• JMastermind
    938
    mislim da je Čačke to mislio u pozitivnom smislu. A i slažem se s njim.

Čovjek u pravom smislu te riječi. Krenuo od dna, kroz niže lige. Rad, rad, rad. Pobijedio bolest. Nagrađen za sve, došao kod nas, i zasad to funkcionira. A cijelo vrijeme skroman, ponizan, i gospodin.

Doslovno "started from the bottom, now we here" holivudska priča već sad, a kamoli ako uspije napraviti velike stvari.

A stvarno ne znam tko to zaslužuje više od njega.
  • Filip85
    472
    Aha, slažem se ! Nisam na prvu skužio jel se radi o pozitivnom tonu ili sarkazmu :)
  • Mrvica
    4.1k
    Nakon dugo vremena zbog silnih obaveza da se priključim na Zonu.
    Samo sam htio čestitati gospodinu Kovačeviću na prva 2 kola i čiste mreže nakon 2 kola. Kroz karijeru je prošao dosta toga, a ono najvažnije pobjedio je tešku bolest što je najveći uspjeh u životu. Nagrada je sigurno sjesti na klupu najvećeg kluba. Ovim putem mu želim sve najbolje i puno sreće u nastavku sezone! S užitkom ga slušam na pressicama, jako smirena osoba i veliki gospodin. Baš imam osjećaj da vlada velika pozitiva i da će uz njegovo vodstvo biti sve super.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.