Je, ali mi ne želimo da nas guzi dinamo pančevo city... — Droljo
Naravno, ali pomalo je čudno da unazad četiri godine imamo kronični strah od davanja prilike klincima. — Haza
Skorz se slazem s tobom i mislim da si upravu po pitanju vece minutaze za klince. Tovari to rade jer su primorani i nemaju bolje od toga trenutno ali mi smo se malo pogubili po tom pitanju. Zadnji koji je bas dosao izravno iz skole i izborio se za minutazu u Dinamu je Baturina.Naravno, ali pomalo je čudno da unazad četiri godine imamo kronični strah od davanja prilike klincima. Taj strah se sad uvukao i na forum, ljudi, Mikić, Varela, Jakirović, nisu baš prosječni juniori, najveći klubovi svijeta klincu daju priliku ako je dobar. Mi nismo ni dali priliku, pa ne možemo niti znati na čemu smo. Toplo se nadam promjeni tog narativa već od ove sezone. — Haza
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.