• antecacic
    284

Čovjek glavom udara loptu jače i dalje nego pola HNLa nogom!

Škot naš!
  • antecacic
    284
    Iz HNLa bi išao još jednom prema Jagušiću. Jako, jako smo tanki desno!
  • DiddyGuela
    5k

A on igra u sredini...
  • ElDorado
    8.4k
    Bilo bi super do kraja prijelaznog dofurat još jedno jako, probojno, brzo krilo. To nam najviše trenutno fali. Prodati Hoxhu.
  • Kujtim Shalla
    7.8k
    Hoxha je jucer bio ko sa druge planete. Udje jer Gabi ima zuti, i on popusi zuti nakon par minuta pacerski. Ne znam ,naravno da nemozemo ocekivati neki nivo kad ni ne igra svaku ,sezona je tek pocela. Bit ce Hoxha dobar , ne sumnjam. Jucer jednostavno takav dan bio . Ni Mudri nije nista napravio osim psovao mater Radeljicu
  • Dani Olmić
    2.1k
    Bas gledam Metz-Straßburg - naše nesudjeno „pojacanje“ Koffi Kouao jedan od najboljih na terenu
  • GeneralNapoleon
    2.4k
    Ja i dalje mislim da je veliki rizik i kocka ostat na ovakvim krilima. Stvarno me cudi da smo zadovoljni sa time. Imamo prakticki Hoxhu, Lisicu i Varelu. Cordoba je ocigledno prekrizen.

Lisica me pozitivno iznenadio i mislim da je ok da bude startno krilo. Ali prakticki nemas zamjene za njega dok ti lijevo opcenito fali starter.

Jedan starter, limitirana rotacija i junior mi je, papogotovo dok usporedimo kako smo se nabildali na ostalim pozicijama, zacudujuce tanko.
  • Keyser Soze
    17.4k
    Slažem se, al očito se ide na to da Vidović i Stojković mogu odigrati te pozicije.
  • DiddyGuela
    5k

Ja bi tu rekao da kombinacija Vidovic-Stojkovic djeluje jako dobro i nepredvidivo. Podsjecaju me na Baturina-Ivanusec. Niti jedan od njih nije krilo ali su oba dovoljno polivalentni da mogu lako mjenjati pozicije. To smo nekoliko puta vidjeli protiv Rijeke i djelovalo je bas dobro.

Vise nedostatak krila vidim desno gdje imamo Lisicu koji je dobar ali nemamo ozbiljnu alternativu. Mislim da bi desno trebali dovesti jos jednog igraca, pa cak i slicnog Lisici. Klasicno krilo, desna strana desna noga.
  • mrgud
    656
    Mogu oni odigrati i kao stoperi,ali nisu oni krila i ne mogu dati ono kaj bi pravo krilo dalo
  • Droljo
    23.6k
    U slučaju neke havarije sa ozljedama ne moramo nužno igrati sa krilima iako i vinlof i valinčić mogu odigrati krilo za nedajbože...
  • Efes Pilsen
    14.2k
    Moramo odigrat i malo vise utakmica da se vidi tko je kapacitet tko ne, jel dovoljno to sto imamo itd. Selekcija je trajan proces...
  • Nadmocniji
    569
    Livaju se vrijedjalo u Rijeci sa tribine pa je napustio vatrene, sad ga se gadjalo bakljama sa tribine. Markan je na potezu...

EDIT: kriva tema, nek modovi prebace u HNL.
    Sorry
  • FazeN
    4.8k
    Biće još transfera na zimu sigurno, vec radimo na transferu napadača zima/ljeto vidit ćemo što će se isposlovati tu

Zasad smo zadovoljni krilima jer Luka će igrat dosta desno, a i mali Varela bi zbog deala s Barcom u HNLu trebao dobivati više minuta kad uđemo u ritam utakmica.
    Vidović neće apsolutno nikad igrati vezu tako da već je tu puno krila i nema potrebe za novim.
  • NKDZ86
    6.8k
    Varela bi zbog deala s Barcom u HNLu trebao dobivati više minutaFazeN

to mi je baš jadno, da neko mora igrat zbog drugog kluba i dogovorenog posla...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.