• NKDZ86
    5.3k
    Miro Vugrinec kako si? Što ima kod tebe?FazeN

javi se, ponekad me nazovi...
  • skener
    5.6k
    Da jučer Turčin nije objavio tweet, svi insajderi ne bi riječ rekli za Livakovića.Keyser Soze

Najtočniji podatak napisan na zadnjih 10-ak stranica
  • don
    15.2k
    Da jučer Turčin nije objavio tweet, svi insajderi ne bi riječ rekli za Livakovića. Realnost je da od ove priče neće biti ništa, a i nema smisla toliko kad na golu imamo jedinicu, prvenstvo je počelo, a pripreme završile. Livaković neće doći u DinamoKeyser Soze

upravo to. Ovo je putokaz da se zna i za ubuduće. Da je tu ičega bilo sa Dinamove strane, hrvatski državljanin bi prvu vijest napisa a ne turčin i tek nakon toga se neki javljaju da ka ipak ima tu nečega. A nema ničega.
  • rokikaciga
    4.3k
    Nek se oglasi @Paggini je li stvarno vjerodostojno ili baca na patku?
  • Dudu9
    1.9k
    Pa ko je vjerovao da će Beljo doći iz bolje lige u Hnl, cifre se vrtile oko 8mil eura pa na kraju došao u dinamo, Livakovic prije 2 godine prodan za 6mil, sad otpisan u turskoj nisu zadovoljni sa njime pa šta mislite da će trazit 10mil za njega, Livakovic plaća mislim da tu ne igra neku posebnu ulogu
  • Marley
    4.7k
    Joj kad vas Marley čuje, a taman je još krenulo Nevu.NKDZ86

Ljudi se kace na svaku udicu koju netko baci, bilo realno ili ne, svejedno...
    Sto ce rezultirati samo time da ce biti jos manje sposobni/voljni podrzati NASU JEDINICU.
    Samo ce se cekati prva greska, a onda isplivati sav bijes na Nevu jer se Livi nije vratio, a ekipa si je zamislila da hoce.

Ove nove kvazi insajdere uopce necu komentirati, vec nacin i stil pisanja su mi upitni.

Ali dobro, hej pa nek se ljudi zabavljaju :wink:
  • Crni86
    14.1k
    Problem je kaj ljudi svaku info uzimaju 1/1. Netko nesto napise i onda se toga uhvate kao pijan plota. Opcenito to tako ne ide u zivotu, a kmoli u nogometu. Ja se djecacki nadam makar mi mozak govori da je gotovo ne moguce da ce livi doc

Logicno je da bi na bilo kakav spomen livog svaki dinamov navijac krenuo mastat o povratku. To je najnoranije i to je ono zbog cega je taj nogomet toliko i poseban. Netko kaze da ce doc, netko kaze da nece - toliko ne bitno dok ne vidimo sluzbenu objavu ili ju na kraju ne vidimo. Sekirate se oko toliko bespotrebnih stvari, predbacujete si krive izvore itd. Ak je nekom netko reko da ce doc i on je to prenio kaj da drugo radi? Ista stvari i sa onima koji su saznali da ne dolazi i nije se pregovaralo. Ljudi djele kaj su culi, nije ovo sluzbena stranica dinama pa eto bit ce problema kad livi dode/ ne dode. Ili ce sad netko dobit keksic jer je prenio tocnu informaciju, a onaj drugi šibu. Bezveze se medu navijackim pukom koji bi trebao puhat u ista jedra stvaraju podjele oko toga tko je sta cuo….

Daj citajte, uzivajte i komentirajte. 14.08 je nama je kadar poslozen, doso livi ili ne mi smo top poslozeni, ostalo su sve slatke brige.
  • CastAway1986
    3.8k
    Problem je što se daje na važnosti likovima koji izmišljaju da bi sebi dali na važnosti radi par lajkova..
  • Maki17
    270
    E pa da ja stanem u obranu naših insajdera, samo javljajte. Oni koji ne vjeruju neka ne čitaju, kao što ja ne čitam postove određenih ljudi. Više volim insajderske pa i ako se ne ostvare nego gluposti nekih forumaša
  • Kumerle
    1.1k

Zakaj je to točno problem?

Ajde malo ohladite, nek svatko svojom glavom razmišlja i ne vjeruje u sve napisano, a svaku informaciju koju netko odluči podijeliti s nama o dinamu, hvala mu, pogotovo ako je dobronamjerna.
  • Dudu9
    1.9k
    sta je to tebi izmišljanje, to da Turci žele riješiti se livakovica ili da dinamo želi livakovica?
  • Marcinko
    784
    Fali ti jedna opcija, da Livaković želi u Dinamo.
  • Crni86
    14.1k
    Ova tema moze bit i shizofrenija makar odradimo dobar prijelazni rok…

Strasno.

Ak je netko nesto cuo pustite ljude da pisu, isto tak i one koji su culi drugaciju info. Ja vjerujem da su i jedni i drugi prenijeli istinu, pitanje je samo sta izvori znaju ili ne znaju. Don’t kill the messenger.

Pa i sami miro i haza su imali drugacije info pa ja vjerujem da su obojica istinu prenosila, samo je bila razlika u izvoru
  • Dudu9
    1.9k
    Pa očito i nema baš drugih opcija, tako da ne vidim problem u nekoj ošteti od 2,3mil eura, i plaći od 900k
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.