• ElDorado
    5.3k
    sve jasno. Moja poanta je bila da sva ta knjizenja i preknjizavanja ne znace nista ako ti je na računu krumpir. A onak sa strane on je taj koji je igracima dao bolesne ugovore i cijeli klub doveo u potpuni disbalans.
    Npr mnogi filozofiraju zakaj je Boban potjerao bas sve. Pa upravo zbog te financijske strane tih ugovora. Ne mozes dovest vrh stopera i ponudit mu 600k a zna se da odron u klubu ima 800k. Hijerarhija mora postojati.
  • Droljo
    20.2k
    za trofej je bitno da svi rade kako ja kažem jer znam najbolje"Sajla

Pa jel nije to normalno? Jel nije i kod nas praktički tako? Čovjek preuzeo odgovornost kao i boban. Bar je probao u biti...
  • Sajla
    12k
    ako NO mora dati suglasnost, onda je odgovornost i na njima, a ne samo na njemu. ja ne znam kaj je Jakobušić probao izvesti da su mu suglasnost uskratili, možda da je to prošlo kazna koju su dobili od UEFE ne bi bila tako blaga, možda bi žestoko nadrapali. pa kad treba staviti svoj potpis na takav papir, nije to baš tak. ako NO ne služi nadzoru i samo odobrava kaj se pred njih gurne, onda je statut mrtvo slovo na papiru. kako kod nas, tak i kod njih.
  • Kumerle
    1.1k

Stvar je, koliko se sjećam, da su u NO tovari i da oni zapravo vedre i oblače i biraju igrače, a Luksa se pitao tu i tamo, a njegova glava je na panju bila.
  • Crni86
    14.1k
    slazem se, ali to je pak drugi par rukava koji je i priznao.

A kaj radi ova nova uprava? Rakitic, rebic, gattuso itd Nije se nista promjenilo, oni rade isto, ali magle oci da su financije dobre, ustvari su losje nego te 2023. koje su se uhvatili.

Sve u svemu lijepo je citat kako se kolju, jedni i drugi isto sranje.
  • NB86
    17k
    Pa ljpv je prakticki sad to ogolio skroz, istupa skoro ko predsjednik kluba a "samo je u NO", bilic je fikus i nece im radit probleme, zapravo ostaje samo zato sto pristaje na takav odnos snaga
  • KtcGoat
    850
    Frigan u Parmu za 10mil
    Rijeci ce kapnut 450tisuca
  • Omake
    11.1k
    Znači veliki pregovarač i poslovni čovjek Miško od 35 milijuna od sljedećih transfera Frigana i Ivanovic zaradio 600 tisuća eura. Taman da pokrije plaće Radeljicu i Dantasu.
  • Tvrdica McTvrdi
    1.6k
    Let's play devils advocate, da se pitalo veliku većinu stručnjaka ovdje obojica ne vrijede ni 2 milijuna...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet