• mali M
    8.4k
    Al mi to u derbijima moramo kazniti a ne izgleda kao da možemovjeko1701

Slažem se skroz, al ajde da ne zaboravljamo da je ovo treća utakmica ovoj ekipi zajedno tako da je ovo za prvu ruku super
  • 10vro
    30
    Dominguez danas neprelazan. Pravo pojačanje.
  • Dani Olmić
    2k
    Piši +3 i vozdra

A sljedeci tjedan opet +3 protiv ocajne Istre
  • by-tor
    400
    "Unatoč nepovoljnom rezultatu za Rijeku, pjesma na Rujevici ne jenjava", a jedino se Boysi čuju :lol:
  • Pacho
    3.9k
    Prvo poluvrijeme odlicno, drugo uzas. No 3 boda i clean sheet :cool:
  • Ritam Ulice
    1.6k
    Mckenna legenda
  • Filip 91
    1.8k
    Radeljić teški cigan.
  • Zg123
    2.3k
    Vidi ovog drvosjecu
  • Crusades
    17.9k
    Aspolutno nikoga nije briga koliko smo imali posjeda ili kako smo igrali, imamo 3 boda i clean sheet na Rujevici. :halo:

I dalje nam treba vremena da bi ovo išlo na bolje.
  • ElDorado
    5.4k
    Sad znamo zakaj Zajc
  • NB86
    17.1k
    Puno puno puno posla tu jos ima, sreca po nas konkurencija je losa, pogotovo rijeka kad im ode fruk i jankovic, meni je sramotno da mi jednu kontru nismo uspili slozit kad vec igramo bunker
  • vjeko1701
    17.6k
    Slažem se skroz, al ajde da ne zaboravljamo da je ovo treća utakmica ovoj ekipi zajedno tako da je ovo za prvu ruku supermali M

Ma ne pišem niš dugoročno, al definitivno nešto na čemu se mora raditi. Ako već ovako povedeš i prepustiš protivniku inicijativu onda moraš biti ubojit i to kazniti.
  • javolimtebejako
    2.8k
    398
    "Unatoč nepovoljnom rezultatu za Rijeku, pjesma na Rujevici ne jenjava", a jedino se Boysi čuju :lol:
    by-tor

pa vidila se sad scena kod naseg gola, armada je navijala posteno
  • Orc123
    13k
    Piši 3 boda....i 0 golova! Jedino bitno.....ali ne smije se zanemariti jako lose 2. Poluvrijeme...isto kao i odlicno 1. Poluvrijeme..
  • CerealKiller
    19
    Jako lose drugo poluvrijeme ali ja sam prezadovoljan. 9 bodova prve 3 tekme u kojima smo igrali sa Osijekom i Rijekom u gostima uz gol razliku 7:0. Mi cemo biti top dok pocne EL.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet