LM bar nije vređal Boyse i bio je na navijačkoj štangi, a onda se isto tako može reći i za njega da je bil naivan kaj je vjeroval krivim ljudima, pa nije na kraju zaslužio takvu pljuvačinu, tak da mi je kontradiktorno i groteksno da je jedan zlikavac, drugi kao nije...Al dobro ko sam ja da sudim drugima, kad ne znam drugu stranu priče kod jednog i drugog.... — Nolifer
Ovo nikud ne vodi, svojevrsno vraćanje na ustaše i partizane, izvlačenje kaj je koji igrač izjavio prije 15 godina. Ti igrači koji su tada igrali, imali su ugovore s klubom koji je tada vodila uprava koja je bila. Iluzorno je očekivati da igrači vode bitke navijača. Ne treba to izvlačiti nego gledati naprijed. — Mr Anderson
PETaKOlona ti nisi zakasnio 3 minute na sastanak kako kažeš, na sastanku niste bili sami upravo zbog ovakvih priča rekla-kazala i koliko si puta kao kapetan ove sezone zakasnio na trening ? — BluePhone67
Kad bih vam ja napisao svoje tadašnje viđenje i mišljenje o tim događajima vjerovatno bi završili ovdje na pas mater. — The Undertaker
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.