• tp1997
    1.9k
    Ja ne vjerujem da Špikić odlazi dok ga ne vidim u dresu Rio Avea, pa možda ni tada.

Čovjek bi i nuklearnu kataklizmu i treći svjetski rat preživio u dresu Dinama.
  • Marc
    507
    ovo ko u najvećim krimićima svi povezani s nekim.. Nick Praskaton.. što dalje tim ljudima od Dinama..
  • Paggini
    64k

Ima toga još što Haza i ne piše, nevjerojatno je koliko su Pripuz i ekipa s knežije pustili pipke po hrvatskom nogometu, a i općenito po državi uz potporu srpske mafije, naravno.

LJPV se s gadnom gadnom vatrom igra, ali nije ni on nista bolji od njih
  • Dinamosaur
    2.4k
    s obzirom na spomenutu ekipu, skoro sve je proslo remont, samo me i dalje peče onih 15-ak ozlijeđenih u istom trenu prosle sezone...cekam tvoju dojavu o novim licima u tom sektoru
  • Slepicka
    299
    kako Ljubo u intervjuu naglasava da nema nista protiv Kustica, citajuci ovo, sve ima smisla. A onaj Bimbo sto nam je glumio sportskog direktora, Boze me sacuvaj..sve treba odjebat tko god ima i malo veze sa tom mafijom pa i Simica ako je tako...lesinarima.nije dosta sto imaju cijeli grad i drzavu pa bi jos , nikada dosta..a i Simunic pizda lize pak Pripuzu pa nam je sabotirao drugu ekipu
  • Dadox
    680
    Ne samo Pripuz.Opće je poznato da se na razgovorima u klubovima pojavljuje glavom
    i bradom Nikica Jelavić,ali ne nogometaš…
  • rokikaciga
    4.2k
    Zalosno je kaj ne znam jel se sprdas ili ne :lol:
  • Dadox
    680
    tako mi titule 2025/26
  • Pacho
    3.6k
    Cetnik LJPV ima i oblik glave kao stvoren za duboku penetraciju u Kusticevo tanko crijevo.
  • Izet Hajrović
    6.1k
    Kako je krenulo, još će ispasti da su se Kekin (nema pojma o nogometu kako tvrdi) i Jelavić (ne nogometaš) našli na legendarnoj kavi iz nogometno-menadžerskih razloga. :lol:
  • rokikaciga
    4.2k
    Ima Mile malog iz Buja, odlican mali. Mile koji btw igra mali nogomet u 19h na SRC Trnje.
  • Filip85
    482
    ali Vukelić je od šoka dobio blagi moždani udar.Haza

Čekaj ozbiljno ? Pitam jer mi je susjed...
  • DiddyGuela
    4k

Izgleda ko buttplug.
  • Mr Anderson
    13.4k
    Bara nije imao privjesak pa je dobio bombu u dvorište.Haza

Ne znam zašto je dobio bombu u dvorište, ali njemu privjesak ne treba. Sam je dovoljno opak i ima dobro zaleđe. Nije on Škegro ili slični jebivjetri.
  • Facke
    6.5k
    Eh decki glejte , nogometna "mafija" kak se tu napisale postoji i izvan Hrvatske. I te v sake drzave. Mi dosta toga sazname kad sme mi ko narod pricljivi. Ali tih muljaza sigdek ima. Nazalost. Jednostavne je ta mreza tak velika da ti njih odjebati nemres. Tu su veliki novci v pitanju.
    Samer si pogledajte male te posle v arapske drzave. Tu miljoni same frcaju na se strane v ruke agenta i igraca.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.