Čak i taj seljak zna nekad reći kaj treba i dobro ih oprati.
  • Mali Zeus
    19.2k
    Sin prof.Marka Ercega s Kif Splita, i bivšeg predsjednika nogometnog saveza Splita, koji još ima velike veze tamo.FazeN

E da, sad si me sjetio, isti koji mi je rekao za Primorac mi je rekao i to. Da je netko drugi ne bi više igrao..
  • NORTE
    18.9k
    da veliki klub koji predmnijeva da to je, objavi na svojim stranicama čak i ruganje s tim momkom ‘‘mlad je, naučit će‘‘, to za mene nije način. Ja znam da tamo ima puno zaposlenih u PR-u, da ima puno slobodnog vremena. – izjavio je Jeličić.hardek

Orkestrirani napad s dva priopćenja, od kluba i od Vašeg Highduga.
    PR služba od 11 ljudi si zadala posla na ovaj dan.

Novi je sudac u ligi i odmah je dao žuti Livaji, zato i rade odmah pritisak.

Ima samo jedan klub u ligi koji ne proizvodi crnilo, gubitke i medijski cirkus.
    To je Highdug.
  • FazeN
    1.7k
    Novi je sudac u ligi i odmah je dao žuti Livaji, zato i rade odmah pritisakNORTE

Ovo je sve što se treba znati oko ove priče.
  • Mali Zeus
    19.2k
    Al pazite, Livaja je uzeo loptu i kao čekao da Karačić uđe, jer on je taj koji će određivati kad će ući suigrač. I za to mu se sudac usudio dati žuti, koji bezobrazluk!
  • rokikaciga
    5k
    Najveci problem ti je nac dva tri komentatora koji znaju sta pricaju a u isto vrijeme i znaju komunicirati, zanimljivi su i sve ostalo

Dzaba dva strucnjaka ako mucaju, imas neugodne tisine, los "flow" u podcastu itd

Moras imat i opremu (ajde mozes i s iphonom snimat realno + 2 lavalier mikrofona od 15 eura), editor

I sve bi to realno trebalo biti volonteri
  • Crni86
    14.5k
    Nazalost u nasem javnom prostoru se nalaze samo 2 osobe koje imaju znanja i muda rec onako kako je. Prvi je bio Bjelica dok je bio cini mi se strucni komentator za vrijeme sp-a i jela isto tako nema zadrske samo se previse majmunira u zadnje vrijeme.

Ostali se svi boje svoje sjene i idu na populizam. I zato vise nista ni ne gledam. Upu mi je bio dobar u pocecima, ali onda su i oni krenuli istim stopama. Nazalost nema kvalitetne emisije o ligi, a gledao bi ju i dva sata da traje.
  • Omake
    11.7k
    Sa sektama fundamentalne, zelotske naravi kakav je dobar dio ljudi u i oko hajduga se ne može normalno, uljudno, gospodski, civilizirano. Njih jedino može promijeniti potpuni slom na svim poljima. Na nama je da im to nanesemo u kupu i prvenstvu. Drugi Dinamo se za to pobrinuo u Europi.
  • Tercel
    516
    Puksar je izvorno navijao za Varteks ko klinac ako zelite bas znat tocno. I sigurno nije njihov.
  • crophantom
    1.8k
    Mene niko ne moze uvjeriti da je Cmrečnjak "naš", pa čak ni da je prikriven.
    Čovjek kad je na Poljudu dozivljava serijske orgazme, a poprilicno sam siguran da je neki dan kad je intervjuirao Livaju doživio vantjelesno iskustvo, izgledao je ko zaljubljena curica iz 6.b koja se zagledana u mudonju iz 8.c kaj je glavni frajer na školskom
  • Hrc-Vg
    982
    Cmrečnjak je bezkičmenjak koji liže guzice tovarima i ne želi reći za koga navija…Rijetko ljigav lik i bolje da se ne deklarira ko dinamovac…Bilo bi mi neugodno.
  • Goncalo Santos
    513
    Osobno sam prestao gledati tribinu nakon epizode u kojoj raspravljaju koji je najveci hrvtaski klub i pausic i topic se kunu u hajduk, ostala ekipa ponizno suti i kima glavom i ne govori nista.

Cak i taj karlo koji je kao Dinamovac ne udara kontru, iako je on tu epizodu radio iza kamere i citao komentare, smatram da je najmanje sto je mogao kao Dinamovac, preletiti stol i startu objasniti neke stvari jasno i glasno pred kamerama, a ne gledati ovu dvojicu kako propagiraju mitomaniju.

Na tribini nema dinamovaca.

I opcenito ne razumijem, ako jelicicu, vejicu, topicu.... nije problem reci da su ajdukovci iako svi rade na pozciji gdje se zahtjeva neutralnost, zasto se ovi "nasi" odricu Dinama?
  • Masto
    92
    zbog vremena koje je nedavno završilo vjv zato
  • ElDorado
    5.6k
    Karlo je samo zaposlenik
  • Ritam Ulice
    1.7k
    zasto se ovi "nasi" odricu Dinama?Goncalo Santos

Zato sto su mrtve papcine
bold
italic