• emilperska
    11.3k

Ne..
    Moze bit jedino da se zapustio u tih 10 dana cekanja vize, nemam drugog objasnjenja..
  • Haza
    10.4k
    Ne bi htio da ispadne da mutim vodu zbog Villara, nisam pratio da je netko ranije imao nekakve slične analize za druge igrače. Činjenica je da nećemo pogoditi sa svim igračima, i to je normalna stvar, nije Villar katastrofa, daleko od toga, a ostalo se neću ponavljati.
    Ono jedino čega se bojim je potencijalno nezadovoljstvo igrača. Izuzetno je bitno da trener koristi veći broj igrača, da potiče konkurenciju, i zato se nadam da neće do Europe maltene koristiti 15-16 istih igrača. Trenutno imamo stvarno veliki broj igrača, i do kraja kolovoza će najveći izazov biti prodati/posuditi neke igrače, i balansirati s minutažom ovih što sad manje igraju.
  • Sajla
    11.9k
    nisam gledao utakmicu, ali ako je čovjek igrao špicu s nezainteresiranim krilima i neuigranim veznima, ne znam kaj je Bakrar točno mogao napraviti osim uzeti loptu na centru, preći petoricu i sam zabiti? piše da je imao 4-5 dodira s loptom, a to valjda više govori o ostatku ekipe nego njemu. uglavnom, nagađamo. btw. neke ljude jet lag sjebe na dugi rok. meni osobno je uvijek bilo teže ići iz smjera zapada prema istoku. znam da zvuči kao da tražim isprike, ali samo pokušavam ostati pozitivan ;)
  • Paggini
    63.9k
    zato se nadam da neće do Europe maltene koristiti 15-16 istih igrača.Haza

Pa ja se istinski nadam da hoće jer 9 novih igraca u prvih 11 itekako treba uigrati za Europu. Ako se odvojimo u HNLu - 5, 6 bodova do studenog, daj Bože, utakmice može počinjati "B" ekipa, odnosno nominalno:

Nevistic

RPG Galesic Jakir(?) Goda

Soldo Zajc

Lisica (Bakrar?) Stojkovic (Vidovic) Hoxha

Kulenovic (Bakrar?)

Pa ako zašteka, ubaci vedete. Sad, stvarno ne znam kako treniraju, koji su planovi, koja je ideja, ali treba uigrati prvu ekipu SIGURNO, prosle sezone nas je sjebalo sto nismo dvije utakmice u istom sastavu i s istim planom izasli. Jel ta prva ekipa Misic/Ljubo/Villar/Vidovic ili druga, treba se razjasniti jer ovo mixanje i mijesanje mi ne mirisi nikad na dobro. Svaki put kad je Dinamo imao dobre generacije, znalo se prvih 11 bez ikakve sumnje.

Moje neko misljenje.
  • San Lorenzo
    20.9k
    Mislim da nije problem u Villaru koliko u pomalo konfuznoj formaciji koju igramo, i on i Vidović su u prva dva kola izgledali slabo jer igraju u sličnom prostoru...kad se prešaltamo na naših standardnih 4231 sa jasno definiranim pozicijama u veznom redu bit će to bolje.
  • Svi na Sjever
    3k
    Villarovu budućnost vidim kao zamjena Mišiću,koji će nam puno više donijeti u EL.

Prenisko igra za osmicu, premalo širi teren kao Stojke ili Ljubičić, jednostavno nema taj raspon trčanja,barem zasad.

Slabija izdanja lijeve strane vidim čak iz tog razloga, jer on kao osmica ne dođe dovoljno gore, a za Vidovića je to ključno da mu se "donese" lopta.

Vinlof ce postat puno opasniji sa Stojkovićem ili Zajcom, ako je Zajc ono što mislimo da je.
  • Roky
    38
    svi ce imat priliku igrat sad ako je on nesretan jbg nek grize na treningu al stoperski par trenutno ne bi mjenjo ni pod razno
  • Nolifer
    12.2k
    Orilo gorilo, jebe se nami! :fire: :sparkle:

:cheer: :victory:
  • ElDorado
    5.3k
    to je bio Paukov slogan. Nikad prežaljen
  • Mrvica
    4.1k
    Avangarda, naklon do poda! :victory:

1000 oluja, al samo je jedna slobode vrijedna!
  • NORTE
    18.2k
    Jednu stvar valja istaknuti, to da rekorde posjete rušimo na starom neuglednom stadionu!!

Bilo je to vidljivo i u prošloj neuspješnoj sezoni, sramotnoj, toksičnoj (grobarskoj) i zapravo jednoj od najneuspješnijih sezona u zadnjih 35 godina - samo 50% pobjeda, rano ispadanje iz kupa, bez ijednog trofeja.

Sve to s posjetom i ludilom je počelo zapravo još početkom 2024. kad smo igrali zaostalu protiv Lokomotive u srijedu, dok smo bili na -8 bodova (!), već tada mi je posjeta na sjeveru pokazala da se lav budi.

Sad to nastavljamo još jače na istom tom stadionu.

Nije da nas je pokrenuo novi stadion, neki uspjeh ili rezultat.

Gazimo sve naše rekorde na malim tekmama (od osnivanja države).
    Petak, ljeto, protivnik ne baš atraktivan, sjever dolje dostupan samo članovima kluba.
    Nikog nije briga, 15k izdanih ulaznica.

Ovo što se pokrenulo među navijačima dinama ostat će za povijest, a ne može se zaustaviti.

Imamo još godinu i pol za ovo nastaviti na starom stadionu i dići na još višu razinu.

U Kranjči na novom stadionu ćemo biti ograničeni na 11k, ali atmosfera će biti divlja, još luđa i stadion svaku tekmu rasprodan i pun.

Izgradnja novog Maksimira bit će pod velikim povećalom javnosti jer će klubu za rast značiti strahovito puno.

Živimo jedne od najboljih dana dinamovštine, na tragu 1982. i svih tih slavnih dana našeg velikana dinama.

Nadodat ću i vjerojatno jednu od rekordnih posjeta dinamovih navijača i simpatizera u Osijeku, pričamo o par tisuća dinamovaca na Pampasu na vrhuncu jadranske turističke sezone.
  • Filip85
    473
    U Kranjči na novom stadionu ćemo biti ograničeni na 11k, ali atmosfera će biti divlja, još luđa i stadion svaku tekmu rasprodan i pun.

Izgradnja novog Maksimira bit će pod velikim povećalom javnosti jer će klubu za rast značiti strahovito puno.
    NORTE

To je ono što mi ne ide iz glave i nikako da se otarasim tog osjećaja, kad se Kranjča izgradi bojim se da će se na sve načine sabotirati gradnja Maksimira. Stalno će se tražiti nove izlike i opravdanja, jer niti gradskoj niti državnoj vlasti ne odgovara jak Dinamo. Ovi prvi su anti-hrvati u svojoj esenciji, a ovi drugi su uglavnom za highdug.
  • ElDorado
    5.3k
    anti hrvati veliš? Pa su zato sredili sve papire, sve dozvole, projekte itd itd. Stvarno paranoja na najjače
  • đole
    454
    je, baš zato ova gradska vlast gradi novi moderan stadion u Kranjči. Jer su anti-hrvati u svojoj esenciji. Kaj sve čovek ne bu pročital…

Kaj se tiče gradske vlasti i odnosa prema Dinamu, aktualni predsjednik gradske skupštine je jedan od najvećih dinamovaca koje osobno poznajem. Matej Mišić mu je ime. https://narod.hr/hrvatska/tko-je-matej-misic-novi-predsjednik-zagrebacke-skupstine/amp
  • Nolifer
    12.2k
    Joj sad i ovdje politika.. Kaj sve nebum pročital tu, majko mila....
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.