• Haza
    10.7k
    Je, ali mi ne želimo da nas guzi dinamo pančevo city...Droljo

Naravno, ali pomalo je čudno da unazad četiri godine imamo kronični strah od davanja prilike klincima. Taj strah se sad uvukao i na forum, ljudi, Mikić, Varela, Jakirović, nisu baš prosječni juniori, najveći klubovi svijeta klincu daju priliku ako je dobar. Mi nismo ni dali priliku, pa ne možemo niti znati na čemu smo. Toplo se nadam promjeni tog narativa već od ove sezone.
  • FazeN
    1.6k
    Naravno, ali pomalo je čudno da unazad četiri godine imamo kronični strah od davanja prilike klincima.Haza

A ovo je već pak istina, da je Yamal bio naš sad bi išao u Sesvete lagano.
    Mikić, Jakir i Varela budu kroz koju godinu igrali u najvećim klubovima na svijetu, a već ih traže Juve, Barca, Monaco, Inter
  • hardek
    5.8k
    Toplo se nadam promjeni tog narativa već od ove sezone.Haza

I ja bi volio vjerovati ali ukoliko se bodovno ne odvojimo od konkurenata teško zamisliv scenarij mi je ovo.
  • NitkoBitan
    30.8k
    Klinci nam skoro zeznuli proslavu naslova prvaka protiv Rudesa, nikad im to necu zaboravit!!
  • rokikaciga
    4.9k
    Samo kaj bi nas Noa bio prvi bek u svim drugim klubovima. I za to bih stavio ruku u vatru.
  • Ljubo
    5
    Naravno, ali pomalo je čudno da unazad četiri godine imamo kronični strah od davanja prilike klincima. Taj strah se sad uvukao i na forum, ljudi, Mikić, Varela, Jakirović, nisu baš prosječni juniori, najveći klubovi svijeta klincu daju priliku ako je dobar. Mi nismo ni dali priliku, pa ne možemo niti znati na čemu smo. Toplo se nadam promjeni tog narativa već od ove sezone.Haza
    Skorz se slazem s tobom i mislim da si upravu po pitanju vece minutaze za klince. Tovari to rade jer su primorani i nemaju bolje od toga trenutno ali mi smo se malo pogubili po tom pitanju. Zadnji koji je bas dosao izravno iz skole i izborio se za minutazu u Dinamu je Baturina.
    Opet puno toga loseg nam je donijelo ona retardirana odluka hns-a za Dinamo II.
  • Forenzicar
    28
    Je li se zna kakav je plan s Jakirovićem za ovu sezonu, je li plan dvojna registracija, posudba ili ubacivanje u igru kroz sezonu u prvoj momčadi kad se osjeti da je pravo vrijeme
  • Mali Zeus
    19.2k
    Siguran sam da se i na to misli u klubu, na mlade i prilike za njih, uostalom ovo nije tipična sezona, pa vjerujem da će se i to promijeniti tj. vratiti na staro.

Ono što ne mogu vjerovati da će Boban pustiti ovakvu situaciju na krilima!
  • ElDorado
    5.6k
    Vjerujem da su shvatili da od Hoxhe nula bodova. Znam da se jos na pocetku svih transfera pricalo da je Stojke alternativa za krilo i da ce se max forsirati Varela. U medjuvremenu se narativ nesto promijenio. Boban nije bedast da ne vidi ak smo tu tanki pa cemo vidit jos u ovih 7 dana jel bude necega.
  • don
    15.4k
    Juve, Barca, Monaco, InterFazeN

pa nije isto kad te traže sa 17,18 godina i sa 24,25. Odlaze i hajdukovi kadeti i juniori u Intere, Juventuse i sl. Sa 17 kupuju potencijal, sa 24 igrača.
  • Haza
    10.7k
    Da se ne raspravljamo, jer to ne volim, imam novost, Krivak silno želi u Dinamo, Lokomotivi fali love, jedini je problem loš odnos Boban-Šikić. Trenutno je Krivak u prva četiri kola imao najveću izmjerenu brzinu u HNL.
    Toplo se nadam da ćemo ovo riješiti, jer sad je prilika dobiti ga za siću (mislim da bi ga Lokomotiva pustila za 750 tis eura i bonuse). Javim ako dobijem nove info, ali postoji šansa da se možda nešto promjeni do kraja prijelaznog roka.
    Za dolazak Krivaka su određeni ljudi u klubu (neću javno), i s tom idejom će se ići kod Bobana, koji o Krivaku ima dobro mišljenje, samo je problem Šika.
  • ElDorado
    5.6k
    Nadamo se Bobanovoj fleksibilnosti
  • San Lorenzo
    21.3k

Sve je to lijepo, ali mi već sad imamo sedam veznjaka.
  • FazeN
    1.6k
    ali Lokomotiva ima već dobru ponudu iz Rusije za malog, mislim da Boban nije spreman toliko dati kao oni. Ili imaš drugi info?
  • ElDorado
    5.6k
    A i mngr mu je znamo tko tak da nekak sumnjam
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.