• Facke
    6.5k
    Bravo decki. Prve poluvreme jake dobre, kontrola utakmice. Jake lepe sme te odigrali. V drugem poluvremenu Rijeka je isla v juris. Ali sme zdrzali, Nevistic je super branil i na kraju krajeva upisali 3 boda. Uz to opet nime prijeli gol. 3 od 3 = 9 bodova :strong:
  • E46
    1.7k
    Koja stoka je ovaj radeljic, da smo njega doveli to bi bila jedina zamjerka Zvoni
  • NitkoBitan
    30.6k
    Moram ovo rec. Koja je funkcija Mudrazije i Kulenovica u ovakvom tijeku utakmice? Dvije muhe bez glave. Bolje uvedi nekog defanzivnog veznog da zamijeni usporenog Misica ili zamjeni iscrpljene Godu/Valincica.
  • San Lorenzo
    21.2k
    Nevistić najbolji igrač drugog poluvremena, i više nego zaslužena pobjeda, ali posljednjih 15 minuta smo svaki naš faul bubnuli direkt njima u posjed.
  • hardek
    5.7k
    Očekivano drugo poluvrijeme. Šta ste mislili da će Rijeka skinut gaće na 0:2 doma? Volio bi da smo malo više uspjeli iskontrolirat to drugo poluvrijeme barem u nekim trenucima al realno oni nam nisu šansu poštenu stvorili osim one Fruka di je čini mi se bio faul u začetku akcije.
  • M94
    1.8k
    Opet smo velesila!

Kolaricu zelim ruzne snove danas.
    Katastrofa je lik.
  • Kruno
    1k
    3 utakmica bez gola fantasticno
  • E46
    1.7k
    nazalost sve im je islo preko desne strane kad je uveo Hoxhu a Godu je trebao također izvaditi
  • miro
    7.3k
    Jako loše 2.poluvrijeme, ali najbitnija je pobjeda

Nadam se da će ovo dobro izanalizirat, gdje nam je vezni red nestao
  • Mr Anderson
    13.5k
    Kako nas mogu nadtrčati 2 poluvrijeme a igraju srijeda-subota ritmom,ovo je sramotamrgud

Jesi dočekao da počneš srat, a? Svako danas može pisat ovdje i nazivat se navijačem. Ti kao primjer još nekih koji samo čekaju u rupi da mogu izgmizat.
  • sport
    5k
    Drugo pol.je dobra školica za analizirati pogotovo jer je sve dobro prošlo pa će to biti bez stresa
  • Georginho
    352
    Neki komentari su kao da smo izgubili od Gorice

A mi dobili Rijeku na Rujevici

3 kola tri pobjede bez primljenog gola i uz sve to odrađena gostovanja u Osijeku i Rijeci

Svaka čast
    skener

Da, da, a pisali su neki ovdje da će biti dobro ako budemo izvukli 5 bodova iz prva tri kola. A mi ni gola nismo primili. Ljudi umišljaju da ćemo baš proći kroz prvenstvo bez da nas itko namuči, bez da nam kreira ozbiljnu priliku.
  • mrgud
    502
    Ne znam kaj čeka Kova sa izmjenama do 70 minute a imamo široku klupu
  • crophantom
    1.6k
    Pa nije da smo im dopustili 100 šansi, ne zamjeram fazu obrane. Nije mi jasno zašto nismo mogli loptu 30 sekundi zadrzati.
    Obrambeno smo sve fantastično pokriti obzirom da su ovi stalno napadali.
  • dzis
    1.2k
    9 bodova bez primljenog gola.
    Bas mi je drago za Nevu. Nisam mogao pozeljeti bolji start sezone
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url