• FazeN
    870
    Rajko je za Škegru gospon čovjek;)Haza

Ovo je istina.
    Škegro je zreo za zatvora laganog, toliko od mene :)
  • rokikaciga
    4.2k
    Nemam nikakvu infu niti sam Haza ali ovo me ne bi cudilo jer je on gazda u Rudesu i gura se svugdje jer sad trazi moc i da rasiri hobotnicu a ne ganja bas tolko lovu
  • miro
    7.2k
    A onda nam možda i Pionir izgradi stadion a ne Strabag
  • Dino
    4.2k
    Vjerujem da je ovo jako nepopularno, ali nisam siguran je li pametna odluka prodati Špiku unatoč tome kaj je lik doslovno meme. On je po mom mišljenju slična priča kao i Khokxa, a obrambeno je pritom dosta odgovoran što nam je bitno za Europu. Nadam se da debelo griješim...
  • Paggini
    63.9k
    Svake godine je ista priča na pocetku sezone - "mislim da ga ne bi trebali prodati" i onda lik odigra prvih 20 minuta

Bilo kako bilo, falit će mi jako Magic Spikson
  • rokikaciga
    4.2k
    Drag je meni Spikadona al on nema kaj radit u Dinamu osim nosit vodu. Budimo realni
  • CastAway1986
    3.8k
    ima ih jos puno prije njega koji su samo za vodu nositi , Peric , Zagi ,Cordoba ,Zivkovic...
    Na kraju krajeva sretno mu u Portugalu!
  • Keyser Soze
    15.4k
    Igrač kojeg nisam mogao smislit, toliki manjak nogometne inteligencije u zadnjoj trećini, drago mi je da odlazi.
  • Zagi
    11.2k
    Svake godine je ista priča na pocetku sezone - "mislim da ga ne bi trebali prodati" i onda lik odigra prvih 20 minutaPaggini

Rekao bih da ...
    "drumroll"
    ...ima nešto u njemu.
  • Tvrdica McTvrdi
    1.5k
    Špika je kao ona cura s kojom znaš da ne štima po nijednom parametru, moraš prekinut, ali ne želiš jer njezina mama radi jebene zobene kekse.
  • marcio amoroso
    44.6k
    Neva, Čavlina, Filipović, Zagorac
    Valinčić, Gabriel
    Dominguez, McKenna, Galešić, Theo, Jakir, Perić, Živković
    Vinloef, Goda
    Mišić, Villar, Ljubičić, Mudri, Zajc, Soldo, Pavić
    Lisica, Stojković, Cordoba, Topić, Zulfić
    Vidović, Hoxha, Varela
    Beljo, Kule, Bakrar

Po meni su markirani fiks u ovom kadru pa i u rotaciji dok su ostali vjerojatno krajnja klupa ili kandidati za prodaju ili posudbe.
  • hardek
    5.6k
    Neva, Čavlina, Filipović, Zagoracmarcio amoroso

Mene je iznenadilo da je Filipović branio onu utakmicu protiv Rudeša pa više ne znam oće li se prodavat Filipović ili posuđivat Čavlina
  • CastAway1986
    3.8k
    navodno je rečeno iz kluba da je Čavlina drugi golman
  • hardek
    5.6k
    Tim više mi još manje smisla ima što je branio u ovoj utakmici :lol:
  • Haza
    10.4k
    ako ti je poznato, jel fakat istina da i Pripuz zastupa par dečki iz naše nogometne škole?miro

O ovakvim temama jedino private. Ono što mogu javno reći, Zvone je častan, i nema veze sa Knežijom.
    Ali da Nikica Jelavić stariji ima prisni odnos sa Kustićem, da vedri i oblači skupa sa Pripuzom u HNS-u, i da su dobri sa LJPV to mogu javno reći. Vidim da to i LJPV javno ističe;)
    Marko Vukelić je bio određena spona prema raznim govnarima, i njemu je Boban odmah dao pedalu, i bez zezancije ili naslađivanja, ali Vukelić je od šoka dobio blagi moždani udar.
    Šikić i Lokomotiva kao i Rudeš, su filijale Knežije. Šibenik im je to bio prošle sezone, a ove sezone su vezani i na Vukovar itd.
    Sad ako nastavim bit će offtopic.
    Suma sumarum, ovaj Dinamo nikakve svjesne povezanosti nema sa Knežijom (nikad nije ni imao, jer im se Mamić isto suprotstavljao) iako, oni pokušavaju utjecati na određene pojavnosti u našem nogometu, ali uglavnom prikriveno. Recimo Dario Šimić je frendić sa Zoranom Pripuzom, i trenutno mu Zoki pomaže u zaštiti Roka Šimića, koji je dužan mnogima, pa Zoki tu pomaže da mali ne popije sok od šamarelice. Naša povezanost sa Šimićem spada rekao bi u nesvjestan potencijalni link sa sranjima, ako me shvaćate.
    Uglavnom, ono oko čega se ne treba opterećivati su tipovi poput Rajka, svaki agent htio ili ne htio ima takav privjesak koji služi i kao neka vrsta zaštite;) Bara nije imao privjesak pa je dobio bombu u dvorište.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.