• periklo
    46
    Do kad traje transfer rok u hnl?Orc123

Ako se ne varam, do 5.9.
  • Ljubo
    5
    Definitivno nam treba jedno pravo krilo koje može pokriti obje strane i biti opasan po gol jer trenutno Vidović nema tu prodornost i brzinu, Hoxa upikne jednu dobru utakmicu u 10 kola. S druge strane Lisica koliko god prodoran i brz steka u završnici kada treba pucati po golu. Svugdje smo dofurali kapitalce samo ne na krilu.
  • Fan
    1.3k
    Ako Arsenal može igrat 15-godišnjaka u PL, onda može i Dinamo 16-godišnjaka u HNLu, pogotovo u nedostatku boljeg.
    Iritira malo narativ da je Varela čudo od djeteta, a ne može dobit minute pored Vidovića i, neka se nitko ne rasrdi ali, raspalog Hoxhe.
  • Pacho
    4.2k
    Treba nam jedno top krilo
  • Jos-Optimus
    7.3k
    Jedna stvar mi nije jasna oko RPG-a. Čovjeka se radi nogometnim mesijom, a lik je totalna boli*určina bio što se obrane tiče prošle sezone. Kažem, može biti zbog odnosa u momčadi, ništa nije štimalo, ali fascinantno je kako se pljuvalo po Nevistiću, Baturini i sličnima, a RPG ima propusnicu na kritiku. Imao je neke dobre tekme, ali u obrani je curio, dapače, nije se ni vraćao, tako da mi je to malo previše plakanja. Ima li kvalitetu? Ima. Znamo li da je ljut? Ne znamo. Vidjet ćemo kako trener odluči i to je to.
  • Jurki
    19.2k
    ne treba biti advokat niti jednog igraca koji je nastupal za Dinamo prosle sezone.... ali igral je na totalno neprirodnoj poziciji.
    Nije RPG kriv kaj smo mi imali totalno nebalansiranu ekipu i kaj Maric nije znal najti lijevoga beka.
    Kaj se bolikurcine tice, kad su senatori koji su bili najplaceniji kliconose bolikurcine onda nemre tu nikaj štimati.
  • Jos-Optimus
    7.3k
    Sve dobro govoriš, samo kažem, ispada ovdje da je bio savršen, a nije, daleko od toga.
  • Kujtim Shalla
    6.1k
    Meni je bio uvijek jedan od najboljih , bilo koji poziciju igrao. Bili smo katastrofa , i pojedinacno a i kao momcad ,bez daljnjeg. Ali RPG je bio jedan od rijetkost svijetlih tocaka i jedan od rijetkost koji je zasluzio svoju placu. Trenutno je Moris iskoristio svoju priliku , fact bilo bi top imati dva dobra desna beka kao sto smo jaki lijevo. E sad ak on ne zeli ostati to je onda to. Idemo dalje
  • NKDZ86
    5.5k
    ono kaj je vidim kojd rpg-a je: nije baš stabilan, ne možeš imati povjerenje u njega i nije za prvu momčad. Čim dođe neka ponuda koja je oke, hvala i doviđenja.
  • Vučko53
    298

daj mi molim te analizu i dokaze za ove tvrdnje
  • scooniepenn
    5.5k
    Čudesno kakve se ovdje paušalne procjene bacaju za našeg daleko, ali baš daleko najboljeg igrača uz MIšića lani. Još će ispasti da je RPG podvojena ličnost, teži kikser, prosjek nad prosjecima. Ako je on prosjek daj nam još takvih prosjeka.
  • Ludovic IX
    9.7k
    ako se ljuti što je rezerva, i treba.. bolje neg da prihvati to i bas ga briga dok lova sjeda.. od toga se radi preveliki prblem ovdje. novinari nešt napišu i onda 10 stranica o tome.
  • badjibadara
    7.2k
    " Ronaelu su se izokrenule oči. Imam teoriju da ima bipolarni poremećaj. "Ti nisi siguran da ostaješ? Evo tamo su ti vrata."

RPG je igračina. Vidjelo se to odmah u Splitu. Dobio je žuti na početku, ali je pametno odigrao ostatak. Često forsiran na LB, odigravao korektno, mada to nije dobro za ekipu, ima odličnu kiflu sa desne strane na peterac, tu bi Beljo dodatno profitirao. A i Moris, koliko god da je energetski jak, ne može iznijeti cijelu sezonu sam.
  • CastAway1986
    3.8k
    Treba rotirati njega i Valinčića I mislim da to Kovi ne treba sugerirati, biti ce minuta za obojicu ..RPG je preskup da grije klupu konstantno a i jedan je od najboljih bio lani..
  • Jos-Optimus
    7.3k
    Neće to ispasti, ali baš da je bio najbolji...isto je pretjerivanje
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.