• OBIGB
    1k

Psovalo se sve čega se sjetilo.
  • Guinness
    3k
    (jbt, ne znam smjestit tu utakmicu u koji mjesec, koju godinu, kaj to bilo odmah nakon bojkota?)OBIGB

Manje bitno u ovome svemu, ali samo da nadopunim.
    Utakmica je bila Istra - Dinamo, jesen 2011

https://www.badblueboys.hr/slike/30-10-2011-istra-dinamo/
  • Mr Anderson
    13.6k
    odlučuje da neće se nepozdravljat bbb ma gdje god došli i navijali za dinamo samo zato kaj su nekoliko puta vikalNKDZ86

Ajmo onda biti do kraja iskreni i reći da je tada to navijanje bilo za neki zamišljeni Dinamo. Niti se navijalo za ekipu na terenu, niti su se slavili golovi, bilo je totalno ignoriranje događaja na terenu i ravnodušnost prema svemu. Možda je igrače to više smetalo nego vrijeđanje Mamića i ostalih.
    Osobno podržavam povratak Badelja, ali isto tako mislim da je neprikladno njega nazivati legendom kluba.
  • Mr Anderson
    13.6k
    kao RPG nije ozlijeđen nego uvrijeđen što ne igra..shameless86

Nije daleko od istine, moguće i da ode do kraja roka.
  • Krulek
    863
    Očito se krenulo sa lustracijom što pozdravljam. Ali onda treba biti pošten i lustrirati sve igrače koji su u prošlom sistemu igrali za jugo reprezentaciju, igrače koji su bili članovi partije, koji su igrali za Croatiju dok nije bila Dinamo kao i preostale Dinamove "kriminalce"..što na kraju ispada nonsens.
    Ovako selektivno sjećanje riječi nekih igrača, dokazanih dinamovaca i kapetana Dinama neće nas daleko dovesti.
  • veselko tenžera
    5.5k
    slažem se, previše je tu stvari čudno.
    Igrao na pripremama, bez neke konkretne informacije o ozljedi mjesec dana van stroja, Mikić koji još uvijek nije na posudbi, a čak se i strani klubovi zanimaju za njega...
  • Mr Anderson
    13.6k

Čuo sam još prije, info je iz medicinske službe da je njegova ozljeda "misteriozna". Nisam htio to pisat prije, ali pošto su sad objavili i neki mediji nema više štete.
  • veselko tenžera
    5.5k
    ako nas je prošla sezona nešto naučila, to je da se od igrača (i bilo koga drugoga) ne smije praviti bogove. Pročitati, razmisliti, povezati...

Nevjerojatno je koliko ljudi vole crno bijeli narativ. Igrači bezgrešni, novinari zlo i naopako.

RPG je u startu proglašen pojačanjem što po igrama je, ali mu se gratis nadodalo sve moguće ljudske i profesionalne kvalitete.

Stvari se mijenjaju, promjene situacije diktiraju interese i ljudi svoja ponašanje mijenjaju u skladu s tim.
  • scooniepenn
    5.4k

I onda radimo što sa zamjenskim desnim bekom? Mikić nam je zamjena ili dovodimo nekoga? Živo me zanima, jer mi je teško vjerovati da bismo se oslabili u smiraj sezone i krpali do zime. To nema apsolutno nikakvog smisla, ali i besmislenije su se stvari događale u nogometu.
  • rokikaciga
    4.7k
    Ja jos uvijek tvrdim da je mali Noa dovoljno dobar da bude u prvih 25 vec danas.

Ali nebitno jer RPG ostaje, iskoristena +1 za njega, prodaja slj ljeto.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.