• Mali Zeus
    19k
    nije nikakva drama, malo smo se povukli, oni izašli jače, nismo se uspjeli vratiti.
  • ŽacZgb
    346
    Kakva razlika je gledati tekme ove i prošle sezone. Sad igramo protiv Rijeke u gostima,a nervoza nula. Prošle sezone protiv Lokomotive doma i grč u želucu. Bravo za igrače i trenera,tekmu po tekmu i pokažite tko je kralj u HNL-u.
  • Hnlovac
    3.1k
    Gdje da potpišem da ovako odigramo svaku tekmu do kraja sezone?
  • Mali Zeus
    19k
    i onda se ja pitam vratiti se na zonu ili ne. Pobijedimo i ekipa poput baba drami.
  • Omake
    11.3k
    Odličan start prvenstva! Dvije derbi pobjede u tri kola uz gol razliku 4 0.
  • IceMan
    3.4k
    upravo to, možda i dobrodošlo lošije poluvrijeme da se malo spustimo i samo radimo radimo i radimo dalje…

7-0, 9 bodova, grande Dinamo!!!
  • E46
    1.7k
    ne kuzis sta hocu reci, Goda je pao i ukaskom Hoxhe ostao sam.. Goda nije imo snage prec centar nakon 60 minute, da smo uveli beka mogli smo kombinirati
  • Efes Pilsen
    12.4k
    Ne svida mi se potpuni izostanak posjeda u drugom dijelu, a bez ijedne konkretne kontre.
    Mudrazija izgubljen, Hoxha izgubljen, jedino je Kulenovic imao smisla. Al i to je skola, kao sto je receno, bar znamo zasto Zajc.
    Horor mi je da je Hoxha prva zamjena s klupe, ali to je cijena kad krece Stojkovic.
    Inace, za igrace kad kazu da imaju tehniku mjerna jedinica mora biti Vidovic.
    Idemo dalje, moze samo bolje.
  • Mr Anderson
    13.5k
    Nemreš vjerovati da likovi koji kao prate nogomet misle da nam Rijeka neće na Rujevici šansu napraviti. Dobili smo 2:0, stopostotni smo bez primljenog gola ali uvijek netko mora srat i pokvarit sreću.
    Bravo za ekipu, došlo smi s gardom mudonja po 3 boda i uzeli smo ih. Uživajmo u tome
  • Keyser Soze
    15.6k
    Ljudi mi smo prošli Opus i Rujevicu bez primljenog gola, 9/9 bodova na startu prvenstva, odlično, a igra će bit bolja kako vrijeme bude odmicalo.
  • miro
    7.3k
    Slažem se, nije drama, ali imao sam u 2.pol osjećaj da imamo igrača manje

Villar je možda mogao uć da uzmemo loptu, ali ima još vremena da se posložimo. 9 bodova 7:0 gol razlika, top ulaz u sezonu
  • Pavinho
    396
    Na vrijeme smo zabili i to je bitno...drugo poluvrijeme igru brisi, bodove pisi
    Naprijed Dinamo :heart:
  • Mali Zeus
    19k
    i ja mislim da je Villar trebao ući, bolje je bilo osvježiti sredinu nego ubacivati Hoxhu i Mudražiju.
  • ShanKu
    1.7k
    9 boda imamo u 3 tekme, ne znam koliko bi trebali imat za zadovoljstvo?
  • ElDorado
    5.4k
    Bodovi i rezultat odlicni, ali drugo malo brine. Ubili nas fizicki, puno previse igraca bas vidno pali.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet