• Paggini
    66.6k
    Želiš reći da je naš stadion bolji?Droljo

Da.

Nemam pojma ali protiv paoka su skoro svi na tribinama imali dresove.Droljo

Doslovno je miskovic pricao koliko su prodali dresova

https://www.google.com/amp/s/www.index.hr/amp/sport/clanak/miskovic-sram-me-je-reci-ali-prodali-smo-samo-310-dresova-koje-su-navijaci-odabrali/2639095.aspx

Ok, ovo je podatak za drugi dres, ali dosta indikativan pokazatelj prodaje i prvog dresa
  • reziser
    7.7k
    veliki je problem što nitko ne stane iza sudaca a mašinerija radi.
    Ni "komisija", ni predsjednik sudaca, ni HNS, ni Kustić, ni disiplinska komisija
    suci prepušteni sami sebi na vjetrometini
  • Mathiasovi Chageri
    6.1k
    Eto, mi smo prošle godine prodali 30 000 dresova, oni koliko? 400?

Imamo 60 000 clanova, oni imaju koliko? Koliko ljudi u hrvatskoj navija za rijeku?
    Paggini

Ja sam mišljenja da je Rijeka baš idealan regionalni klub sa dosta jakom navijačkom bazom. Ljudi imaju nekakav potez od Učke do Senja-Karlobaga, nešto otoka pa gore do Delnica gdje se mogu naći njihovi navijači, što nije neki pretjeran broj stanovnika. Opet imaju 15.000 članova, 5000 pretplatnika, redovito pune svoj stadion od 8200 mjesta.

Ako okreneš natrag na eru Kantride, nije im bio problem napuniti Kantridu, a na gostovanja bez problema mogu otići njih par tisuća. Znači imaju masovnost, ne možeš reći da nemaju. Kad staviš to u gabarite regije od 250.000 stanovnika, u kojoj nisu svi njihovi navijači, to je sasvim ok. Jedno dva nivoa iznad Osijeka su.

Btw mislim da je ova brojka od 400 dresova bila za onaj Zigmanov treći dres, ne odnosi se za prva dva, Miškovića je to smetalo jer su navijači birali dizajn pa onda kupili samo 300 komada.
  • NORTE
    18.9k
    miskovic-sram-me-je-reci-ali-prodali-smo-samo-310-dresova-koje-su-navijaci-odabrali

Ok, ovo je podatak za drugi dres, ali dosta indikativan pokazatelj prodaje i prvog dresa
    Paggini

Ma taj drugi im je stvarno s tim bojama izgledao bezveze.
    Ne može se uspoređivati kao ni prodaja našeg rozog ili žutog s plavim dresovima.

Rijeka ima potencijal i također nisu top klub kao i ostali klubovi u njihovom portfelju.

redovito pune svoj stadion od 8200 mjesta.Mathiasovi Chageri

Daj čovječe.
  • javolimtebejako
    2.9k
    imaju navijace, al sigurno ih ne dolazi ko nas, pa prekjucer ih je bilo 4 i nesto tisuca, dakle ko na popunjenom SD.

Imamo 60 000 clanova, oni imaju koliko? Koliko ljudi u hrvatskoj navija za rijeku? Nemaju navijaca vec kad se.iz Rijeke izađe.Paggini

istina, al normalno da se ne mogu nit ce se ikad moc usporedivat s nama. za svoje prilike su cisto okej. rijecani vole svoj klub i to se itekako vidi i osjeti po gradu. sto se tice dresova i toga, da krenu radit s navijacima na nacin kak nas klub radi zadnjih par godina, mogli bi i po tom bit dosta bolji. po meni im nejde ni u prilog sto su im dresovi ruzni uglavnom
  • austrijanac
    7.7k
    Uvest stroge kazne za bilo kakvo komentiranje suđenja putem javnih kanala, gdje direktno utječeš na širu publiku.

Imaš službeni kanal, šalji tjedne pritužbe i to je to.

Niti mi ni tovari, niti ostali nebi smjeli radit ovakve stvari.
  • Paggini
    66.6k

Kada se gleda Hrvatska, da, slažem se. Ali ja se referiram primarno na perspektivu američkog financijaša. Šta njemu znači 6000 ljudi na montažnom stadionu? Da je to neki njemački bundesligaš sa bazom koja će puniti 30000 mjesta svaki tjedan na normalnom stadionu i trošiti manijakalno, da. Zato kažem da jedino Dinamo i Hajduk imaju neke ozbiljne navijačke brojke u europskim razmjerima, iako smo mi još daleko od hajduga po tok pitanju

Zato kažem da sumnjam da su planovi da se od Rijeke napravi ikakav ozbiljan takmac Dinamu na duge staze. Iste strahove smo imali od Osijeka, a njihovi planovi su bili kudikamo ambiciozniji pa evo gdje nas je dovelo.
  • Hnlovac
    3.2k
    Rijeka s okolicom jedva prebacuje 200tis ljudi. Izvan grada i okolice nemaju toliko navijača. Svejedno imaju prosjek oko 5000 (koji bi bio viši da je veći vršni kapacitet stadiona kad su derbiji ili odlucujuce tekme). Mi kao klub iz 4x većeg grada i polovicom Hrvatske imamo prosjek 11 500 ljudi

Ok, mi imamo ruglo, ali i dio RIjecana bojkotira Rujevicu. Ajmo malo stati na pedalu. malo smo visoko poletili s tom našom famoznom posjetom dok nas još uvijek šiju neki poljski klubovi
  • Medvedgrad
    681
    Kad se gledaju sve sezone, od 1992. do danas, Rijeka ima prosjek posjete od 3000-3500, Osijek oko 3000, Dinamo oko 6000 a Hajduk oko 8000.
  • ElDorado
    5.6k
    Siguran sam da bi naša posjeta eksplodirala s novim stadionom.
  • NORTE
    18.9k
    redovito pune svoj stadion od 8200 mjesta.Mathiasovi Chageri

Dajte za kolegu službeni podatak prosječne posjete Rijeke u sezonama 23/24 i 24/25 u kojima su se do kraja borili za titule.
  • javolimtebejako
    2.9k
    imaju i oni svoje borbe koji im sigurno utjecu na broj gledatelja. neki su protiv miskovica, neki protiv rujevice, a karte su im duplo skuplje nego nama.

primjer, vikend dode, lijepo vrijeme, i 2 frenda pukne ajmo na rujevicu pogledat tekmu. ako nisu clanovi njih dvojica svako moraju izdvojit minimalno 50 eura za ulaznicu, to govorim za istok i to za tekmu koja nije derbi. za zapad da ne govorim.
  • Crni86
    14.5k
    I tak dan poslije pisanja po savezu i sucima… tisina.

Lijep savez, nadam se da i dalje podrzavamo beskicmenjaka kustica.
  • bbb medimurje
    4.3k
    ima netko spremljenu onu statistiku o livajini kartonima prije tovara i sad?
  • db-izbjeglica
    18.2k
    ima netko spremljenu onu statistiku o livajini kartonima prije tovara i sad?bbb medimurje

čovjek je prije HNL-a odigrao 11524 minute nogometa u prvoligaškoj konkurenciji i dobio 62 žuta kartona, što ispada da je u prosjeku dobijao žuti karton svakih 185 minuta.

u HNL-u je do sada odigrao 12599 minuta i dobio 27 žutih kartona, što znači da u HNL-u prosječno dobije žuti karton svakih 466 minuta

to je dva i pol puta rijeđe!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube