• rokikaciga
    4.4k
    Pa Kujtim Shalla nam je zaduzen za Albaniju kao skaut. Vjerujem da je jucer gledao onu komediju od utakmice izmedu dva amaterska kluba.
  • Jurki
    18.9k
    nek Kujtim odmah odreagira i dopelja tog klinca (jebes 500 keka).. i posudit ga u Vz.. pa nek i u Hnlu trpa tovare :rofl:
  • Kujtim Shalla
    6k
    Ja Sam napisao da je mali odlican , ne pijem ne puši,bolji bakljavu do duse ,tu i tamo pretjera sa ljimunadom,inace je top,dogovor je bio blizu, mali zeli, ali da li ce se dogovoriti ,ne znam, ali Mali zeli sebe vidi u Dinamu. Ovo tvrdim:blush:
  • rokikaciga
    4.4k
    Gledam pressicu od Kove sad

Prvo kaze da je Rijeka u zadnje vrijeme najveca prijetnja...lagano pisanje po sirotinji

Onda se tako vraski nasmijao na pitanje o Liviju, i probao prebaciti pitanje na sportskog ali jos nema taj smek...malo se zapleo u svom stilu. Ali poslije je potpuno stao u obranu Neve.

Ali ocito se nekaj kuha cim se tako nasmijao hehe
  • Kujtim Shalla
    6k
    Ljudi nemojte mi u inbox pisati više ,ja nisam pravi Kujtim za Njemacku i Albaniju:rofl:
    Ja Sam Kujtim za skandinaviju:lol:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.