• miro
    7.3k
    Slušam Kovu, sve je rekao kako je, drago mi je što se ne skrivaju stvari iza rezultata, samo nek rade....
  • crophantom
    1.6k
    Samo da nadodam za kraj, mnogima kontroverzno ovdje, ali ja bi iduću vratio Villara, a Stojke impuls s klupe.
  • Paggini
    65.5k
    , ali ja bi iduću vratio Villara, a Stojke impuls s klupe.crophantom

Pa ovisi na čeg ciljamo. Tipa danas je plan bio prvo poluvrijeme ugusiti ih i to je uspjelo, ali drugo poluvrijeme su oni stiskali i tu bi Villar dosao savrseno da smiri i razbije taj presing.
  • mokoxax468
    1.4k
    Generalno zadovoljan. Mrvicu je falilo energije od zamjena, očekivao sam od Mudrog i Kuleta da ih pojedu, oni dosta mlako. Stoperski par 10/10, baš se osjeća sigurnost
  • Ritam Ulice
    1.6k
    Kova za razliku od ostalih trenera kaze kak je.
  • ElDorado
    5.4k
    Villar je bojim se prespor za ovu zestinu kak je Rijeka izletila drugo poluvrijeme
  • kajjaznam
    230
    Čim su Mišić i Stojke pali fizički, a to se vidlo kod njihovih šansi. Opet je Stojković bezglavo istrčao i lopta u prostor za Dantasa.
    Al sve u svemu 3/3, dva grda gostovanja, bolji početak nemreš zamisliti.
    Villar je po meni trebao ući umjesto Mišića.
    Ajmo Dinamo...
  • Oluja
    5.5k
    Pobjeda na teskom gostovanju uz 0 primljenih golova u tri tekme. Ja sam prezadovoljan bez obzira na lose drugo poluvrijeme jer ce se to popraviti i biti ce jos bolje.
  • NitkoBitan
    30.6k
    ovo drugo poluvrijeme se treba pregledavati cijeli tjedan jer potpuno mi je nejasno šta se dogodilo i kako se izgubio svaki smisao naše igre.Paggini

Kasne i krive zamjene. Mi se branimo i uvode se Mudrazija i Kulenovic koji obojica stoje na 40 metara od svog gola i rade nikakav pritisak.
  • Ritam Ulice
    1.6k
    Kule i Mudri su flopnuli ko zamjene a bogami ni Hoxha se nije iskazao.
  • kajjaznam
    230
    Hohxa je defanzivni minus sam tak
  • Mladi Starac
    379
    Sjajna tekma, brutalno prvo poluvreme i onda kontrola unatoč pressingu riječana. Neka.
    I ovo je iskustvo, bude se sve to dobro posložilo.
    Prošlosezonski dinamo bi bojim se prosuo vodstvo u drugom poluvremenu.

3 od 3, ajmo dalje!
  • Ritam Ulice
    1.6k
    A cuj ovog toplaka kaj nema neka seljacka glazbena emisija za penzice koju bi mogao vodit
  • Georginho
    352
    Hohxa je defanzivni minus sam takkajjaznam

Meni je Hoxha minus u svakom smjeru
  • DinoLeonix
    1.9k
    3/3. Bravo momci.
    Idemo dalje.
    Dinamo Zagreb iznad svih
bold
italic
underline