• dmil
    914
    a gdje je s Livakovićem zapelo?
  • nemapredaje
    5.9k

Moš mislit kak mali želi ići u Rusiju
  • Dudu 9
    851
    Faze, kakva je situacija sa Livakovićem?
    Imali istine o povezivanju sa Nottinghamom ili je to opet tursko naklapanje?
  • Dudu 9
    851

Krivak je više desno krilo nego vezni, ne bih imao ništa protiv toga da bude alternativa Lisici.
  • ElDorado
    5.6k
    Ne znam zakaj se povlaci Livakovic? Pa on da sad dodje razjebala bi se cijela hijerarhija i ravnoteza momcadi. Nek mu Dalić sredi nekaj prek svojih fantasticnih veza.
  • blue heart 72
    2.5k
    Krivak je teški Dinamovec i ak se sa naše strane pokaže dobra volja, mislim da ne bi trebalo biti nikakvih problema. Ugovor mu ističe na kraju sezone, tako da se te da riješiti bez obzira na odnos Zvone-Šikić. Mi ga na zimu možemo i ovak i onak potpisati, a Rusija mu nije ni na kraj pameti, tak kaj Šikić može lajati i na mesec ako hoće, to mu nebu ništ koristilo
  • ElDorado
    5.6k
    Krivak kao i Stojke moze igrati svasta. I on spada u ono ‘divlji’ igrac. Al svakako pozeljan.
  • FazeN
    1.6k
    Ja mislim da on neće nigdje na kraju, samo moje mišljenje.
    Fener golmana ne može dovest Trabzon se neda oko bradonje pišu Turci.
  • din
    970
    N.Forrest je zainteresiran za Livakovića. Navodno su poslali ponudu za posudbu s opcijom otkupa od 7 milijuna eura.
  • Dudu 9
    851

Ma ne zazivam ga nazad, samo me zanima kakva je situacija sa njim.
    Volio bih da se spasi islapljelog Mourinha i turske divljine i ode u neku normalnu sredinu.
  • Dudu 9
    851

Šteta ako ostane tamo, zaslužio je klub iz lige petice.
  • don
    15.4k
    a gdje je s Livakovićem zapelo?dmil

nije nigdi zapelo jer se nije nigdi ni zapetljalo. To da on želi u Dinamo i da Dinamo želi njega je najveća izmišljotina ovaj prijelazni rok.
  • FazeN
    1.6k
    za mene nije izmišljotina, znam ko mi je rekao van foruma, znam tko mi je rekao i ovdje na forumu(po meni najpouzdanija osoba ovdje)
    Tako da vjerujem da se moglo, doveli bi ga.
  • hardek
    5.8k
    Krivaka se ne smije propustiti. Apsolutno me ne zanimaju odnosi Boban Šikić, imamo sportskog direktora nek on riješi taj posao.

Krivak je veći potencijal od Jagušića, a duplo jeftiniji. Ako ga sad ne uzmemo lupat ćemo se po glavi za godinu dvije. Što se mene tiče idealno bi bilo nekakvih 500 000 sa posudbom do kraja godine gdje transfer može ići do milju eura ako odigra dobru minutažu.
  • emilperska
    11.4k
    Pričate o tom Krivaku kao da je Robben u nastajanju..

-Dečko ima skoro 21 godinu
    -polomljene križne i veliki rizik da se to ponovi. Vidi pod Pjaca, Rog, Kacavenda
    -U tih skoro 21 godinu odradio je 38 nastupa u prvom rangu i dao riječima dva (2) gola
    -Šikić će nas za njega izreketarit
    -Svi igrači iz Lokse od 2021. na dalje su taktički divljaci i blago nogometno neškolovani (vidi pod Stojković)

Ja za njega ne bi dao vise od 1m EUR, a i to bi puno dali s obzirom na rizike koje sve nosi.
    Ako dovodimo krilo, nama treba instant rješenje, a ne neka wannabe rješenja za 2,3,4 godine ako se ne potrgaju do tad po drugi ili treći put.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.