• Jos-Optimus
    7k
    Mislim da je broj dodavanja u 16m uvjerljivo najbitnija metrika, mogu samo misliti koliko smo tu ispred njih
  • Rex Ramae
    3.7k
    "Najgore" od svega što Hajduk i s ovolikim brojem jedanaesteraca nije čak ni drugi klub lige..nego treći.
  • veselko tenžera
    5.2k
    Budući da će se analiza širiti po internetu treba malo pomoći biloj braći pa evo par tipskih opravdanja:

- ova analiza ništa ne govori.
    - nas zapravo kradu, ne sude nam ništa kad smo blizu, kad zaostanemo daju nam par penala da se može napraviti ovakva statistika.
    - Livaju se ne može drugačije zaustaviti, ovo što u Europi u 15 utakmica ne može zabiti liliputancima je slučajno.
    - a Vrsaljkova ruka?

Edit: poželjna je dopuna liste, pomozite.
  • vjeko1701
    17.4k
    Zaboravio si ključan argument.
    - Mamićććć!!!! Aaaaa!
  • ruicosta
    312
    Fali jos i onaj gif sa soudanijem i sucem kaj pokazuje na respect
  • DiddyGuela
    4.1k
    Krađanski AAAAAA!!
  • barbax
    474

+
    - Čudne brojke se poklopaju sa uvođenjem VAR-a. To je dokaz koliko se je prije Hajduk kralo :rofl:

(i onda imaš VAR leaks " aferu" gdje je ustanovljeno da VAR suci psuju i zapravo kradu Hajduk, čime dolazimo do paradoksa i zaključka da su trebali dobiti još više penala nego su dobili :lol: :lol: :lol: . Gdje bi im bio kraj sa 20 penala po sezoni. Igrali bi Ligu Prvaka, čevrtfinale minimum)
  • veselko tenžera
    5.2k
    izvrsno primjećeno!!!

Znači ovo nije dokaz da ih se gura, nego upravo suprotno, čisti dokaz koliko ih se zapravo kralo prije VAR-a, tj. u vrijeme dok je Mamić drmao.

Eto ga, došlo smo do zaključka da su oni zapravo cijelo vrijeme zakinuti. Hvala svima na suradnji. :smile:
  • Peškaman
    7.5k
    Navodno je Matej Rodin blizu dolaska u Hajduk,29-godišnji stoper.
  • CastAway1986
    3.8k
    nebi me cudilo , veliki navijac hajduka solidno igrao u Poljskoj ,domaci dečko plus slobodan igrac
  • badjibadara
    6.9k
    Da se ne zaboravi. Isti akteri, penaltik i crveni, sve teško objašnjivo:

w2i0GUO.gif

Nekako se sva njihova sranja brzo zaborave, gurnu pod tepih. A belu nije strano ići na more.
    Ima negdje sigurno i video iz drugog kuta, ne da mi se sada tražiti.
  • San Lorenzo
    20.9k

Ono što je još zanimljivije kod te situacije je da je u začetku iste Biuk napravio faul na igraču Gorice nekih par sekundi ranije, međutim var to sucu uopće nije dao na provjeru...što dovodi do priče koju su sad Varaždinci povukli o manipulaciji var snimkama i kutevima kamere.
  • Mathiasovi Chageri
    5.9k
    Na Kvarneru se priča da je prodaja Rijeke praktički gotova stvar i da bi objava trebala ići uskoro, već druga osoba danas mi je to spomenula. Ne znam jel to neka patka koja se raširila ili je gotova stvar zaista pa se pročulo, ali Miško je potencijalno našao kupca napokon.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet